![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"În cartea Zinaidei Jdanova "Povestiri despre viața Binecuvântatei Starețe Matrona", publicată de Editura Mănăstirii Novo-Golutvino, este povestită întâmplarea ( de către una dintre cunoștințele Jdanovei), în care descrie venirea șefului URSS, I.V. Stalin, pentru a se sfatui cu Matrona de la Moscova, după apariția amenințarilor de capturare a Moscovei de către germani. Potrivit povestirii citate în această carte, Matrona i-a spus: "Poporul rus va câștiga, victoria va fi de partea ta. Din conducere tu unul nu vei părăsi Moscova ". Această întâlnire este descrisă pe așa-numita icoană "Matrona și Stalin" Wikipedia Efectiv se zice ca o forta nevazuta ii faceau pe nemti sa se loveasca de un zid invizibil care-i propulsa in retragere. Fortele ceresti si scutul lor formidabil!!! Citat:
Este mentionat si in Wikipedia dar doar in treaacat.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 10.04.2024 at 20:02:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu aveau ce să-l ducă acolo, cum ai zis și tu cu rușii au mai fost probleme în istorie, pur și simplu PNL-PNȚ și Casa Regală au fost niște penibili în istorie ca pe multe alte probleme de la schimbarea Calendarului Bisericesc, corupția rampantă, neapărarea țării în fața raptului pactului Ribbentrop-Molotov, nedezvoltarea egală a țării - Moldova era ocolită, Basarabiei i se aruncau firmituri, ultratoleranța față de minorități etnice în timp ce românii erau ținuți într-o dezvoltare care băltea. Citat:
Citat:
Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 10.04.2024 at 20:50:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
28. Și precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință, așa și Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine. 29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înșelăciune, de purtări rele, bârfitori, 30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeți, trufași, lăudăroși, născocitori de rele, nesupuși părinților, 31. Neînțelepți, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă; 32. Aceștia, deși au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le și încuviințează celor care le fac.(Rom1,27-32)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
La fel cum aproape toti romanii din Rep. Moldova stiu rusa, din cauza ca era limba obligatorie in timpul ocupatiei rusesti. Ucraineana o stiu ucrainenii, nu trebuie sa o stie rusii, nici limba romana nu se vorbeste la nivel mondial. Din ce am citit limba rusa este o limba mai nou fata de cea ucraineana, ambele limbi fiind formate avand la baza limba slavona vorbita in Rusia kieveana. |
|
|||
|
|||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=2M1Y_8Swd6Y&t=16s
de aici: https://saccsiv.wordpress.com/2024/0...-pentru-paste/
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus că nu se pune totul într-un singur spațiu. Citat:
Din ce am văzut la începutul războiului rușii i-au luat mai moale pe ucraineni, după aceea s-a intensificat, puteau face prăpăd cu bombe cu ghidaj încă din prima lună de război. Citat:
Exact ce am zis eu că ucraineana e o limbă demodată, ambiguă, iar rusa e mai tehnică, mai nouă, înglobează mai multe soluții de exprimare, tu o făceai pe niznaiul la început când ziceam că ucraineana e învechită, că nu domnle că e propagandă asta. Plus că rusa e limbă de circulație a unui spațiu destul de vast care depășește populația Rusiei, se vorbește chiar și în unele comunități din Iran ca să nu mai zic de SUA.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 23.04.2024 at 00:32:06. |
|
|||
|
|||
![]()
https://www.activenews.ro/externe/Op...sov-Iar-188921
Rușii atacă în Chasiv Iar "Între 20.000 și 25.000 de soldați ruși încearcă să ia cu asalt Ceasov Iar și localitățile din împrejurimi", trupe care fac parte din Regimentul 217 de Parașutiști și Divizia 98 Aeropurtată, a declarat televiziunii publice ucrainene purtătorul de cuvânt al Grupului Operativ-Strategic Hortiția al armatei ucrainene, Nazar Voloșin. Purtătorul de cuvânt al serviciului militar de informații ucrainean, Andrii Iusov, crede că Rusia se concentrează acum pe capturarea completă a întregului Donbas, regiunea care cuprinde provinciile Donețk și Lugansk. Armata rusă atacă acolo pe trei direcții, la vest de Avdiivka, pe direcția Kupiansk-Liman și la vest de Bahmut. În plus, adaugă Andrii Iusov, trupele ruse presează în sud la Robotine, satul recucerit de trupele ucrainene în contraofensiva în general ratată din vara trecută.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SUA aprobă mult așteptatul pachet de ajutor pentru Ucraina în valoare de 61 de miliarde de dolari ... Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a salutat pachetul de ajutor mult întârziat, spunând că asistența militară și economică va „salva mii și mii de vieți”. ________________________________ Din ce se aude va dura inca multi ani de zile, pina prin 2031, parerea mea si asta cu conditia ca toate sarcinile date de stapanii acestor bani au fost rezolvate.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat: