Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2024, 15:21:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
nu să-i ceară „banii înapoi pe care i-a investit” după ce a făcut „business-ul” la Londra. O mare prostie.
Banii nu sunt gratis, nici investițiile, ideea era alta nu există mi se cuvine, misecuvinism, pe care-l vedem la mai toți copiii cu părinți care au cașcaval și care aruncă cu banii pe petreceri extravagante, șampanii scumpe, hoteluri de lux, există muncă, multă muncă și dar de sus, că fără acela nimic nu suntem.

Nu ți se cuvine nimic pe pământul ăsta ești doar un fir de nisip în vânt.
Vechi 14.03.2024, 15:42:08
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Banii nu sunt gratis, nici investițiile, ideea era alta nu există mi se cuvine, misecuvinism, pe care-l vedem la mai toți copiii cu părinți care au cașcaval și care aruncă cu banii pe petreceri extravagante, șampanii scumpe, hoteluri de lux, există muncă, multă muncă și dar de sus, că fără acela nimic nu suntem.

Nu ți se cuvine nimic pe pământul ăsta ești doar un fir de nisip în vânt.
Mi-e indiferent de banii lor, de investițiile lor, de mașinile lor, și de toată munca lor. Eu văd o fată cu moravuri necreștine și aia e o problemă mult mai mare decât ce discută ei acolo. Fetele astea de tinere se pierd, se duc cu băieți de tot felul, mai târziu au regrete poate chiar și probleme mentale. Pot să-și administreze banii cum vor ei, nu mă interesează ce fac, dar ce e clar e că e văzut ca ceva normal ca fetele să se comporte ca niște prostituate. Aceste lucruri au în primul rând consecințe adânci duhovnicești și mentale, și în al doilea rând societale, te întrebi apoi de ce suntem primii la videochat. Când întreabă lumea de ce e rata de depresie așa mare, de multe ori răspunsul este legat de ce au făcut acești tineri în adolescență, iar asta se trage de la educația primită acasă.

Fata aceea a primit o educație proastă, poate să îi dea oricâte lecții vrea de manageriat, de economie, de business, astea nu o să astupe niciodată golul duhovnicesc lăsat. Cunosc și eu femei de succes care au făcut o grămadă de bani dar sunt pe Xanax de ani de zile și banii nu mai rezolvă nimic oricâți ar fi. Se vede că lipsește cu desăvârșire o înțelegere clară asupra căror lucruri sunt importante în viață.
Vechi 14.03.2024, 15:46:52
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Când întreabă lumea de ce e rata de depresie așa mare, de multe ori răspunsul este legat de ce au făcut acești tineri în adolescență, iar asta se trage de la educația primită acasă.
Are doar 22 de ani, nu cred că a făcut cine știe ce, e din familie de semi-machidoni, după mamă, deci sunt foarte conservatori, nu ar fi exclus să se căsătorească în viitorul apropiat.

Citat:
Cunosc și eu femei de succes care au făcut o grămadă de bani dar sunt pe Xanax de ani de zile și banii nu mai rezolvă nimic oricâți ar fi. Se vede că lipsește cu desăvârșire o înțelegere clară asupra căror lucruri sunt importante în viață.
Poate presa a extras doar câteva fotografii care i s-a părut mai aducătoare de audiență, nu cred că toată viața ei se prezintă așa, am văzut una cu „văru” Hagi jr destul de ok.
Vechi 14.03.2024, 16:22:29
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
Are doar 22 de ani, nu cred că a făcut cine știe ce
Nu e deloc așa. E de ajuns să bea de câteva ori prea mult cu cine nu trebuie și se pot întâmpla multe. Crede-mă că unii am văzut și cauzele și consecințele acestor lucruri, nu vorbim din filme și documentare. Cine are o fiică și nu o crește lângă biserică, s-ar putea să aibă surprize de n-o să-i ajungă o viață să se căiască. Nu e de glumă de lucrurile astea, ce vorbesc ei sunt nimicuri comparativ.
Vechi 14.03.2024, 16:50:40
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu e deloc așa. E de ajuns să bea de câteva ori prea mult cu cine nu trebuie și se pot întâmpla multe. Crede-mă că unii am văzut și cauzele și consecințele acestor lucruri, nu vorbim din filme și documentare. Cine are o fiică și nu o crește lângă biserică, s-ar putea să aibă surprize de n-o să-i ajungă o viață să se căiască. Nu e de glumă de lucrurile astea, ce vorbesc ei sunt nimicuri comparativ.
Am înțeles ce zici frăția ta, mie Gică mi se pare un om serios și de încredere, nu făcea performanță dacă șmecherea lucrurile, eu cred că fata l-a moștenit și mama ei e o prezență discretă.
Vechi 14.03.2024, 18:04:23
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
mie Gică mi se pare un om serios și de încredere, nu făcea performanță dacă șmecherea lucrurile
Si mie la fel, insa banii gramada neperceputi drept un simplu instrument de a ajuta sa continui drumul spre mantuire ta si a familiei au, nu calitatea, ca nu este o calitate ci o caracteristica de a-ti tulbura gindirea si a-ti schimba personalitatea. Banii pot cu usurinta sa-ti distruga familia si relatia cu copiii daca nu ii vezi si ii administerezi pentru ceea ce sunt, uneltele mamonei.
Trebuie procedat cu mare grija iar cu familia si prietenii apropiati nu se fac niciodata afaceri sau aranjamente asa cum planuieste el cu mintea lui sa faca cu fata lui. Oare o fi singurul lui copil?

Last edited by cozia; 14.03.2024 at 18:07:46.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2024, 01:20:01
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Si mie la fel, insa banii gramada neperceputi drept un simplu instrument de a ajuta sa continui drumul spre mantuire ta si a familiei au, nu calitatea, ca nu este o calitate ci o caracteristica de a-ti tulbura gindirea si a-ti schimba personalitatea. Banii pot cu usurinta sa-ti distruga familia si relatia cu copiii daca nu ii vezi si ii administerezi pentru ceea ce sunt, uneltele mamonei.
Trebuie procedat cu mare grija iar cu familia si prietenii apropiati nu se fac niciodata afaceri sau aranjamente asa cum planuieste el cu mintea lui sa faca cu fata lui. Oare o fi singurul lui copil?
Nu, mai are un fiu, Nicolas,
https://lpf.ro/jucator/popescu-nicolas/974 ,
”fotbalist” la clubul al cărui președinte este chiar el, Gh Popescu, iar patron și antrenor este unchiul lui, Gh Hagi.

Am pus ghilimele deoarece, datorită ”cumnaților”(Gh. Popescu și Gh. Hagi sunt căsătoriți cu 2 surori), Nicolas a jucat 110 minute în 4(patru) meciuri din 30 de etape.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Răspunde