![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-as spune io vreo doua dupa atatea prostii cat roata carului pe care le debitezi cu avant. Dar esti prea simpatic! ![]() N-as paria că nu ai dreptate. Doar ca mi se pare cel mai bun la ora actuala. Am impresia însa că mai sunt tinuti pe maneca vreo cativa. Laura Kovesi printre altii. Mai vedem, înca e timp. Citat:
Care, în paranteză bine a făcut că ne-a scapat de dictatorul criminal si analfabet. Nu am nicio treaba nici macar cu acel Geoana invins de Base. In ultimii ani omul s-a mai spalat, s-a mai pieptanat, nu ai cum sa fii omul 2 in NATO si sa nu inveti leadership de calitate. Citat:
Nu aveam nicio altă sansa sa scapam de criminalul analfabet. Aia eram noi, romanii, in 1989. Cine altcineva sa ne scape de Ceausescu? Americanii? Iliescu a fost cel mai potrivit pentru acea vreme, pentru că pe noi nu ne ducea capul la mai mult. Ce, nu l-am avut pe Coposu în tara? Nu l-am avut pe Ratiu? Erau aici, intre noi. Puteam sa-i alegem. I-am votat? NU. De ce? Atat am stiut. Atata eram. Nu Iliescu si tatal lui Geoana au fost de vina ci noi toti. Crezi ca degeaba ne-a zis Brucan "Pentru a deprinde democratia, românii vor avea nevoie de 20 de ani"? Da, eram chiar asa de prosti precum zicea tipul. Daca nu chiar si mai rau. Last edited by Penticostalul Traditional; 22.02.2024 at 15:43:41. |
|