![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Samson avea putere mai mare decât toți vrăjmașii care veneau asupra lui și-i învingea pe toți; cine erau acești vrăjmași? Tentațiile trupești, lumești, omenești... Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca și în cazul lui David împotriva lui Goliat. Cred ca se pot referi amândouă versetele, diferite evident ca personaje, despre lupta omului impotriva tentațiilor și a dusmanilor "nevăzuți". În cazul lui David, este vorba ca indiferent de situația sociala pe care o avem, putem sa ne înarmam cu credinta și sa luptam împotriva oricărei forme de dușmănie nevăzută *tentații (de a face rău etc. Etc.), adictii și asa mai departe*
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Priveste-i pe palestinieni care traiu si ei bine mersi crezand ca totul se reduce la o metafora a Cartii Sfinte, pana cand s-au trezit ingropati in moloz. La fel si ucrii care sunt incontinuu fugariti pe patrule de JKH-nici cu arcanul pe strazi pentru inrolare si trimitere in transeele din prima linie...care deja se stiu ce reprezinta... Poporul simplu obidit care niciodata in istorie nu a initiat razboaie si intotdeauna a sperat si a avut nevoie de eroi care sa-i apere fizic/real de doamna cu coasa, nu cu vorbe si care navaleste si da iama in popor sub acoperirea vicleana a conflictelor armate si asta in timp ce bogatii isi cumpara alte terenuri si resurse.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 14.02.2025 at 04:13:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu pomenești de alte ”versete”...