Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2024, 10:39:11
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Ati urmarit interviul dat de Putin?
Mi s-a parut genial si competent in toate raspunsurile.

E mult deasupra oricarui lider. N-as vrea sa recunosc asta fiindca nu-mi place razboiul fratricid crestin-ortodox si noi suntem in NATO, insa ascultandu-l cu atentie, am inmarmurit cata competenta si capacitate intelectuala are, cata claritate si corecta argumentare.

Da, are dreptate, practic orice ucrainean e defapt un rus! Nu exista popor ucrainean. Nu exista decat un popor rus de la periferia statului sau imperiului rus numit ucrainean.

I-a pacalit occidentul sa-si faca tzara si acum se omoara unii pentru Rusia si altii pentru Ucraina, ca si cum ar fi in lupta doua fete frumoase.

Ucraina e o fata produsa in mod artificial in laboratorul occidentului erectic.

De aia fa-tzar-nicia e un mare pacat, pentru ca-ti faci copii multi ca sa-ti faci tara si apoi iti bagi tara plina de copii in lupta si iata un razboi intre tari in care copiii se jertfesc patriotic pentru tara!

Pai cine le pune pe ele sa se bata intre ele? Cine le provoaca sa se bata ele intre ele ca sa se jertfeasca copiii din ea tinand la ea ca la o mama, mama Rusie, mama Ucraina?

Deci Putin prea-genialul sustine practic ca nu exista Ucraina si Belarus ci sunt niste inventii occidentale ca sa distruga unitatea slava rusa, unitatea crestin-ortodoxa.

N-are dreptate?

Mie mi se pare ca are!

Deci daca are dreptate de ce ne-am amesteca?
Am inteles ca deja am trimis ajutoare si sisteme de aparare antiaeriana.

E normal sa-i ajuti pe oameni sa se apere de rachete care lovesc in orase si sate, in populatia noncombatanta, deci nu condamn ajutoarele insa unde poate duce asta? Daca ne tarasc conducatorii nostrii servili si iresponsabili intrun razboi?

Atunci se va intampla ce a proorocit sf. Prooroc. Arsenie Boca: "Romania va fi invadata de rusi!"

Oare va fi bine? Oare va fi rau? Cine poate stii! Numai sa nu se ajunga la faza pe rachete atomice ca atunci vom fi cei mai idioti tradatori dintre toti! Ne prajim intre noi ca porcii, ca prostii tzepuitzi!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 14.02.2024 at 10:44:40.
Reply With Quote