Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2024, 23:08:56
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Ai menționat că tatăl tău este mason.Probabil in acest cadru s-au întâlnit și se cunosc.
Iorest,un om cu care eu dezbat de ani de zile aici pe forum, și îl respect indiferent de viziune,este pro dl Georgescu.
Chiar de la tine Nietzsche,nu mă așteptam să fi de partea lui Călin Georgescu.
Chiar în condițiile în care a fost și probabil încă este mason.
Atâta timp cât este LIBER să-ți exprimi opiniile,o fac.
Dacă greșesc undeva,accept orice argument susținut care să arate unde și cu ce am greșit.
Dacă ai timp, spune unde și cu ce am aberat în privința lui Călin Georgescu.
Ok. Vrei sa-ti spun adevărul, ti-l spun. Sunt mulți masoni în țară cu bani care au hotărât sa-l sprijine pe domnul Georgescu, inclusiv tata a fost printre ei. Și sincer îți spun că nu simt nicio urmă de vinovăție în privința acestui aspect. Motivul este unul singur, posibilitatea unui război nuclear cu Rusia în termen de maxim 2 ani. Acolo se îndreaptă din păcate vertiginos situația. Și România este folosită pregiur ca Polonia, de Europa și NATO drept scut. Iar asa ceva nu este acceptabil! După ce că ne desconsidera enorm, și nu vreau sa dau exemple ale lojelor din UK sau Franța, tata fiind mason de rang înalt, tratamentul lor ospitalier este unul jignitor. Trecem peste nu e o problemă, însă în momentul în care toate obiectivele strategice Nato din România sunt făcute public cât și ca avertizare către Rusia atunci noi suntem o țintă enormă în cazul unui război nuclear. Iar aceste "dezvăluiri" au fost făcute deliberat. Ce dorim?
În caz de război iminent, în cel mai scurt timp să aderam la un statut de neutralitate, axact ca Elveția, pentru ca suntem o țintă prea mare în caz de escaladare. Nu putem face față în cazul unui asemenea conflict, e imposibil! Ca și spre Ucraina, un ICBM ne lovește în jumătate de oră în perimetrul unor 6 obiective strategice nu doar unul... cel de la Deveselu. Este singura opțiune ca această țară sa nu ardă în totalitate! Noi suntem văzuți ca mielul de sacrificiu în cazul unui asemenea război, și de Nato dar mai ales de UE.
Aegroto dum anima est, spes est.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2024, 02:03:49
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
E trist ca ai decăzut în asemenea hal, dacă de la doamna Lorest nu am așteptări de la tine chiar speram ca ai o viziune cu adevărat rezonabilă.
Omule nici acum nu te dezminți după mai bine de 4 ani, ți-am spus că citești greșit IO-RE-ST care e numele unui ierarh, cu ce nu am avut eu o viziune rezonabilă raportat la Călin Georgescu ?

Mi-e indiferent dacă va câștiga Lasconi, nu datorită mie câștigă ea sau pierde celălalt, nici nu m-a interesat campania lui C.G. dacă nu mințeau cei de la USR și Iohannis prin instituții și presă împotriva lui.
Nu l-am votat în T1.
Vechi 06.12.2024, 02:09:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ai menționat că tatăl tău este mason.Probabil in acest cadru s-au întâlnit și se cunosc.
Iorest,un om cu care eu dezbat de ani de zile aici pe forum, și îl respect indiferent de viziune,este pro dl Georgescu.
Just cred că sunt aproape 10 ani de când ne luăm în cerbice internautice, e clar că niciunul nu e rău intenționat, fiecare are altă viziune, câteodată am impresia că între anumite grupuri sociale există prăpastii de înțelegere și interpretare.

Eu sunt mai degrabă anti-Lasconi care mă enervează cu aerele ei de salvatoare a Europei, ai impresia că dacă nu iese ea se prăbușește tot continentul european.
Până la urmă nu e vina mea sau a ta că din tot USR-ul și PNL-ul mintos, intelectual, rasat, rafinat, cu școli înalte și cu electorat urban a ieșit la selecția de cadre o prompteristă care făcea reclamă la bideuri și capace de WC.

