![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
super doar că unele virusuri s-au eradicat și când a început să crească accesul la igienă.
Nu vezi că și unele focare de rujeolă sunt la niște comunități care trăiesc pe lângă gropi de gunoi sau unde e puțină igienă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.12.2024 at 11:02:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-am dus ca prostalăul să-mi fac teste de covid ca să mă arunc în atenția lor și să mă izoleze pe te miri unde și să mă îndoape cu un protocol de medicamente care să-mi distrugă ficatul. Știu oameni care s-au vaccinat cu 3 doze, dar au avut covid și au făcut și diabet, neavând înainte de covid. Ce a fost rău în perioada aia a fost că ni s-a încălcat dreptul la slujbe în postul Paștelui și la Florii și Înviere, stăteau higherii de jandarmi exact în perimetrul bisericii și cum te apropiai te legitimau. Dar la vot care a durat 14 ore de la 7 la 21 în același an, era voie și au fost 2 rânduri de vot și Locale și Parlamentare deci 14x2. Pe lângă asta ni s-a distrus imunitatea fiindcă am fost obligați să stăm în case, deci ne-am lipsit de lumina soarelui, de aer curat și de mișcare și ne-am îngrășat. Iar frica generată de ei frica de moarte, de izolare forțată și de amenzi nu a făcut decât să accelereze orice boală. Iar datoria publică s-a mărit cu câteva miliarde de euro fiindcă s-au făcut licitații fără verificare și fără limită și s-au dat tunuri uriașe acolo. Nu s-a construit un cm de autostradă sau vreun spital, sau vreo școală de împrumuturile acelea. Plus că s-au falimentat intenționat foarte multe afaceri private, mai ales industria horeca ce trebuia protejată, la un moment dat investiseră unii patroni în baloane sau protecții care să izoleze ca să stai la terasă și chiar și așa le-au ridicat licența sau au făcut exces de zel autoritățile, deși era în aer liber. Dacă erau de dreapta protejau capitalul românesc și micile afaceri. S-au închis și piețele și târgurile care erau în aer liber tot ca să distrugă comerțul și pe comercianți dar supermarketurile cu capital străin funcționau.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.12.2024 at 11:07:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Mare ATENȚIE, observ că noi nu înțelegem cum funcționează o pandemie, și cum se raportează întreaga planetă la una.
V-am oferit date mai sus,cum Imperiul Bizantin era să fie decimat de ciumă. Protocolul mondial în caz de pandemie este un set de măsuri și recomandări stabilite de organizații internaționale precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și implementate de GUVERNE pentru a preveni răspândirea bolilor infecțioase și pentru a proteja sănătatea publică. Aceste măsuri sunt flexibile și adaptate în funcție de natura bolii, severitate și răspândire. GUVERNELE trebuie să raporteze cazurile suspecte sau confirmate de boală către OMS, conform Regulamentului Internațional de Sănătate (IHR 2005). Identificarea agentului patogen și determinarea sursei infecției. OMS analizează criteriile epidemiologice și declară pandemia pe baza următorilor factori: Răspândirea geografică globală. Gravitatea bolii. Transmisibilitatea între oameni. Măsuri imediate de sănătate publică Carantină și izolare: Izolarea pacienților confirmați. Carantina contacților apropiați Închiderea granițelor, reducerea zborurilor și controale la punctele de intrare. EDUCAREA populației despre măsurile de prevenție, simptome și accesul la îngrijire medicală. Dezvoltarea VACCINURILOR și tratamentelor: Accelerația cercetării prin colaborare internațională. Studiile clinice: Testarea eficienței și siguranței vaccinurilor și medicamentelor. OMS coordonează răspunsurile globale, iar țările împărtășesc informații, resurse și bune practici. Organizații precum