Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2025, 00:09:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Nu stiu cat paraziteaza evenimentele Sosoaca dar daca ar fi lasat-a sa conduca ceea ce face Elon Musc cu DOJ-ul ar fi ca o plimbare in parc comparat cu ceea ce ar face Sosoaca cu gasca ei intregului sistem intesat de viespare.
De ce nu a fost dinainte de alegeri la CPAC precum George Simion dacă era cu CPAC-ul, ce rost avea să caute ceartă cu Simion acolo ?

Citat:
De exemplu Sosoaca a tinut musai sa ne arate cine era intr-unul din scaunele judecatoresti de la Curtea constitutionala.

ACUM te-ai lamurit da, cu ce fenomen avem de a face si cine este acolo in varf, da?
Era clar cine e la vârf în CCR, de când au deliberat în propriul interes și cauză asupra pensiilor speciale pe care le apără cu cerbicie.

Apoi din Plandemie când cu o anumită lentoare acționau împotriva măsurilor liberticide și anti-constituționale.

Apoi la referendumul pt familie pe care tot l-au plimbat ca să-l întârzie.

Plus alte abuzuri anti-constituționale unde nu se sesizează.

Citat:
Asta ca sa nu mai ai dubii, despre activitatea de exceptie a Dianei S.

Absolut nimeni in tara asta nu are curajul si aplombul, pregatirea si prezenta formidabila ca a ei.

Pacat ca nu doreste sa candideze la Prezidentiale. Asta-i clar!
Și care e activitatea ei de excepție, când vede că intră într-un con de umbră și nepopularitate, care se traduce în nevotare, mai face un circuleț, o descindere, se mai ceartă cu Simion sau Georgescu sau POT.

Un circ cap-coadă ca să compromită suveranismul și dacă poate să mai tragă și de sub alte partide, lupta ei nu e cu PSD-UDMR-PNL-USR ci cu AUR,POT,Călin Georgescu, Anca Alexandrescu și Gabriela Calițescu Nașul Tv.

Last edited by Iorest; 22.02.2025 at 00:20:33.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2025, 00:25:03
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul

Un circ cap-coadă ca să compromită suveranismul și dacă poate să mai tragă și de sub alte partide, lupta ei nu e cu PSD-UDMR-PNL-USR ci cu AUR,POT,Călin Georgescu, Anca Alexandrescu și Gabriela Calițescu Nașul Tv.
Este posibil sa ai dreptate insa iti scapa motivul pentru care ataca problema in felul in care o face, voalat, prin invaluire si nu direct( pentru ca ar pierde)

Motivul insa il vom afla mai tarziu cind este foarte posibil ca ea sa iasa inainte si sa iti/ne zica in fata:
"Eu ce am tot vorbit si urlat de atata amar de vreme si nu m-ati ascultat" acum " Ce ati semanat aia culegeti"
Opaaa, asa ca sa avem grija si rabdare pina ni se va revela ADEVARUL!

Ar fi foarte trist sa ajungem in punctul acela!
Vechi 22.02.2025, 00:32:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Este posibil sa ai dreptate insa iti scapa motivul pentru care ataca problema in felul in care o face, voalat, prin invaluire si nu direct( pentru ca ar pierde)

Motivul insa il vom afla mai tarziu cind este foarte posibil ca ea sa iasa inainte si sa iti/ne zica in fata:
"Eu ce am tot vorbit si urlat de atata amar de vreme si nu m-ati ascultat" acum " Ce ati semanat aia culegeti"
Opaaa, asa ca sa avem grija si rabdare pina ni se va revela ADEVARUL!

Ar fi foarte trist sa ajungem in punctul acela!
Din ce văd singurul ei motiv pentru revoltă reală împotriva altora - e orgoliul rănit, că nu e ea vioara întâi, nu e despre ea și lumea nu gravitează în jurul succesului ei.
E genul de om care nu suportă să audă un cuvânt bun despre cineva pe care-l vede competitor în lupta ei de ascensiune.

Probabil asta ascunde în spate diferite frustrări, traume șamd.

Până una alta ea nu e primită în niciun grup european, a fost resinsă și de grupul în care e AFD, iar în ECR nu va fi admisă.
Vechi 22.02.2025, 00:53:01
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Probabil asta ascunde în spate diferite frustrări, traume șamd.
Foarte posibil. Nu avem cum sti decat daca o cunosti personal, amarata de ea si petreci ceva timp impreuna.
Nu putem sa ne dam cu parerea de la distanta ce este in sufletul ei cu adevarat si care este sursa traumelor care o fac sa se manifeste exagerat cateodata.
Vechi 22.02.2025, 01:14:36
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Foarte posibil. Nu avem cum sti decat daca o cunosti personal, amarata de ea si petreci ceva timp impreuna.
Nu putem sa ne dam cu parerea de la distanta ce este in sufletul ei cu adevarat si care este sursa traumelor care o fac sa se manifeste exagerat cateodata.
Șoșoacă suferă de sindromul femeii care se vede neiubită și caută validare în lumea bărbaților prin succes social, dar asta nu mai e problema mea.
Noi ar trebui să ne gândim cum să câștigăm bătălia cu ciclopii PNL-PSD-UDMR nu să se facă 10 partide de apartament care să-și surpe unii altora voturile.

