Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2024, 02:21:01
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
...

Mie cea mai grea mi se pare aia cu să te rogi pt cei ce stau în fruntea țării, dacă e o satană trimisă să ne stârpească și să ne arunce peste graniță făcând traiul insuportabil, să ne jupoaie cu taxe, să crească gradul de îndatorare, să fure toți banii din taxe împovărătoare, să ne promoveze lucruri străine de neam lgbt, festivaluri drogangiste, nu mă pot ruga pt un asemenea ins, e ca și cum mi-ai zice să mă rog pt Iuda Iscarioteanul.
44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,(Mt5,44)

Am citit într-o predică ideea că Iuda Iscarioteanu este o direcție de reflexie pentru noi toți de a ne cerceta dacă nu cumva pilda se referă la noi înșine deoarece Iuda a primit toată învățătura apostolilor și a mers cu apostolii și a lucrat și el unde i-a trimis Iisus; deci Iuda a fost mai bun ca mine.

22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?(Mt7,22)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote