Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.11.2024, 22:18:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Nu numai creștinii mărturisitori dar și restul vor migra în mare parte la CG.
Eu vad un scor în jurul raportului de 80/20 în favoarea lui CG.
Personal insa continui sa am retineri în privința lui, situație care o plasez in categoria " Nu cred până nu văd "
Eu cred că Lasconi va ajunge președinte, singurul lucru pe care nu-l știu e scorul va fi 6-4 in favoarea ei, sau 55 la 45, toți sunt disperați să o voteze în jurul meu.
Și mulți care ar putea face diferența nu vor vota.

Au mai început și diversiunile securistice de tipul Ponta taie accesul diasporei la vot în T1- îmi aduc aminte că și atunci între cele două tururi că erau manifestații în toate centrele universitare cu strigătul vor să voteze - lăsați-i să voteze.

E aceeași rețetă securistă de cea mai joasă speță pentru un om care are memorie istorică și nu e cretin congenital observă mișcările de trupe.

În plus în diaspora se votează încă o oră în Italia Spania Germania după închiderea urnelor în România, încă 2 în Marea Britanie și încă 6 în SUA, Canada și America de Sud.

Deci atâta votează după ce văd exit pollurile până iese fătuca asta cu doi neuroni.

Last edited by Iorest; 26.11.2024 at 22:26:50.
Reply With Quote