Citat:
În prealabil postat de David_1859
Eu însă am auzit ceva semnificativ diferit de ce spui mata că ai fi auzit, și am auzit chiar din gura pughibalei de Simion, după cum atestă foarte clar înregistrarea următoare dintr-o emisiune a lui Ciutacu la RTV (probabil din luna februarie a anului 2022), emisiune pe care personal nu am reușit să o găsesc în arhiva care este postată pe canalul de YT a RTV.
Ceea ce reiese (avînd în vedere și ce ai spus mata) practic este că Simion ar vrea să creeze așa un nor de fumigenă (un soi de fumigenă „unionistă”...) în spatele căreia să comită pughibălismele despre care menționam mai sus, încă de la începutul acestei dezbateri.
|
Boss nu văd nimic exagerat sau extremist în declarațiile pe care spui că nu le mai găsești de fapt, dar le citezi.
Știu personal oameni născuți din familii mixte care trăiesc în Israel, vorbitori fluenți de română, nu consider că sunt un pericol respectivii, nu cred că un evreu dacă e om cinstit nu te-ar ajuta dacă-i ceri ajutorul în anumite situații.
În Basarabia și Bucovina de Nord încă trăiesc mulți evrei și ar trebui o coabitare bună cu ei, dacă vrei unirea cu aceste teritorii, bine că nu-l faci trădător pe Carol 1 care a dat drept de cetate deci cetățenie persoanelor non-creștine evrei și musulmani într-o perioadă de geneză a statalității moderne a României pt a integra Dobrogea și celelalte provincii din Moldova.