![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi trăiți într-o realitate paralelă, susținută de influența Satanei și a Rusiei care atentează la suveranitatea României prin incitare la ură, destabilizarea țării și scoaterea țării din Uniunea Europeană,NATO și influența sănătoasă a Creștinismului,care se vrea înlocuit de new age, și ale forme alterate de credință,pe care le cunosc foarte bine, fiindcă am fost înșelat de ele multă vreme.
Voi nu mai vreți să recunoașteți nicio autoritate a STATULUI,a BISERICII, a RAȚIUNII,a ISTORIEI și inclusiv a ROMÂNIEI. Ați căzut în această capcană,acest atac terorist, cibernetic, informațional, lansat de Rusia. ROMANIA, poate ,și sper sa o facă, invoca ARTICOLUL 4 NATO(consultarea cu membrii cu privire la posibilitatea unor amenințări),și imediat după chiar ARTICOLUL 5(solicitarea de ajutor,chiar armat,in cazul in care există atacuri asupra țării, inclusiv armate),pe care l-am menționat într-o altă postare recentă,fiindcă din documentele CSAT , reiese că au existat atacuri asupra țării noastre și amestecuri străine în suveranitatea și politică internă, inclusiv alegerile libere și democratice ale țării, prin sprijinirea într-un mod ilegal a unui candidat care speculează și manipulează țara într-un mod ocult, pentru a o destabilizara și a o preda Rusiei. Eu consider că acesta este direct un atac asupra României și sper sa nu fiu singurul. Rusia pregătește terenul, și fără să tragă un singur glonț,deja au căzut milioane de oameni, victime ale manipulărilor ei.