ONU, Gavi, Banca Mondială și Alianța CEPI sprijină eforturile financiare și logistice. OMS analizează: Numărul cazurilor active: Scăderea constantă a infectărilor la nivel global. Severitatea bolii: Reducerea cazurilor grave și a deceselor. Un alt factor decisiv este: Rata de vaccinare globală și acoperirea imunizării. Gradul de imunitate colectivă dobândit prin vaccinuri și infectări naturale. Pandemia este considerată „controlată” atunci când: Virusul devine endemic (prezent la niveluri previzibile, fără a cauza epidemii globale). Există tratamente eficiente pentru boală. OMS colaborează cu: Comitetul de urgență al IHR (Regulamentul Internațional de Sănătate). Guverne, centre de control al bolilor și organizații de sănătate din întreaga lume. Pe 5 mai 2023, OMS a declarat sfârșitul urgenței de sănătate publică de interes internațional pentru COVID-19. Decizia a fost luată pe baza: Cu toate acestea, COVID-19 rămâne o boală endemică, ceea ce înseamnă că virusul continuă să circule la niveluri mai scăzute, dar previzibile. Ce înseamnă închiderea pandemiei? Nu înseamnă dispariția virusului: Virusul poate continua să existe, dar riscul său este controlabil. Relaxarea măsurilor: Ridicarea restricțiilor de călătorie, carantinelor și altor măsuri stricte. Adaptarea societății: Oamenii învață să trăiască cu virusul, iar măsurile de prevenție rămân la nivel personal sau regional. Deci nu a dispărut Covidul,pur și simplu a devenit,la fel că celelalte virusuri,unul ÎNVINS,tocmai prin aceste măsuri și sacrificii. Încă o dată: 1.Nu statul ți-a interzis ție să mergi la Biserică și să ieși afară să plimbi pisica. 2.Nu statul sau oculta mondială ți-a impus să te vaccinezi, dacă totuși vrei sa mergi sa pupi moaștele lui Arsenie Boca 3.OMS, adică Organizația Mondială a Sănătății,nu te-a ucis și nu ucide oameni,ea te-a salvat prin aceste măsuri dure de la moarte, împreună cu Statul. 4.VIRUSUL ,despre care CĂLIN GEORGESCU,zice că nu există, acesta ți-a interzis ție toate acestea. OMS, Statul Român și măsurile luate împreună de aceștia au învins acest Virus,care a ucis milioane de oameni. Oare pandemiile din trecut pe care vi le-am prezentat mai sus,tot așa de viruși inexistenți au fost provocate????
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai era pandemie când plimbau mii de oameni o ștampilă de la unul la altul 14 ore de vot, când intrai într-o cabină unde a strănutat unul și când puneai mâna pe pixul cu care s-au semnat alte sute. Citat:
OMS ne-a băgat protocoalele alea cu Kaletra care au distrus pe unii internați cu redemsivir, cu oxigen băgat în plămân cu multă presiune. OMS ți-a intezis hidroxiclorochina, ivermectina, medicamentele din Basarabia și altele pe care mulți și le-au luat pe sub mână Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Continuam cu următorul punct al doctrinei Suveranistilor și inclusiv al lui Călin Georgescu
ANTISEMITISMUL Ce înseamnă antisemit? Înainte de a da o definiție mai specifică, vă spun simplu că genocidul evreilor,in ultimele decenii,a fost inițiat de de Adolf Hitler și Nazism. Mișcarea Legionară, reînviată astăzi de Sosoaca,AUR și Călin Georgescu, susțin aceleași doctrine, inclusiv antisemitism,pe față. Am scris și eu pe forum destule despre evrei și aspecte care sunt la granița cu antisemitismul, însă am specificat in fiecare că nu susțin și îndemn la așa ceva. Majoritatea teoriilor conspiraționiste,care se regăsesc aproape exclusiv în discursul lui Georgescu,sunt doar pură speculație sau false. Am ajuns într-un punct în care deja nimic nu mai este adevărat, știința este falsă, statul nu mai există,istoria ne-a mințit, religia nu ne mai trebuie… Îl aduce Georgescu pe Osho și Bivolaru, și trăim toți ca hipioții. Băi oameni buni,gata!!! Ce facem acum scoatem toți străinii din țară, ieșim din toate alianțele și ne închinăm la Georgescu? Gena asta a trădării nu moare vreodată din noi? Nu putem trăda la nesfârșit Occidentul pentru Orient și invers. Avem niște alianțe,avem niște parteneri, rămânen fideli lor. In primul rând noi ca popor. In primul rând Dumnezeul in care noi creștinii credem este Dumnezeul Evreilor. Nu al lui Hitler, nici al Legionarilor și nici al lui Călin Georgescu. A fi împotriva poporului lui Dumnezeu, înseamnă a fi împotriva lui Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]()
