![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ți se cuvine nimic pe pământul ăsta ești doar un fir de nisip în vânt.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fata aceea a primit o educație proastă, poate să îi dea oricâte lecții vrea de manageriat, de economie, de business, astea nu o să astupe niciodată golul duhovnicesc lăsat. Cunosc și eu femei de succes care au făcut o grămadă de bani dar sunt pe Xanax de ani de zile și banii nu mai rezolvă nimic oricâți ar fi. Se vede că lipsește cu desăvârșire o înțelegere clară asupra căror lucruri sunt importante în viață.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate presa a extras doar câteva fotografii care i s-a părut mai aducătoare de audiență, nu cred că toată viața ei se prezintă așa, am văzut una cu „văru” Hagi jr destul de ok.
|
||||
|
||||
![]()
Nu e deloc așa. E de ajuns să bea de câteva ori prea mult cu cine nu trebuie și se pot întâmpla multe. Crede-mă că unii am văzut și cauzele și consecințele acestor lucruri, nu vorbim din filme și documentare. Cine are o fiică și nu o crește lângă biserică, s-ar putea să aibă surprize de n-o să-i ajungă o viață să se căiască. Nu e de glumă de lucrurile astea, ce vorbesc ei sunt nimicuri comparativ.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie procedat cu mare grija iar cu familia si prietenii apropiati nu se fac niciodata afaceri sau aranjamente asa cum planuieste el cu mintea lui sa faca cu fata lui. Oare o fi singurul lui copil?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 14.03.2024 at 18:07:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://lpf.ro/jucator/popescu-nicolas/974 , ”fotbalist” la clubul al cărui președinte este chiar el, Gh Popescu, iar patron și antrenor este unchiul lui, Gh Hagi. Am pus ghilimele deoarece, datorită ”cumnaților”(Gh. Popescu și Gh. Hagi sunt căsătoriți cu 2 surori), Nicolas a jucat 110 minute în 4(patru) meciuri din 30 de etape.