Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2024, 01:46:42
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Eu nu fac propagandă mai Iorest,eu am așa dialoguri interioare și mă trezesc azi analist politic, mâine comentator cultural,ieri filosof al istoriei și de multe ori am apucături de teolog, după cum ai văzut....(Preferata mea ocultist de mână a 3 a)
Ba da pare că ai înrâuriri useriste, de pe vremea când schimbai lumea cu forța spre progresism, Clujul ca și alte mari orașe sunt incubatoare pt toate tâmpeniile și experimentele fiindcă oamenii sunt foarte debusolați din cauza patimilor.

Citat:
Dar nu te-am uitat în această postare și am introdus AUR dinadins
Păi ai introdus AUR în discuție pt că e singura forță de după revoluție cu capacități reale să influențeze destinul civico-politic al României dacă se țin de treabă.

O asemenea forță nu a fost nici pe vremea lui C.V. Tudor, el nu a donat nimic din veniturile lui pt familii cum face Simion, nu a creat o caravană medicală care a scutit de cheltuieli mari oameni care nu ajung la servicii de sănătate, nu a construit case pt persoanele lovite de necazuri incendiu, inundație, nu a fost la cizme de gumă să scoată nămolul din casele oamenilor.
C.V. Tudor nu a avut curaj să meargă în secuime de unul singur și multe altele.

Deci e clar că e o coagulare fără precedent în istoria României.

Citat:
Au așa un iz de sectă parcă,cu priviri goale și.....Pfff....Nu vreau sa ofensez pe nimeni însă libertatea de exprimare uneori se lovește de bariere de acest tip.....
Domnule du-te tu ajută toată ziua cu cizme de cauciuc în picioare, prin noroaie, cu nesomn, cu drumuri multe prin țară și vezi dacă mai vorbești coerent gramatical, dacă ai privirea odihnită.

Bichonul Toader Paleologu spunea oamenilor din campania lui în 2019 înainte de prezidențiale, să nu fie deranjat până la ora 12 amiază.
I-auzi ce tabieturi avea majestatea sa, și tu o putoare din asta o vezi ca simbol să ne reprezinte că mai gâlgâie câteodată niște discursuri cu pretenție de somptuozitate.

Citat:
Eu sunt genul care prefera un dușman deschis decât un prieten fals.
Păi da în cazul ăsta dușmanul e progresismul liberal pentru care naționalismul e un derapaj iliberal.
Culmea e că deși spui că e de prost gust să te postezi cu tradiția culinară a unui popor la săptămâna lidl toți dau iama să mănânce din tradiția spaniolă, italiană, germană, americană, franțuzească, aia nu e rușine.
Rușine e că molfăie între dinți unul o carne cu varză, tot mai rar, că a scăzut puterea de cumpărare și carnea e tot mai scumpă.

7 lei litrul de benzină într-o țară cu resurse și o puternică industrie petro-chimică, cândva.