![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
N-are rost sa ne tot dam cu parerea, se vede clar din interviul la Tuca cat e de competent CG pentru functia de presedinte. Oricine poate face diferenta. De data asta nici Pinochio nu minte!
Pe cand sarmana Elena Lasconi... n-are cum sa ajunga oricat se viseaza ea presedinte foarte responsabil... decat daca innebunim cu totii de la atata euroatlantism ca fricosii ce vor sa fie hraniti si aparati pe moca de altii, ca i-a tzepuit unii, nu dam nume, ca averica e eldorado si merg acolototi sa scoata aur ca fratzii Brad de la Poplaca!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 04.12.2024 at 15:23:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Călin Georgescu îi cere pentru a treia oară Elenei Lasconi o dezbatere TV în direct, după ce candidata USR a respins alte două invitații În urma unor știri false promovate de trolli candidatei USR-LGBT Elenei Lasconi, echipa de campanie a candidatului independent care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din România, suveranistul Călin Georgescu, a transmis un comunicat în care acesta își arată „pentru a treia și ultima dată” disponibilitatea participării la o dezbatere în direct la Televiziunea Națională, așa cum se cade în orice democrație a lumii. De altfel, Călin Georgescu vorbise despre alte doua tentative de dezbateri electorale anulate de candidata useristă și în emisiunea Marius Tucă Show care a avut loc astăzi la Gândul - VIDEO AICI. Continuarea in stire.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oare de ce se teme?... daca fuge de dezbaterea turului II? Fugind de dezbatere esti pierdut din start! Cine te mai voteaza daca fugi de mortal combat de pe TVR? Ai vazut cum iti ia lumea sufletul daca pierzi? Si io as fugi... deci n-o condamn, desi stiu sigur ca i-as putea invinge pe toti... de frica.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 04.12.2024 at 15:56:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Next,LGBT & Iarbă
Așa, continuam cu altă înapoiere colectivă a poporului nostru și anume acest dușman național și bau bau de care se tem toți. LGBT,adica Lesbian,Gay, Bisexual și Transsexualism, că de la acești termeni vine denumirea. In general oamenii se tem de ce nu înțeleg. Devin defensivi și agresivi atunci când apar noi curente de gândire, comportament și tipare sociale sau comportamentale. Eu de exemplu prefer mâncarea iute și condimentată, cafeaua și ceaiul fără zahăr și, însă alții fug de iute și nu-ți beau in veci o cafea amară. Ar fi ok ca unii sa ceară interzicerea ardeiului iute sau eu sa cer decret ca toată cafeaua să se bea amară? Unii zic că în vechiul testament Sodoma și Gomora au fost distruse că erau ăia homosexuali. Păi tot acolo este interzis și consumul de porc sau închinarea la chipuri cioplite. Uite că luna asta băgăm toți porc in noi, și suntem campioni la pupat moaște și icoane. Tot noi ăștia care consumăm alcool de rupem, aruncăm cu tone de pietre în ăia ce fumează iarbă,sau mai grav ar dori sa o și legalizeze,mai ales în condițiile în care canabisul ar trata epilepsia, depresia și alte forme de cancer. Tocmai din cauza asta copii și adolescenți noștri trag tot felul de droguri contrafăcute și își distrug viața. Fiindcă inloc să educăm populația doar o pedepsim. Înloc sa creem un cadru legal și monitorizat, lăsăm piața neagră să dicteze și bandele să se ucidă între ei , căzând uneori la mijloc persoane nevinovate. Păi dacă corpul uman permite biologic unei femei sa devină bărbat și invers,cine ești tu să fi împotriva alegerii libere a unei persoane? Mai ales că acest corp creat de Dumnezeu, poate fi modificat,deci automat Dumnezeu a permis asta. Dacă societatea,religia, Dumnezeu a permis omului voința liberă,cine ești tu să interzici asta? Așa cum este permis viciul în societate, să fumezi, să consumi alcool, să divorțezi, să vizionezi filme pentru adulți, să furi etc… Dacă toate acestea, deși interzise,sunt permise,de ce ai fi tu împotriva LGBT? Cu ce îți dăunează