Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2024, 22:51:35
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Și mai exact de unde ai dedus tu ca o sustin?.....am cerut dovezi care o adeveresc ca exista ,nu ca e buna....
Prin faptul că o promovezi pe-aici, că a făcut nu știu cine nu știu ce și îndemni lumea să vorbească aiurea de toate tâmpeniile.
Vechi 14.06.2024, 08:22:54
alexHurley98 alexHurley98 is offline
Member

Data înregistrării: 19.06.2023
Implicit

Adeverirea lumii spirituale, chiar și a laturii ei rele întărește credința . Cel puțin la mine asa funcționează, dacă cineva îmi aduce dovezi despre lucrarea necuratul, asta îmi întărește credința tocmai în Dumnezeu
Reply With Quote
Vechi 14.06.2024, 09:57:59
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Adeverirea lumii spirituale, chiar și a laturii ei rele întărește credința . Cel puțin la mine asa funcționează, dacă cineva îmi aduce dovezi despre lucrarea necuratul, asta îmi întărește credința tocmai în Dumnezeu
Corect, asa este!
Mai mult, navigam prin viata, indiferent de cat de grea si haotica poate fi citeodata, privind cu curiozitate in toate directiile, observand, iubind, simtind, fara stress si frica. Accepta darurile care ti se ofera. Nu permite nimanui sa se atinga de tine. Fereste-te de capcanele viclene ale celor peste care ocazional dai. Fii circumspect cu ei. Ocoleste-i! Harul lui Dumnezeu iti va arata alte cai de salvare in caz de pericol, alternative. Nu uita ca poti cere si ti se va da! Adu Slava Domnului , si multumeste pentru tot.
Am o presimtire ca stii despre ce vorbesc.

“Tine-ti mintea in iad( ca asta i lumea in care traim) , si nu dispera” spune Sfantul.
Răspunde

Tags
credinta, vrajitorie