![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Imagini fabuloase!!!!
George Simion, s-a întâlnit cu baschetbalistul Ghiță Mureșan la o Biserică din Washington DC, unde acesta din urmă este membru în consiliul parohial. https://www.facebook.com/george.simi...l?locale=ro_RO
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prin asta eu înțeleg că practic BOR recomandă AUR pentru alegeri.
„Nu e rău televizorul ci e rău ascultătorul dacă rău îl folosește și rău vremea-și cheltuiește” - Părintele Cleopa Last edited by RappY; 11.03.2024 at 02:45:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai mult e un profil de candidat, s-ar încadra și Mihai Neamtu aici, Dan Puric șamd, deși ei individual și de la 0 nu au șanse să facă un partid care să treacă pragul, timpul e prea scurt.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 11.03.2024 at 03:40:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel mai normal mi se pare ca BOR să dea îndrumare cu cine să votăm dacă ne interesează apărarea credinței. Pe mine nu mă preocupă politica, mă distrage de la lucrarea de mântuire, și nu mă cred vreun înțelept care să știe toate complicațiile din politică. Ăsta e un subiect complex pentru oameni preocupați, prefer să fac ascultare în astfel de cazuri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi important dacă ar veni 1 milion de români din diaspora în concediu acasă și să schimbe componența la locale împotriva PNL-PSD-UDMR și pe unde mai împărățesc ăștia. Am încredere în voi că putem să scoatem un rezultat istoric care să deschidă drumul pt resuveranizarea reală a României.
|
|||
|
|||
![]()
Cristian Terheș, Mihail Neamțu și Robert Turcescu
Cristian Terhes, Mihai Neamțu si Robert Turcescu, într-un podcast exploziv despre suveranitate, valori, familia tradițională si conservatorismul luminat vs. progresismul dus la extrem, cancel culture, mișcarea woke si dictatura minorităților. Emisiune cu 42.000 de vizualizări în 6 zile.