![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În mod normal și la el și la Robert Fico dacă se respectau protocoalele, nu se apropiau de președinte și premier. La Trump a fost o breșă permisă special pt a se scăpa de el, chestia e că trăgătorul oricum ar fi fost ucis pt a nu se afla cine l-a instruit, cine i-a făcut planul, cine i-a dat banii șamd. E clar că în mod normal există filtre în care se verifică mașina, rucsacul șamd, pe acoperișuri stau de obicei lunetiști zona e periată dinainte să nu fie plasate arme sau explozibili, iar în apropierea președintelui nu se apropie niciunul fără să fie căutat.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare impropriu zis dublă măsură, că aceasta ar fi când unor lucruri de același fel le-ar fi aplicate standarde diferite din motive preferențiale. Aici nu e chiar așa: afișarea LGBT și mândria de păcat este o stare căzută, dizgrațioasă, și dăunătoare pentru societate. Iubirea și conștiința de neam este o stare de sănătate spirituală și mentală, care înalță pe om spre o mai mare iubire de aproape și de Dumnezeu. Prin echivalarea celor două ca fiind simple „ideologii” diferite se face o secularizare și relativizare a adevărului.
Aici nu e vorba de o „dublă măsură” ci de o promovare și o exaltare a păcatului, dublată de o prigonire și o ocărire a virtuților. Este o măsură modelată invers față de cum a fost rânduit de Dumnezeu, adică o măsura antihristă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
90% din răul României e fiindcă nu se vede electoral forța creștinilor și pt faptul că nu au avut grijă creștinii de cultivarea educației moral creștine pt generațiile viitoare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca urmare te poti prezenta in comisia de evaluare a studentilor sub forma de pisica, SI NU NUMAI!!!! ci conform Bruxelului ai dreptul sa-ti aduci si ladita de nisip cu tine ca sa-ti faci nevoile in fata tuturor. Nu cred ca decanul sau oricine din administrate care STIE CARE-I TREABA...ar aves "tupeul" sau curajul sa zica ceva. NICI PIS nu ai voie sa zici daca vrei sa mai ai job. Vei fi zburat AUTOMAT!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]()
Posibil ca pronia să fi fost, căci Dumnezeu "nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă (pocăiască) și să fie viu".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Priviti poza mainii drepte cu care a dus-o la ureche. Mana este absolut curata iar maneca camasii impecabil de alba. Deci este clar ce manjeala din pix s-a intimplat sub pupitru. Restul detaliilor sunt neinteresante...
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E clar că tot mitingul a fost organizat în amatorism, probabil că serviciile intuiau un atentat dar nu erau interesate să-l stopeze ci să lase o marjă în care se putea întâmpla surpriza. L-am văzut pe Barack Obama chiar și-ntrun discurs în Europa cu panou antiglonț, la nivelul acesta toleranță 0 pt orice eveniment negativ care s-ar putea produce că de aia sunt cu bugete fabuloase peste tot în lume structurile de forță.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, neimportant,... tu ai dreptul cetatenesc sa crezi ce vrei tu, eu, ce cred eu... referitor la mort, este simplu, trebuie doar sa te informezi in IT...no coment
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 25.07.2024 at 09:17:35. |
|