![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am observat că e un trend concubinajul, divorțialitatea, necăsătoria pur și simplu, nu înseamnă că aceia sunt pro lgbt dar sunt anti-familie și pro legi care să susțină parteneriatul civil, parteneriatul civil e și pt cupluri heterosexuale. Plus că toate deviațiile astea anti familie sunt de fapt rodul slăbirii familiei. Citat:
Cine va avea o căsătorie adevărată și curată va fi mucenic, cum și Lot era cam singurul în Sodoma. Vin vremuri de mucenicie, să nu ne mințim! Citat:
Iar dacă Roma cade, pe calea ecumensimului va fi și peste B.O.R. presiune, cum e presiune să celebrăm Paștile cu catolicii și să facem mimetist totul ca și catolicii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba e adevarat, noi mai mereu suntem pe ultimul loc la prezenta la vot. Avem si ani in care se mai iese, dar statistic suntem la coada. Conteaza si asta. Citat:
Citat:
Eu n-am zis ca nu sunt provocari, am zis doar ca LGBT nu o sa fie o provocare adevarata pentru BOR.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Catolicii ucraineni refuza sa binecuvanteze cuplurile homosexuale: https://www.skeparchy.org/wordpress/...s-in-the-ugcc/
De ce catolicii de "rit bizantin" se opun? Pentru ca in tarile ortodoxe credinciosii au optiunea sa revina la crestinismul autentic apostolic si nu la cine stie ce strutocamila "crestina" inventata de mintea umana acum o suta sau o mie de ani.
„Nu e rău televizorul ci e rău ascultătorul dacă rău îl folosește și rău vremea-și cheltuiește” - Părintele Cleopa Last edited by RappY; 23.12.2023 at 00:04:35. |
|