Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2024, 20:34:07
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Aici vorbim de un dictator care e un criminal psihopat si care, dupa ce si-a omorat toti opozantii la el in tara (se spune ca au fost 20 pana acum), si-a planificat sa atace si alte tari, in special cele care au fost ocupate de bolsevici.
Gândește-te că și americanii ar fi reacționat dacă Rusia sau China încercau să folosească Mexicul pt destabilizarea Los Angeles, care apropo era Los Anhelos și a fost luat cu japca de la mexicani.

Ai văzut că se pregăteau de război la criza rachetelor din Cuba, deci aici și americanii au agitat partea asta de Europă și nu înțeleg exact miza, Ucraina în prezent e mai redusă ca populație și se zice că ar putea pierde până la 40% din teritoriu, plus că vor fi nevoie de Miliarde de dolari pt reconstrucție și industrie nu va mai avea pt că vor avea grijă rușii să o pună pe butuci, deja le-au tăiat accesul la Marea Azov când au luat Mariupolul.

Citat:
Cred ca nu stii, in Rusia se declara ortodocsi doar 41% din populatie, in timp ce in Ucraina procentul este de 72%.
Dar ține cont că majoritatea celor care se declară ortodocși sunt în sfera de influență rusă unde e peste 55% populație vorbitoare de rusă deci în acea parte de țară nu la Lvov la graniță cu Polska.

Citat:
Ierarhii romani din Ucraina nu vor sa revina la BO Romana, ei nu doar ca nu vor sa plece de sub autoritatea rusa, dar fac si propaganda prorusa. Chiar si ierarhii din Republica Moldova care apartin de Patriarhia Rusiei au spus ca nu vor trece la BOR nici daca vor ramane singuri si cer ajutorul Moscovei impotriva prozelitismului BOR.
Asta rămâne de văzut, problema e că B.O.R. e pe stil nou și mulți nu vor să schimbe calendarul, asta e dacă niște hohenzollerni trădători și guvernul PNL au introdus cu bâta jandarmeriei calendarul nou, în timp s-a mărit falia.

Citat:
Se pare ca tu crezi in visul utopic al lui Sosoaca. In teritoriile luate de comunisti (de rusi, nu de ucraineni) de la noi sunt doar 20% romani. Cine sa declare autonomia, ucrainenii de acolo? Rusii omoara civili, nu e doar o confruntare armata, noi empatizam cu populatia. Ucrainenii sunt asemanatori genetic cu noi, nu cu rusii. Cultura Cucuteni s-a extins de la noi pana la Kiev, ei au adopat o limba slava, cum si noi am adoptat o limba romanica.
În primul rând B.O.R și aici e meritul P.F. Daniel e singura instituție care pregătește un proiect pt îngrijirea românilor din comunitățile istorice, aici e un lucru demn de apreciere, presa s-a concentrat doar pe cancanurile cu domnul Bănescu, pe când asta era adevărata știre.

Eu mă delimitez de Șoșoacă, nu o votez e o capcană electorală manevrată de PNL-PSD ca să tragă cât mai multe procente de sub AUR și ele să se redistribuie când nu va trece pragul tot la PNL-PSD-USR-UDMR și AUR să nu ia 25-30% cât e votul suveranist.

Am apreciat că avea cuvintele la ea, dar nu mi-a plăcut că a încercat să canibalizeze AUR partidul care i-a dat șansa să fie senator, oricum 70-80% din votanții SOS vor merge spre AUR în turul 2 la prezidențiale și o parte vor veni alături de AUR la Parlamentare dacă nu trece pragul la europarlamentare pt că dă semnalul de prăbușire.