![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu vreau să-i spăl eu pe catolici, dar deocamdată nu se deduce că ar fi vreo sancțiune pentru un cleric care refuză să oficieze astfel de uniuni din motive de conștiință, nu va fi dat afară sau prigonit.
Doi, nu se știe dacă o simplă declarație de presă a Papei în oficiu, are forță de act juridic sau bulă papală în romano catolicism, și Patriarhul Daniel a zis da m-am vaccinat fără să dea detalii, în treacăt, deci care ar fi consecința reală a declarațiilor Papei în concret pt clerici și cardinali în viitorul imediat (anul 2024)?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Consecința reală este că preoții romano-catolici au voie să binecuvânteze păcatul.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici unii, nici altii nu au voie niciunele.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doi pe ce bază se vor oficia e vreun act care reiese da la papă sau conclav ? Trei ce fel de slujbă se va face, cine o citește, ajungem în teatrul absurdului. Patru dacă vin uniuni consensuale de 3 /4 persoane, și alea se oficiază, va fi un circ de o să treacă mulți catolici la ortodocși dacă se va ține. Mi-aduc aminte de P.F. Daniel când era alergat de hingherii presei pe holurile Parlamentului, să spună dacă s-a vaccinat, da m-am vaccinat poate să fie de bolile copilăriei, sau în toamna trecută cu modulul antigripal, deci i-a cam trimis la plimbare.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 29.12.2023 at 21:22:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și în Ungaria ruralul e mai conservator șamd. Știi că în Polonia a trecut un referendum pentru căsătorie bărbat și femeie și e consfințit în constituție, spre deosebire de frunzele în vânt de români pe care-i duce de nas mălimbi bot și presa haștag că scapă dragnea de pușcărie dacă merg la vot ? Citat:
Un cleric sau cardinal romano-catolic care se respectă nu își va compromite preoția cu așa ceva.