![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi că am o postare nouă și nici nu te-ai atins de ea ......Te rog frumos, până nu se șterge,am mai scris eu degeaba pe aici câteva:))
|
|||
|
|||
![]()
Am citit-o, fiind an electoral cred că principalul PERICOL REAL e ca statul să alunece cu totul în mâna PNL-PSD și să controleze tot Presă - Autorități Locale - Curtea Constituțională - Justiție - Structuri - Executiv și Legislativ sub pretextul că ei combat extremismul să fie adevărații tirani ai națiunii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet paradigma cu pastorul și oile..... Indiferent cât de mare este populația lumii,nu-i decât în mâinile câtorva păstorași care dețin Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional restul executanți și tot așa până la ultimul cerșetor.....
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 22.02.2024 at 00:30:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat: