Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.07.2024, 23:38:57
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dacă tot suntem la ora de politică...

Singurul politician din România capabil să facă politică dar să o și comenteze într-un mod transparent este dl președinte Traian Băsescu....
Piratul a fost protejatul sistemului neosecuristic ce a îngenuncheat economic România, acest ins în China sau într-o țară comunistă era executat pt devalizarea Navrom.

Tu lauzi un asasin economic ce ți-a pus pe butuci navigația națională, un jeg care zicea că România nu are nevoie de autostrăzi când era ministrul transporturilor.

Citat:
N-am apucat să-l votez că eram minor atunci,dar l-aș vota cu 10 mâini la orice oră....
Păi nu degeaba se zice despre Cluj că are priză la securiști, Vasile Dâncu, Ioan/Uicu Rus mâna dreapta a lui Năstase de la interne din anii 2000, deci n-ai cum să fii pro-libertate și să votezi turnători la securitate ca Petrov.

Citat:
Acuma hai sa fim serioși și realiști. Niciodată n-au făcut și nu vor face politică George Simion și Diana Sosoaca.
După cum se vede George Simion și AUR sunt singurii care au pus pe picioare caravana medicală, un program național de screening care a lucrat la firul ierbii, în comunități defavorizate.
Ei și Patriarhia Română cu programul sănătate pt sate.

Sunt singurii care s-au zbătut pt patrimoniul bisericesc din Basarabia.

George e singurul care a donat consistent din salariul de parlamentar, deși nu e cel mai bogat și promisiunea de donații era dacă ajungea europarlamentar la un salariu triplu față de cel de parlamentar.

Văd că a făcut Planul Simion, a adus oameni de calibru alături avocatul Piperea, Mihai Neamțu, Lavric, Balthasiu, Fițiu.

E singurul care a crescut, 100.000 de voturi în 2019 la europarlamentare, 550.000 la Parlamentare 2020, 1334509 la Europarlamentare 2024, a intrat în 95% din Consiliile Județene și în multe Consilii Locale.

Dacă avem luciditate la vot și nu fragmentăm pe Șoșoacă sau pe stat acasă, scriem istorie la Parlamentare și punem bazele principalului partid de opoziție împotriva comasaților.

Citat:
Să nu confundăm un manifest împotriva abuzurilor făcut de Diana,cu o revoltă sau rebeliune in masă a țării împotriva Europei pe care poate mulți,acum in focul aprins de Diana,se aruncă alături de ea,sau chiar o susțin sa meargă mai departe cu asemenea comportamente...
Frățioare Dyana s-a făcut de râs în iarnă la protestul fermierilor, când a adus doar un tractor și ăla închiriat de strategul Silvestru, în Piața din fața Parlamentului și se lăuda cu un mega eveniment înainte să se spargă bula ei de minciună.

Fermierii s-au dezis de Șoșoacă! Un singur tractor la marele protest din Piața Constituției - FOTO

Eu nu știu vă aduc dovezi clare că e o individă dezarticulată, care măscărește, distruge, dezbină, are o viziune excesiv de distorsionată în sus cu privire la ea, dar voi tot credeți că ea e cine știe ce.

Dacă nu o ajuta sistemul și PSD să prindă 5.03, acum lătra prin fața porților, la o audiență tot mai mică, oricum finalul ei e pe acolo la 50.000 de voturi, irelevantă politic, o excentricitate.

Citat:
Eu am admirat gestul ei din cu totul alte puncte de vedere,și mi-e teamă că se pot interpreta ca o susținere politică în favoarea Dianei.... Ceea ce nu este cazul....

Nu încurajez absolut deloc partide sau oameni ca George Simion sau Diana Sosoaca in funcții politice...
Prietene nu-l mai băga pe George Simion în oală cu Șoșoacă, Șoșoacă a păcălit în 2020 cu 2-3 discursuri stradale că e mare patrioată și s-a strecurat pe liste, nimeni nu o mai aducea dacă s-ar fi putut intui evoluția ei spre dezbinare, stagnare, jocuri de culise cu PSD pt prag.

Nu vezi că George Simion a evoluat constant față de ea, că a învățat din unele greșeli, că deși e tânăr crește.

A făcut măcar planul Simion cu locuințele pt tineri.

Last edited by Iorest; 20.07.2024 at 23:42:59.
Reply With Quote