Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2025, 21:45:34
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit Mai vreau o șansă de la Dumnezeu să reușesc să mă pocaiesc.Doresc viața veșnică mult

Cum pot sa mai obțin încă o șansă de la Dumnezeu că sa mă pocăiesc cu adevărat? Vreau să mă mântuiesc neapărat să mă pomenească Dumnezeu în Impărăția Lui și să mă reîntâlnesc cândva acolo cu părinții și bunicii și oamenii dragi
Acum sunt un păcătos fara prea mari roade in viața asta.Dar vreau mântuirea,vreau viața veșnică extrem de mult, nu am văzut-o dar o sper

Last edited by tigeratlantic9; 27.01.2025 at 21:55:38.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2025, 22:47:00
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Cum pot sa mai obțin încă o șansă de la Dumnezeu că sa mă pocăiesc cu adevărat? Vreau să mă mântuiesc neapărat să mă pomenească Dumnezeu în Impărăția Lui și să mă reîntâlnesc cândva acolo cu părinții și bunicii și oamenii dragi
Acum sunt un păcătos fara prea mari roade in viața asta.Dar vreau mântuirea,vreau viața veșnică extrem de mult, nu am văzut-o dar o sper
Dorește și acționează cu toată inima pentru a obține mântuirea. Spovedeste-te, tine canon de pocăință în funcție de cât de grav e ce ai făcut (asta decide parintele tău duhovnic), impartaseste-te și mentine-ti o viata ferita de cele rele și vătămătoare pe care le-ai făcut.

Exista mereu șansa de a scăpa din lanțurile veninoase ale păcatelor, trebuie doar sa vrem din adâncul inimii noastre să facem acest lucru, iar Dumnezeu ne va îndruma pașii necesari pentru a veni înapoi cu numele curat în Cartea Vietii
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Răspunde