![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Șoșoacă a parazitat imaginea mănăstirii Frăsinei, cu circul incalificabil făcut acolo cu Singurov un preot demisionar din BOR cu probleme, chiar părintele Ioanichie nu e de acord să i se folosească numele în scandaluri. Citat:
https://photo.vaticanmedia.va/it/892...e.html?page=11 Uite cum a stat adevărul despre întâlnirea George Simion cu Papa, nu versiunea concepută pt retardați a lui Bot: Adevărul despre întâlnirea lui George Simion cu Papa Francisc. Eugen Terteleac a detaliat pentru Economedia că, în calitate de co-organizator, el a stabilit lista delegației din România. El l-a invitat pe președintele AUR, George Simion, împreună cu un parlamentar PSD. Acest lucru s-a întâmplat deoarece ambii politicieni au sprijinit o inițiativă a asociației. „Lista cu delegația din România am stabilit-o eu în calitate de co-organizator. Am ales anul acesta și doi politicieni care să participe în calitate de persoană fizică: un parlamentar de la PSD, Alfred Mihai, și pe George Simion. I-am ales datorită faptului că au fost sensibili și atenți asupra unui proiect pe care l-am lansat în urmă cu câteva săptămâni, ROUNIT,pentru repatrierea românilor din străinătate. Au fost singurii politicieni care și-au demonstrat sprijinul. L-am invitat și pe Marcel Ciolacu, care nu a venit în cele din urmă. George Simion mi-a confirmat cu rezervă că participă întrucât avea agendă plină, cu întâlniri cu președintele italian Georgia Meloni și alte întâlniri politice. A reușit să vină. Eu i-am invitat ca persoane fizice, nu ca politicieni. Nu a fost o întâlnire oficială, nu a fost o întâlnire de stat. A fost o întâlnire privată cu organizații, asociații, sponsori și simpatizanți ai asociației”, a declarat Eugen Terteleac, pentru Economedia. Terteleac a subliniat că George Simion nu a efectuat nicio plată pentru întâlnirea cu Papa Francisc.