ție,dacă doi bărbați se iubesc sau două femei vor sa se căsătorească? De ce nu ar poate adopta un copil care nu are o familie? De ce nu ar putea forma o familie doar persoane,care se iubesc deși sunt de același sex? De ce nu ar putea o femeie să-și facă schimbare de sex, dacă biologic,corpul uman poate suporta asta? Pentru că sunt oamenii încuiați la minte? Pentru că nu pot accepta altceva decât vor ei? Pentru că urăsc orice nu înțeleg? Pentru că sunt ipocriți? Eu nu voi fi ipocrit, și voi spune că susțin dreptul fiecărui om de a putea fi cine dorește el, și dacă există persoane care doresc parteneriat civil între persoane de același sex,dacă doresc să-și schimbe sexul,sau orice alte cerințe ar avea cei din LGBT…. Într-o țară democratică, creștină și libera fiecare cetățean trebuie sa aibă același drepturi,in funcție de credințele, orientările și nevoie lui, chiar dacă face parte dintr-o minoritate. Puteți arunca cu pietre,cu ce vreți, ură etc…. Îmi asum asta,in numele LIBERTĂȚII PS Mă duc eu la dezbatere în locul ei, dacă mă lasă Lasconi:))
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 04.12.2024 at 16:20:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Chiar daca ai avea dreptate cand e vorba despre Uniunea Sovietica totusi cum se poate sa nu-ti dai seama ca Georgescu Calin nu e rus ci român, nu e securist sau spion rus ci român, nu e tradator ci credincios? Deci daca negi evidenta in halul asta in direct ori esti oarba ori esti in stare de orice, sa minti de ingheata apele ca sa ajungi presedinte cu orice pret, mintind cu naivitate si crezand in minciunile ce-ti ies pe gura in direct dansand pe toate televiziunile dupa cum iti canta sistemul globalist sorosist lgbtqist care te vrea papuse gonflabila sa poata baga Romania in razboi alaturi de Ucraina dupa cum i-ar conveni la vicleanul domn Mark..o Polo ?
N-ai cum fi presedinte daca te lasi tarata in halul asta sa negi evidenta prostind electoral in fata romanii in direct! Io nu vreau un presedinte mitoman sau naiv! Am avut unul care ranjea toata ziua in timp ce te vindea si la rusi si la americanii democrati vicleni sustinand ca a iesit curcubeul cand am finalizat negocierea... E vorba de piliescu mai animalule si de puii lui care au implementat demoncratia de cumetrie si statul de nedrept pe care o apara acuma naiva doamna Lasconi negociind bine mersi cu Marcel, fix cu ciuma rosie, uitand toate relele de dragul... de dragul la sfanta Ursulancoaste si de dragul lui Mark..o Polo! Desi Rusia nu a atacat NATO toti se pare ca sunt in razboi de facto si cu Putin si cu Rusia de parca Ucraina le-ar apartine deja lor si vor inapoi si Crimea... plina de rusi 100%. Iata deci cum se lupta ei si pentru Romania, ca nu cumva sa faca pace cu Rusia desi nu suntem noi in razboi, socotind ca UE e a lor si numai a lor si nicidecum si a noastra, o colonie de mana a treia cu cetateni de rangul doi ce au ales extremistii. Deci iata, acum se vede bine, ca prin UE si NATO ne-am pierdut de facto suveranitatea, caci sefii lor isi impun legile lor si razboaiele lor si erziile si toate marfurile lor si acum noi, ajunsi sclavi ar trebui sa incercam sa ne-o recucerim prin vot, sa luptam pentru o europa de state suverane unite in valorile noastre crestine si nu o uniune de slugi slugarnice ce is in stare de orice pentru banii lor pe care nu ni-i da decat ca imprumut si vanzand noi lor totul pe nimic, tot ce avem, tot ce mai avem ca deja s-a vandut totul si nimic nu mai e al nostru, decat demnitatea si de platit taxe si impozite sa-i tinem pe ei alesii, la Bruxelles si sa le aparam privilegiile, pensiile si salariile nesimtite, soldele de mercenari de saracii rusi care pot invada a doua oara Europa daca sunt atacati ajungand de data asta pana la Londra si Madrid!.. daca nu pe jos ca badea Cartzan la Paris atunci cu TikTokul.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 04.12.2024 at 17:54:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Comunicat de presă oficial al BISERICII ORTODOXE ROMÂNE.
