Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2025, 22:36:27
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Faptul că ție ți se par normale astfel de strategii nu mă surprinde; nu cu multă vreme în urmă Simion spunea că lui i se pare relativ normală manipularea oamenilor sau tentativele de manipulare, asemănător oarecum cu „principiul șoșocar” de tip „bravo mie că pot, bravo mie că am tupeu”.
Prietene și PNL și USR s-au jucat cu algoritmii, dar ei n-au prins la popor, fiindcă nu mai era elementul de nou - Iohannis a făcut praf credibilitatea PNL și a oricărui candidat garantat de el.
Iar de Lasconi s-a lipit ștampila de proastă de tip zâna suprizelor, Dăncilă șamd, nu mai spun că tot ce se întâmplă zilele astea, pare mai mult oftica lor că nu stăpânesc ei și internetul.
Nu le-ajunge 90% din televiziune și așaziși jurnaliști independenți de net de tip Ciocâzanu, Bot, Cartianu, ei vor să stăpânească absolut, mi-e scârbă de ei și de reflexele lor dictatoriale și de tine că ai aceleași reflexe și mori de ciudă că a trecut Georgescu pe sub radarul de invective și jeg pe care le-a încasat Simion în schimb.

Dacă ar fi câștigat ei cu ajutorul tik-tokului, facebookului, redditului și a altor căcaturi de platforme care doar vampirizează omul care stă captiv în ele de timpul vital de mântuire - ar fi fost o mega victorie a democrației, iar strategii lor - niște desăvârșiți.

Citat:
Faptul că astfel de strategii au fost folosite și de către sau în sprijinul altor candidați decât „poporistul cel ales” Georgescu nu face decât să coroboreze decizia de anulare a alegerilor prezidențiale; practic în timp și eu aflând noi informații îmi dau seama de corectitudinea (relativă, evident) din multe puncte de vedere a deciziei CCR de oprire și anulare a alegerilor prezidențiale.
Astfel de strategii sunt folosite de când în România e internet de mare viteză, mulțumește-i cretinului de Adrian Năstase care a scutit IT-ul de taxe, pt că există o castă fanatică ultra-bogată pro-usr și progresism în general și pt că internetul are putere să manipuleze alegerile fiindcă stau 80% din populație pe el.

Dacă nu era net-ul așa de rapid, nu era atractiv să fie creatori de conținut că dura să urci un film mai mult de 2 ore și nu erau nici oameni care să stea gură cască la te miri ce influenceri, fii sigur că nu prindea manipularea pe net sau cel puțin imbecili care au cultură de Zeitgeist și se declară gnostici și preferă lemnul și spațiile mici, nu aveau atâta putere.

Citat:
Problema este organizarea viitoarelor alegeri, care nu are dreptul, și nu l-a avut nici până acum, să mai fie de factura celor organizate de guvernul condus de extrem de dubiosul și „alunecosul” Ciolacu; cred că recentele campanii electorale, din toamnă cel puțin, au fost cele mai aberante campanii din România cel puțin din ultimele decenii.
Toate campaniile au fost aberante și tot ce face PNL-PSD viciază democrația, faptul că șantajează bătrâni că o să li se taie pensiile dacă nu ies ei, faptul că folosesc urna mobilă pt fraude, metoda autobuzul și a turismului electoral, faptul că folosesc fonduri guvernamentale și șantajează prin primari că nu dau semnături și avize administrative dacă nu iese cine trebuie.
Faptul că a ajuns să se dea mită 10 milioane - 200 de euro pt vot la locale, deci totul e aberant, viciat, e ca și cum joci fotbal în pantă și tu ai poarta de jos unde se prăvălesc toate.

Citat:
Nu știu de unde ai venit cu acele procente, eu am citit că prin ultima săptămână diverse așa-zise „sondaje statistice” îl dădeau pe Georgescu la 6-7%, dar poate că tu ai primit și altfel de informații decât cele publice (am observat că ești un „insaidăr” în anumite chestii ce țin de AUR),
L-am auzit după Turul 1 pe Mirel Palada că l-a văzut la 15%, dar zicea că nu trecea nici în sondajele lui de uz intern de 15-20% C.G., nu sunt insider coroborez și eu ce aud din surse publice, nu am făcut parte niciodată din niciun partid politic.

Last edited by Iorest; 06.01.2025 at 23:08:49.
Reply With Quote