Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2024, 19:28:17
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu am vazut pana acum al doilea pasaj
Păi eu ți l-am tot arătat, am tot vorbit despre el, ce să-ți fac dacă nu citești la ce răspunzi?

Citat:
daca nu a spus in sens metaforic e o mare eroare.
Ei, de-acum te contrazici cu manualul dogmatic ortodox, iar eu cred manualul, nu pe oricine de pe un forum.

Citat:
Chiar si unii sfinti au sustinut lucruri gresite, cum e cel mai cunoscut caz, Fer. Augustin.
Aici nu e vorba de un lucru susținut individual de un om, e vorba de un manual aprobat de BOR.

Citat:
Cred ca lucrarea data de tine e scrisa de parintele lui, pr. Ioan Ica sr., (...) , si e un manual pentru seminarii.
Păi crezi bine, fiindcă este exact ce am scris și eu.

Citat:
Eu am dat citate din crez, catehism si sfant ortodox, care spun clar acelasi lucru. Tu ce alegi sa crezi, ce spune invatatura ortodoxa sau ce spun un preot sau teolog
Nu pui sincer întrebarea, întrebarea corectă este astfel: ce aleg să cred, ce interpretează un anonim de pe un forum pe internet din învățătura ortodoxă sau un manual aprobat de BOR?

Citat:
Pentru ca e un lucru fara inteles, cine afirma acest lucru nu intelege ce inseamna nasterea, ce natura au Persoanele Sfintei Treimi.
Sau, mai probabil: tu nu înțelegi ce se spune și interpretezi greșit despre ce se vorbește la fel cum ți-a luat o lună jumătate să înțelegi că te contrazice un citat postat de mine pe 25 februarie și reamintit de câteva ori.

Citat:
Doar in budism si religiile orientale apare nasterea succesiva, reincarnarea.
Dragă, nimeni nu susține așa ceva. Problema e că tu nu înțelegi ideea comunicată și atât.