Biserica Ortodoxă Română citez: "Biserica Ortodoxă Română nu este indiferentă față de prezentul și viitorul României, ci apără și promovează în societate valorile credinței creștine și ale DEMOCRAȚIEI EUROPENE, spre binele poporului român." "Biserica Ortodoxă Română reafirmă angajamentul ferm față de APARTENENȚA ROMÂNIEI LA UNIUNEA EUROPEANĂ , spațiu al prosperității și COOPERĂRII ÎNTRE POPOARELE EUROPEI, ai cărei părinți fondatori au fost profund ancorați în creștinism." Mai jos aveți articolul integral. https://basilica.ro/comunicat-de-pre...prezidentiale/ N-am iubit Biserica Ortodoxă Română niciodată la fel ca acum, că îmi vine să-mi trec aici la religie din nou ortodox, când văd LUCIDITATEA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE. BRAVO BOR. Așa este, alegerea trebuie sa fie una pro-europeana,care îndeamnă la rămânerea în UE. BOR nu sprijină și nu a sprijinit niciodată un eretic și dovedit acum ca fiind agent rus de către DOCUMENTELE CSAT DECLASIFICATE. BOR sprijină prin aceasta declarație alegerea unui candidat pentru DEMOCRAȚIE, UNIUNEA EUROPEANĂ SI CREȘTINUL EUROPEAN. Chiar PSD,prin Marcel Ciolacu a declarat că o sprijină pe Elena Lasconi,iar prin această declarație inclusiv Biserica Ortodoxă Română o sprijină indirect, fiindcă nu are voie să facă politică,pe Elena Lasconi, întrucât Biserica a văzut necesitarea sprijinului către creștini,de a nu cădea în capcana și atacurilor Rusiei prin acest profet mincinos numit Călin Georgescu
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 04.12.2024 at 20:49:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ULTIMELE ZVÂRCOLIRI ale SISTEMULUI IOHANNIS: Declasificarea unor ”documente secrete” pline de banalități, speculații și interpretări, cu excepția STS. Jihadul anti-Georgescu declanșat de artificiul lingvistic ”AR FI FOST” susținut de un ”actor statal” Citat:
Citat:
SE RUPE PSD? Victor Ponta: ”Îl voi vota pe Călin Georgescu. La fel ca majoritatea votanților PSD” SE RUPE PSD? Victor Ponta face anunțul momentului! Fostul premier și lider PSD a declarat, într-o intervenție pentru ziarul Financial Times (FT), că îl va vota pe Călin Georgescu, la fel ca „majoritatea votanților PSD”, totul din cauza atacurilor constante lansate de partidul Elenei Lasconi la adresa sa. El nu a fost influențat de avertismentele Elenei Lasconi că Georgescu va scoate România de pe traseul său pro-occidental, calificând astfel de atacuri drept „propagandă”, notează FT, citat de Știripesurse. „Noi nu suntem Moldova”, a declarat fostul premier. „Moldova a fost în pericol real de a alege estul în loc de vest. România nu va părăsi NATO sau UE, cu sau fără Georgescu”, a dat asigurări Ponta. Ponta: „N-am întâlnit PSD-ist care să vrea să o susținem pe Lasconi în turul 2” Victor Ponta a spus recent că în județul Dâmbovița, acolo unde deschide lista PSD la Camera Deputaților, nu a întâlnit niciun votant PSD care să vrea ca partidul să o susțină pe Lasconi. „Pot să vă spun un singur lucru, vorbesc cu foarte mulți pesediști mai ales la Dâmbovița și n-am întâlnit niciun pesedist care să-mi zică, sau vreun votant al meu 'Dl Ponta, să votați cu Lasconi'. N-am întâlnit niciunul. Poate or fi, dar nu-i cunosc eu”, a declarat Ponta, la postul de televiziune Antena 3 CNN.