E vorba de eficiență și pragmatism electoral, efort dozat pt eficiență maximă.

Last edited by Iorest; 22.02.2025 at 01:28:04.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2025, 02:07:59
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Noi ar trebui să ne gândim cum să câștigăm bătălia cu ciclopii PNL-PSD-UDMR nu să se facă 10 partide de apartament care să-și surpe unii altora voturile.

E vorba de eficiență și pragmatism electoral, efort dozat pt eficiență maximă.
Vezi tu Iorest, aici pe forum astea sunt griji manifestate numai de tine. Nimeni altcineva de aici nu suspecteaza:)) alegerile ca fiind eficiente, pragmatice, clare, transparente. Este exact invers daca este sa analizam cei 35 de ani de alegeri "libere".
Nimeni nu crede si mai ales nu se exprima in astfel de termeni categorici din cauza vizibilitatii cetzei, a noroiului si a ingustimii mintii celor care candideaza.

Tu fara sa-ti dai seama te exprimi fix ca un candidat, parlamentar, comentator specializat electoral, posibil politician...si foarte bine, bravo tie! Nu-i nimic rau in asta.
Banuiesc si cine esti, dar ma abtin:)) Am lucrat foarte mult cu oamenii si cred ca sunt un bun observator.
Vechi 22.02.2025, 08:22:42
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Vezi tu Iorest, aici pe forum astea sunt griji manifestate numai de tine. Nimeni altcineva de aici nu suspecteaza:)) alegerile ca fiind eficiente, pragmatice, clare, transparente. Este exact invers daca este sa analizam cei 35 de ani de alegeri "libere".
Nimeni nu crede si mai ales nu se exprima in astfel de termeni categorici din cauza vizibilitatii cetzei, a noroiului si a ingustimii mintii celor care candideaza.

Tu fara sa-ti dai seama te exprimi fix ca un candidat, parlamentar, comentator specializat electoral, posibil politician...si foarte bine, bravo tie! Nu-i nimic rau in asta.
Banuiesc si cine esti, dar ma abtin:)) Am lucrat foarte mult cu oamenii si cred ca sunt un bun observator.
Eu cred că se gândesc mai mulți votanți să voteze partidul cu cele mai mari șanse a. să treacă pragul, b. să aibă pondere pt decizii sau negociere a unor proiecte, fiindcă în practică de aceea se merge pe partidele vechi iar altele noi nu prind pragul.

Nu cred că merge nimeni să se distreze la vot, să piardă timp degeaba până la urnă, să-și strice o Duminică de posibil city break și benzina până la secție, că n-ar avea ce face pe acasă.

Nu cred că sunt mulți ca număr din total care să anuleze la mișto votul cu mai multe ștampile or să pună din start candidați fără șanse fiindcă ar însemna să-și bată joc de timpul lui.

La asta m-am referit când faci lucruri eficiente și se urmărește un minim rezultat.
Vechi 22.02.2025, 13:23:46
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
Mă întreb care e poziționarea SOS și a Dianei Șoșoacă față de fenomenul iugoslav de boicot al scumpirilor nesimțite la raft ? (...)
Cine sînt Diana „Șoșocara” și ȘOȘul să aibă poziționări față de astfel de tematici? Deocamdată ȘOȘocarii nu au demonstrat mai nimic ca partid politic, de fapt și ei la fel ca și AURul lui Che Gargara nu sînt un partid politic și nici nu prea reprezintă pe nimeni în realitate. Spre exemplu ei nu reprezintă pe nimeni din industria alimentară românească, nici măcar pe „consumatori”.

ȘOȘocarii de fapt nu există, singura lor menire de până acum a fost să contribuie la asigurarea unor surse de venituri și de poziții pentru Diana „Șoșocara” și pentru câțiva acoliți, cei dispuși să facă oricâte compromisuri și să îi accepte toate inepțiile și mîrșăviile comise. La fel ca orice tiran aberant, unica „Șoșocară” nu acceptă ca „parteneri” decât aserviți dispuși la n compromisuri neraționale, unele chiar pline de mișelie și de trădare; de altfel s-a și văzut la recentele alegeri, „vedetele” intrate pe listele ȘOȘului în parlament sînt oameni care nu aveau istoric în ȘOȘ, nici măcar „vedetele” (Peia, Coarnă, Ionescu de ex.) nu se alăturaseră activității ȘOȘului de-a lungul vremii, ci au fost cooptați doar în „buza” alegerilor, după ce printr-o suită de „autodetonări” „Șoșocara” și-a spart tribune, nuclee de „fraieri” (de care s-a folosit) și și-a alungat singură diverși „parteneri”, demonstrând, similar oarecum cu escrocul G. Simion, că operațiunile ei „politice” au avut și au alte scopuri decât cele prezentate public pentru atragerea de „fraieri” de care să se folosească până la o vreme.
Vechi 22.02.2025, 19:41:23
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Cine sînt Diana „Șoșocara” și ȘOȘul să aibă poziționări față de astfel de tematici?
Am văzut ulterior că a intrat Lazarus la rtv să vb despre făina de greieri, dar asta e prea puțin și induce mai mult în derizoriu tema.

