Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2024, 16:16:52
LoverOfJesus95 LoverOfJesus95 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2024
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Nu cumva-i exact invers?
Nu cumva tu esti cel ce se bate in piept ca stie scriptura si spune exact invers decum este scris rastalmacind scripturile spre a lor pierzare?

Tu chiar nu-ti dai seama ca sustii ca familia Domnului era o familie pacatoasa si desfranata? Nu-ti dai seama cat de amagiti sunteti?

Fa-ti cruce sa iasa duhul necurat al Hamas din tine.

Ba incultule pupator de moaste si care nu citesti Biblia, Hamashiach vine din ebraica si inseamna Mesia

Cata patristrica, cateheza si doxologie am citit eu, nu ti poti imagina. pt faptul ca am fost ravnos pt El si L-am cautat am ajuns sa-L iubesc cu adevarat, citind Scriptura

Iosua 1:8 "Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi și noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea, căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale și atunci vei lucra cu înțelepciune."
Isaia 40:8 "iarba se usucă, floarea cade, dar cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac."
Psalmii 119:89 "Cuvântul Tău, Doamne, dăinuiește în veci în ceruri. "
Psalmii 119:152 "De multă vreme știu, din învățăturile Tale, că le-ai așezat pentru totdeauna. "
Matei 5:18 "Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu vor trece cerul și pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile."
Luca 21:33 "Cerul și pământul vor trece, dar Cuvintele Mele nu vor trece.
Evrei 4:12 "Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăișuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul și duhul, încheieturile și măduva, judecă simțirile și gândurile inimii."
Efeseni 6:17 "Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu."

Last edited by LoverOfJesus95; 08.01.2024 at 16:41:03.
Reply With Quote