Am impresia că sunt ținta unei farse cu candidatura ei.

Mai rar mi-a fost dat să pomenesc un candidat atât de strident, penibil, pestriț și cu aere țățiste.

Ce credibilitate să aibă Elena Lasconi să negocieze ceva pt România când ea e retrogradată la nivel de plasatoare de produse de wc, crezi că liderii internaționali n-o să vadă filmările alea ?
Vechi 06.12.2024, 05:34:19
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Nietzsche,te rog sa dezvolți subiectul, daca vrei...

Adică din punctul de vedere al masonilor, atâta cât ai acces și informații "de culise".

Nu sunt nici eu absurd, dacă se dovedește că Georgescu este o opțiune admisă la nivel mondial,o voi accepta și chiar susține.

Chiar dacă s-au folosit, știi și tu ce tehnici, pentru a induce ascensiunea lui.

Eu știu că motivele reale și intențiile asupra țării noastre sunt decisive în acest moment.

Însă nu o știu decât așa la nivel intuitiv și judecând niște informații de suprafață.

Dacă deții și poți oferi anumite informații mai "ocultate",te rog fă-o.

Ar fi de mare ajutor pentru mine și pentru oameni care vor să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă.

PS

Citind și recitind ce ai spus,am cam înțeles motivele.

Oricum aștept completări dacă ai, poți și vrei.

Mulțumesc:)

PS 2

Efectiv se "luminează" multe prin prisma asta, însă nu mai emit nicio speculație, până nu am acces la mai multe informații,privind nu "neutralizarea" României,ci trecerea spre acea Neutralitate despre care vorbește dl Georgescu, cât și tu.

Cum poți fi neutru în poziția României?
Dacă ieși din NATO,devi posibil dușman al NATO, dacă rămâi în NATO,devi ținta Rusiei...
Cine îți respectă Neutralitatea și în ce condiții?

PS 3

Aegroto dum anima est, spes est"

"Pentru bolnav, cât timp există suflet (viață), există speranță."

Foarte frumos Nietzsche, așa trebuie să intervină cineva,cu argumente, SOLIDE

Last edited by Seraphim7; 06.12.2024 at 08:24:06.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2024, 09:56:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Dacă ieși din NATO,devi posibil dușman al NATO, dacă rămâi în NATO,devi ținta Rusiei...
Poți măcar să nu te arunci la înaintare ca fraierul chiar înaintea Poloniei care are o armata mult mai mare și mai bine pregătită și înzestrată, eventual să-ți aperi doar frontierele.

Cine știe câți oameni au murit sau au rămas cu vătămări și handicapuri din celelalte teatre de război Afganistan și Iraq, sau la misiunile de pacificare din Kosovo și Bosnia.
Vechi 06.12.2024, 11:07:21
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit Daca votati altfel veti avea pacat!.. pentru ca ati votat cu lupul travestit.

Nu votati Calin Georgescu!!!... e omul pierzarii.
Dumnezeu a ales Lasconi!.. pentru ca e muncitoare, clara, sincera, cinstita.
Calin Georgescu e un mason mamoniac viclean cu glas de miel furat cu program pagan, cu concepte trumpiste rasiste, e un baron ce promite pacea pe care n-o poate da decat Dumnezeu.

Deci chiar daca am zis in repetate randuri ca votez cu Calin Georgescu, m-am razgandit si imi dau si eu seama ca el nu e trimis de Dumnezeu ci de duhul cel rau care il demonizeaza in mod evident, am vazut asta cand a fost la interviu pe Realitatea, e un fel de Trumpopulescu posedat de Geoana ce se da drept, plin de onare si respect, sarind gardul si venind de sus ca piliescu, teleportat de extraterestrii.

Votez cu credincioasa Elena Lasconi! sigur sigur, pentru ca m-a luminat Dumnezeu Cuvantul si nicidecum televiziunile sau presa de o parte sau de alta a candidatilor!