Citat:
Deocamdată ȘOȘocarii nu au demonstrat mai nimic ca partid politic, de fapt și ei la fel ca și AURul lui Che Gargara nu sînt un partid politic și nici nu prea reprezintă pe nimeni în realitate. Spre exemplu ei nu reprezintă pe nimeni din industria alimentară românească, nici măcar pe „consumatori”.
Vrăjeala Șoșoacăi din 2020-24 era că e singură și nu are ce face, că doar tinicheaua cum zice ea disprețuitor partidului fără de care nu auzea nimeni de ea - deci că doar AUR ar avea pondere.

Acu că are și ea cât avea AUR în 2020, nu numai că nu face nimic, face și greșeli, îi pleacă parlamentari din primele 2 luni, cine răspunde pt plasarea lor pe liste ?

Să zicem că a făcut AUR greșeli nici POT, nici SOS nici alții nu mai au nicio scuză că nu au învățat din ele și nu au evoluat, electoratul va fi necruțător peste 4 ani.

Citat:
de altfel s-a și văzut la recentele alegeri, „vedetele” intrate pe listele ȘOȘului în parlament sînt oameni care nu aveau istoric în ȘOȘ, nici măcar „vedetele” (Peia, Coarnă, Ionescu de ex.) nu se alăturaseră activității ȘOȘului de-a lungul vremii, ci au fost cooptați doar în „buza” alegerilor, după ce printr-o suită de „autodetonări” „Șoșocara” și-a spart tribune, nuclee de „fraieri” (de care s-a folosit) și și-a alungat singură diverși „parteneri”, demonstrând, similar oarecum cu escrocul G. Simion, că operațiunile ei „politice” au avut și au alte scopuri decât cele prezentate public pentru atragerea de „fraieri” de care să se folosească până la o vreme.
Ai uitat de Gușă Jr, a avut expunere binemersi la goldfm pt că i-a pus lui Gușă băiatul pe liste, anterior se certase monstru cu oameni care o promovaseră gratuit Anca Alexandrescu și Gabriela Calițescu.

În 2029 lumea nu o să se mai uite că i-ai avut pe Coarnă, Gușă etc o să te sancționeze, de când s-a întors împotriva lui Călin Georgescu și făcea scenetele alea când se forța să plângă cu ai trădat Căline, Simioane am văzut în rubricile de comentarii că mulți regretau votul pt SOS, a zburat puiul cu ața și pt ea.

Chiar mi-aș dori să candideze în mai 2025 și să ia 3% cât are ea real, să vadă lumea cu cât a mai rămas.
Vechi 04.03.2025, 00:17:40
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Iulian Capsali definește magistral

PUCI CU DANS ȘI SÂNGERETE

Trebuie să fii complet idiot sau o lichea patentată ca să crezi că Georgescu ar fi trebuit să dea o lovitură de stat ca să preia puterea, când absolut toate sondajele îl dau câștigător la distanță.

El trebuia doar să participe la alegeri
, nu să riște niște vieți aiurea.
În fine, să dai lovitură de stat cu câțiva militari este absolut ridicol; nu poți face asta nici în Burkina Faso, d'apăi într-o țară membră NATO.

Dar cunoaștem toate tertipurile deja: dacă nu e cu rușii e cu legionarii, sau chiar acum asistăm la un bizar mix ruso-legionar.

Acum întrebarea este din ce categorie face parte Șoșoacă, care tocmai zice că a citit rechizitoriul și e real, că și ei i s-a propus de către "mercenari" să fie ajutată prin forță ca să preia puterea acum doi ani. Insistă că va trebui chemată în calitate de martor (sic) împotriva lui CG.
Eu cred că "mercenarii" au chemat-o la tăierea porcului de Ignat, dar îi place să creadă că asta făcea parte dintr-un complot ca să fie așezată pe masă și să danseze printre fleici.
În fine, dacă electoratul ei e format din imbecili, prostia asta hilară poate prinde. Însă pentru restul e greu să nu mai credem că individa este a Sistemului 100%.
Nu cred că mai există dubii.

Link dupa min 16 - tot de la Capsali completare
https://www.facebook.com/DianaSosoac...5621572013673/

Last edited by Iorest; 04.03.2025 at 00:19:54.
Reply With Quote
Răspunde