Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2024, 09:07:09
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David531 Vezi mesajul
Numele meu e David, am 24 de ani, sunt in Bucuresti acum dar am ramas pe strazi, nu am familie sau rude, vreau sa intreb, ma poate primii o manastire sa locuiesc in ea, o camera modesta, orice, unde sa stau linistit? Pot sa lucrez in cadrul manastirii, sa fac curatenie, etc.

Multumesc.
Io stiu pe cineva care traieste pe strazi sau in locuri parasite facand afaceri pe pietele de vechituri ca sa-si ia de mancare si merge pe la multe manastiri in toata tara si primeste de acolo loc de dormit si mancare, iertare, cuvant bun, deci are parte de o foarte buna primire fie ca sunt manastiri de maici sau de taici. Nu cerseste ci cere de lucru si i se da ca sa ajute cu ceva si uneori i se da si bani de drum si de mancare. Deci daca ai in tine aceasta solutie simpla la situatia ta tragica, cred ca o poti folosi linistit si vei afla si lucruri duhovnicesti de folos pentru mantuirea sufletului tau de la cel mai inalt nivel, de la calugarii cu viata curata si smerita. Poti sa ma crezi pe cuvant, ca nu esti singur si ca Dumnezeu este primitor si milos.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 26.03.2024 at 09:09:35.
Reply With Quote
Vechi 26.03.2024, 09:20:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Io stiu pe cineva care traieste pe strazi sau in locuri parasite facand afaceri pe pietele de vechituri ca sa-si ia de mancare si merge pe la multe manastiri in toata tara si primeste de acolo loc de dormit si mancare, iertare, cuvant bun, deci are parte de o foarte buna primire fie ca sunt manastiri de maici sau de taici.
Interesant, păi și de unde face rost de bunuri să le vândă la vechituri dacă nu are nimic, le vinde la piața de vechituri Oser din municipiul Cluj Napoca ?
Vechi 26.03.2024, 11:03:54
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Interesant, păi și de unde face rost de bunuri să le vândă la vechituri dacă nu are nimic, le vinde la piața de vechituri Oser din municipiul Cluj Napoca ?
De la oameni, de prin gunoaie, nu inseamna ca-i tigan din ala care scotoceste in gunoaie, ci roman ramas singur, cauta si gaseste peste tot, inclusiv in gunoaie tot felul de lucruri aruncate foarte bune. Se descurca perfect, fara griji si fara bani ca la 20 de ani ca are vreo 50 de ani si e destul de puternic fizic si bine facut, foarte destept, stiutor, tine minte multe si ii cunoaste pe toti calugarii din tara. L-au pacalit protestantii si s-a botezat la ei si de aia acuma ii un pic nebun plin de energii erectice si se vede, io mi-am dat seama, si si-a dat si el seama si a recunoscut ce a facut dar s-a intors caci mai inainte era ortodox.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 27.03.2024, 00:03:47
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Stii cum am vazut ca fac la pietele de vechituri? Vin la prima ora, 5-6 am si incearca sa cumpere ieftin de la vanzatori noi si sa revanda mai tarziu la dealerii profesionisti sau la clienti. Este ca un maraton matinal. Ii vezi cum alearga in toate directiile dupa noutati.

Last edited by cozia; 27.03.2024 at 00:12:22.
Reply With Quote
Răspunde