Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2024, 23:10:37
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață:

Vechi 21.07.2024, 23:23:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață:

Chestia e că vor încerca să-l asasineze până reușesc, dacă erau mai mulți trăgători cum se zice că a fost la Kennedy din mai multe unghiuri, era pa probabil.

În mod normal și la el și la Robert Fico dacă se respectau protocoalele, nu se apropiau de președinte și premier.
La Trump a fost o breșă permisă special pt a se scăpa de el, chestia e că trăgătorul oricum ar fi fost ucis pt a nu se afla cine l-a instruit, cine i-a făcut planul, cine i-a dat banii șamd.

E clar că în mod normal există filtre în care se verifică mașina, rucsacul șamd, pe acoperișuri stau de obicei lunetiști zona e periată dinainte să nu fie plasate arme sau explozibili, iar în apropierea președintelui nu se apropie niciunul fără să fie căutat.
Vechi 23.07.2024, 12:48:24
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dublă măsură. Universitățile interzic simbolurilor identitare, dar promovează homosexualitatea

Imaginea cu un bărbat în fustă, prezentat ca fiind lector în cadrul Universității din București, a devenit virală pe rețelele de socializare, luni, 22 iulie.

Potrivit informațiilor vehiculate în mediul online, este vorba despre Andrei Nae, lector în cadrul Universității București, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

Acesta s-ar fi prezentat îmbrăcat în fustă în fața viitori studenți, fiind membru în comisia de admitere.

Până la ora transmiterii acestei știri, Universitatea București nu a transmis niciun comunicat oficial pe acest subiect.

Reamintim că, în timp ce homosexualitatea este promovată în universități, promovarea simbolurilor identitare în spațiul universitar este interzisă, potrivit Codului de conduită care a intrat în vigoare în luna aprilie, după cum a relatat RostOnline.
https://www.rostonline.ro/2024/07/du...osexualitatea/
Vechi 23.07.2024, 13:06:43
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Implicit

Mi se pare impropriu zis dublă măsură, că aceasta ar fi când unor lucruri de același fel le-ar fi aplicate standarde diferite din motive preferențiale. Aici nu e chiar așa: afișarea LGBT și mândria de păcat este o stare căzută, dizgrațioasă, și dăunătoare pentru societate. Iubirea și conștiința de neam este o stare de sănătate spirituală și mentală, care înalță pe om spre o mai mare iubire de aproape și de Dumnezeu. Prin echivalarea celor două ca fiind simple „ideologii” diferite se face o secularizare și relativizare a adevărului.

Aici nu e vorba de o „dublă măsură” ci de o promovare și o exaltare a păcatului, dublată de o prigonire și o ocărire a virtuților.

Este o măsură modelată invers față de cum a fost rânduit de Dumnezeu, adică o măsura antihristă.
Vechi 24.07.2024, 01:28:42
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Este o măsură modelată invers față de cum a fost rânduit de Dumnezeu, adică o măsura antihristă.
Dacă USR era la 5% iar PNL era curentat puternic electoral pt că virează spre progresism nu cred că-și permitea nimeni dintr-astea.

90% din răul României e fiindcă nu se vede electoral forța creștinilor și pt faptul că nu au avut grijă creștinii de cultivarea educației moral creștine pt generațiile viitoare.
Vechi 24.07.2024, 21:35:07
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
N-are nici o legatura cu codul de conduita care se refera numai la conduita reactionara, legionara, extremista...bla.bla...nici o legatura cu indivizii cu sexul REdefinit de ei dupa cum vor ei...femei , barbat, sau ambele, sau mai nou, pisica, caine.

Ca urmare te poti prezenta in comisia de evaluare a studentilor sub forma de pisica, SI NU NUMAI!!!! ci conform Bruxelului ai dreptul sa-ti aduci si ladita de nisip cu tine ca sa-ti faci nevoile in fata tuturor.

Nu cred ca decanul sau oricine din administrate care STIE CARE-I TREABA...ar aves "tupeul" sau curajul sa zica ceva. NICI PIS nu ai voie sa zici daca vrei sa mai ai job.
Vei fi zburat AUTOMAT!
Vechi 23.07.2024, 21:12:08
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață.
Posibil ca pronia să fi fost, căci Dumnezeu "nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă (pocăiască) și să fie viu".
Vechi 24.07.2024, 21:42:02
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Deja a devenit clar ca a fost un fals.
Priviti poza mainii drepte cu care a dus-o la ureche. Mana este absolut curata iar maneca camasii impecabil de alba. Deci este clar ce manjeala din pix s-a intimplat sub pupitru.

Restul detaliilor sunt neinteresante...
Vechi 24.07.2024, 23:16:44
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Deja a devenit clar ca a fost un fals.
Priviti poza mainii drepte cu care a dus-o la ureche. Mana este absolut curata iar maneca camasii impecabil de alba. Deci este clar ce manjeala din pix s-a intimplat sub pupitru.

Restul detaliilor sunt neinteresante...
Tu chiar crezi că s-a frecat Trump la ureche cu roșeață când era pe burtă ca să impresioneze publicul, de asta a rezultat un mort în tribună și unul pe acoperiș.

E clar că tot mitingul a fost organizat în amatorism, probabil că serviciile intuiau un atentat dar nu erau interesate să-l stopeze ci să lase o marjă în care se putea întâmpla surpriza.

L-am văzut pe Barack Obama chiar și-ntrun discurs în Europa cu panou antiglonț, la nivelul acesta toleranță 0 pt orice eveniment negativ care s-ar putea produce că de aia sunt cu bugete fabuloase peste tot în lume structurile de forță.
Vechi 25.07.2024, 09:13:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu chiar crezi că s-a frecat Trump la ureche cu roșeață când era pe burtă ca să impresioneze publicul, de asta a rezultat un mort în tribună și unul pe acoperiș.

E clar că tot mitingul a fost organizat în amatorism, probabil că serviciile intuiau un atentat dar nu erau interesate să-l stopeze ci să lase o marjă în care se putea întâmpla surpriza.

L-am văzut pe Barack Obama chiar și-ntrun discurs în Europa cu panou antiglonț, la nivelul acesta toleranță 0 pt orice eveniment negativ care s-ar putea produce că de aia sunt cu bugete fabuloase peste tot în lume structurile de forță.
El s-a atins, sa zicem ca o prima reactie firesca pe care oricare din noi am face-o ca sa vedem daca mai avem ureche sau nu, dar facand asta am ramane pini de singe pe palma, mina, manseta de la camasa alba. La el IOC, NIMIC, zero, doar s-a ridicat foarte POZITIV ( auzi tu) manjit pe obraz, dar fara vre-o pata pe costum maneca, umar nimic, doar pe fata dupa ce a stat sub pupitru cu nu stiu ce experti pe el, posibil holiudieni, parerea mea si multor altora care au analizat.

Oricum, neimportant,... tu ai dreptul cetatenesc sa crezi ce vrei tu, eu, ce cred eu...

referitor la mort, este simplu, trebuie doar sa te informezi in IT...no coment

Last edited by cozia; 25.07.2024 at 09:17:35.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
curente, evenimente, interpetari, opinii