Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2024, 07:12:59
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Intelectualul tău naționalist e deschis anti-ortodox.
Poate dai și niște referințe, n-am urmărit tot ceea ce spune.

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Zici că e celălalt prieten al tău, Hartmann, doar că din cealaltă tabără.
Cela este ,,prieten" eventual al tău, am văzut că te-ai sesizat odată după ce i-am ,,fixat" niște idei pe care le vehiculează într-un mod inacceptabil, cine știe, poate visezi cândva să îți aprobe întemeierea unei ,,frății de cruce" undeva în vreo ,,peșteră" prin ,,creierii" munților (dar cu acces nelimitat la internet), că si-asa am văzut că Georgică CHE GARGARA da raportul în public în fața ,,dumnealui", și bănuiesc că îl dă și altfel decât public, oricum da foarte rău pentru CHE GARGARA să fi luat poziții de drepți în fața unui personaj care face paradă de participări la operațiuni secrete, la organizări zise ezoterice, oculte, și așa mai departe și care tot așa a ținut să facă paradă în direct la TV cu ceva vreme în urmă de participarea ,,dumnealui" la ceea ce constituise până la vremea respectivă cea mai înverșunata și mai rapidă operațiune desfășurată în public de ,,linșaj mediatic" a unui potențial lider naționalist român, fiind vorba despre MARIAN MUNTEANU, a cărui imagine o parazita CHE GARGARA pe la începuturile așa-zisei lui ,,activități civice", că el din ăsta a trăit toată viața, din ,,parazitarea" plină de impostură, de nimicnicie a altora. Dar nu mai surprinde nimic la CHE GARGARA, știm că singurul său criteriu ,,valoric" este înlesnirea parvenitismului său pestilențial.
Reply With Quote