Dupa reunirea dintre Bapoleonul-rosu si Snowbaallul-galben cu ceilalti purcelasi de lapte agresivi, s-a dat comanda si cica s-a autosesizat ofiterul-procuror-inchiziotr Squealerer (primind comanda prin CSAT de la porcul cel mare ce are zilele numarate pana iese de pe post) si se trece astfel la a doua incercare de daramare a alesului cu cel mai mare numar de voturi dupa renumararea de la CCR, adica se incearca daramarea alesului poporului care, de facto, acum detine puterea chiar daca nu este inca investit. Deci sitemul euroatlantic-putinist se simte amenintat si gogul si magogul a ajuns de rasul universului fiindu-i groaznic de frica de un singur om fara fonduri pentru campanie pe care l-au sustinut, din pura placere, interlopii plini de bani care au mizat pe el pe tiktok, crezand ca fac bine dar iata ca i-au facut mai mult rau sustinandu-l ca sa-l compromita. S-a ajuns ca politrucii pusi pe functii din toate institutiile statului sa-l distruga pe seful lor de facto, dovednind ca toate institutiile sunt politizate si vandute strainilor adica dovedind ca suntem o colonie bananiere da mana a treia iar romanii un popor euroatlantic cu cetateni de rangul 2. Ei practic vor sa desfinteze poporul, referendumurile validate si teodemocratia constitutionala cinstita. De ce? Pentru fiind la putere, ei sunt poporul si nu noi care am ales deja in pol position un lider veritabil.
Ce sa facem, ne aresteaza alesul si n-avem ce sa facem. Trebuie sa rabdam asa cum am rabdat 35 de ani de demoncratie originala si de stat de nedrept. Asa s-a gandit proeuroatlantisul ciociucilhannis, respins de NATO si de UE ca trebuie sa intervina in procesul electoral, dand foc statului si aruncand pe alesul poporului, asa s-a razbunat el pe toata lumea si mai ales pe romani daca l-a obligat justitia sa restituie banii si daca i s-a cerut desecretizarea cheltuielilor. Multumim domnule Fricus-Nero, pentru onoarea de a va fi avut presedinte, mai aveti 14 zile sa ne distrugeti ca popor si ca tzara, drept multumire ca v-am votat si v-am crezut, reusind sa aduceti ghinionul tzepei din piatza revolutiei asa cum face orice antihrist feroce, gen Ceausescu, pIliescu si altii simtind ca li se apropie prabusirea in mlastina nisipurilor miscatoare de unde greu va mai putea iesi! Dar nu-i problema caci ziua adevarului si a dreptatii a toate se apropie si pana atunci ingerii noteaza toate faptele, gandurile si cuvintele fiecaruia. Voi cu minciuna si privilegiile aici, noi cu adevarul Adevarat si cu fericirea dincolo! Practic ei calca constitutia caci suveranitatea apartinand poporului si Georgescu fiind alesul cu cel mai mare numar de voturi, iata ca ne calca in picioare sistemul lor si statul lor. Ei bine de aia trebuie sa mergem la vot, ca pe noi ne calca in picioare dictatura porcilor euroatlantisti-putinisti!.. cand defapt noi suntem doar niste români cuminti si smeriti, care odata la 100 de ani se trezesc in constiinta.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 05.12.2024 at 14:50:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnu moroco,da spamați puternic:))
Pe toate fronturile unde spamez și eu spre un NATO,un UE, așa frumos, elegant un BOR european, autonom,nu moscovit,cu vrea "Teo",ci unul cum vrea "Danny":)