Nu va lasati inselati de duhul tulbure si de mesajele pacifiste a vicleanului care-l poseda pe ”domnul” Calin Georgescu, un tzepar amarat ce se viseaza presedinte dupa ce s-a plimbat prin gradina maicii Domnului si dintr-o balta a intrat satana in el si a simtit ca se vrea presedinte!!!

Doamne faca-se voia Ta ca sa iasa Elena Lasconi!

Nu ne va parsi Domnul daca vom alege altceva si va iesi Cacalin insa vom avea pacat cei care nu L-am ascultat pe Domnul si l-am ajutat de l-am auto-intronat pe Calin-Trumpopulescu in catedrala mantuirii neamului cu participarea patriarhului, aratandu-se bland la inceput, acesta fiind deconspirat il va ucide, caci este posedat de duhul satanic viclean al lupului in blana de miel si al antihristului comunistoid! In vremea lui va fi atat de rau incat se va crapa pamantul si nu va da roade, asa cum este proorocit.

Asa cum se instaureaza Trumpulescu pacifistul in Notre Dame de Paris asa se va instaura Trumpopulescu in Catedrala Mantuirii Neamului cu participarea patriarhului.

Nu e omul lui Dumnezeu!!! E un tzepuit, un om ascuns cu apa murdara in sine!!! Un om ce iubeste pacatul mintind ca aduce pacea cand defapt impreuna cu trump aduce dezbinarea prin toate produsele comerciale!!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.12.2024 at 11:16:45.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2024, 14:50:46
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
Nietzsche,te rog sa dezvolți subiectul, daca vrei...

Da este posibil, o forma de neutralitate pregătită cu pași mărunți diplomatic. Serbia, Ungaria, Bulgaria sunt un exemplu in acest sens.
Nu ieșim din Nato dar nici nu ne punem împotriva Rusiei cum face Polonia. Trebuie sa fim echidistanti fata de toate statele, să militam atât cât se poate pentru pace, iar mediatic sa rămânem cât mai în umbra atât propagandist cât și declarativ.

Știm toți de pe mapamond cum e Rusia, ce fel de popor sunt rușii și de-asemenea cât de tiran și dictator e Putin. Știm toți, nu e o noutate. Asta nu înseamnă că trebuie non-stop sa scoatem asta în evidență pe plan mediatic, nu face decât sa îngreuneze și mai mult orice formă de diplomație. Rușii sunt conștienți ce fac, dar asta nu înseamnă că vor avea remușcări pentru ca îi batem noi la cap prin mass-media cât de rai sunt, dimpotrivă.

E necesar să le transmitem foarte calculat ca noi nu suntem un pericol direct pentru ei.
În cazul în care orice formă de diplomație eșuează și războiul este inevitabil, important este sa nu fim printre țintele importante ale Rusiei, să nu ne ia în seamă în verva atacurilor nuclear. E singura noastră șansă să nu fim rasi de pe fața pământului. E trist dar asta e.
Reply With Quote
Vechi 07.12.2024, 17:34:09
Senior Member

Implicit

Iar vin cu o recomandare de infuzie de naționalism pur integrat in universalitate.

https://youtu.be/fwxuMDxT9Dw?si=fawo7lp4K2Qd64V8

O știm probabil cu toții, însă varianta aceasta este cea mai desăvârșită.
Vechi 07.12.2024, 19:35:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar vin cu o recomandare de infuzie de naționalism pur integrat in universalitate.

https://youtu.be/fwxuMDxT9Dw?si=fawo7lp4K2Qd64V8

O știm probabil cu toții, însă varianta aceasta este cea mai desăvârșită.
Boss vezi că după criteriile de apreciere ale intelectualilor lui Băsescu - Celiblidache ar fi un produs al școlii comuniste, cu ceva legături în vreo structură și tot ce e format în comunism e rău și trebuie să dispară.
Ce contează că și Abramburica usereului și-a format tinerețile în comunism.
Vechi 08.12.2024, 12:05:08
Senior Member

Implicit

Ca să încerc să fiu imparțial,ofer un link ce conține niște subtilități extrem de relevante pentru politica globală și implicit pentru noi,care momentan suntem actori principali.

https://youtube.com/shorts/dQbanE0rl...fE1XCc2K-rIADe