![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Certuri si autoindreptatiri pe cuvinte sfinte nu aduc niciun folos, decat paguba. Io ridic pietre, nu bolovani, si te tintesc in moalele capului tau de sherporc-de-caine-lup travestit in paastor ca sa te omor, unde porcul din dihanie e defapt o scrofita pusculitza foarte avida ca o vidanje! Vad ca persisti sa rastalmacesti scripturile spre a ta pierzare si sa ridici sabie ca sa ma tot provoci la duel si atunci iti repet ca vei pieri ca un tzepuit tzepuitor ce se autotzepuieste vrand sa se laude ca e mai infailibil ca papalâcul cel mare in interpretarile proprii si personale repetand la nesfarsit ca cica ioio nu stiu citi. Am citit si am retinut cu inima. Cred. Ma intreb cum ar putea cineva sa-mi dea lectii, un ins care in loc de numele cel mai sfant: Iisus din traducerea Jesus il citeste Isus ca si cei ce manca litere, si cum m-as putea ioio increde intr-un prost care din tetragrama iconica IHWH ce se citeste iu sau iiiuuuuhhhhh citeste Yehova, sustinand ca icoanele si sfanta cruce sunt idoli. Te du si te bate in piept domnule vamesh-gorila pe sfinvers in alta parte ca esti decat un pripit desfranat foarte tzepuit ce incerci sa tzepuisti aruncand cu umiliri fara numar ca sa provoci. Ioio m-am lasat de prizat autoindreptatiri iar de fumat m-am lasat de multa vreme chiar daca mai trag cate una mica doar de ochii lumii, ca sa aiba ce barfi. Lasa lumea sa vorbeasca asta-i rostul ei, langa miere fiere aduland, ea te invinge blestemand... Primesc provocarea Jeane loverboy... hai sa interpretam deci o fraza. Ia sa vedem ce poti! Te rog, ia o fraza si o interpreteaza si am sa-ti raspund ce vrea sa zica in fraza cu care o sa vi!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 10:43:25. |
|