![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Apoi din Plandemie când cu o anumită lentoare acționau împotriva măsurilor liberticide și anti-constituționale. Apoi la referendumul pt familie pe care tot l-au plimbat ca să-l întârzie. Plus alte abuzuri anti-constituționale unde nu se sesizează. Citat:
Un circ cap-coadă ca să compromită suveranismul și dacă poate să mai tragă și de sub alte partide, lupta ei nu e cu PSD-UDMR-PNL-USR ci cu AUR,POT,Călin Georgescu, Anca Alexandrescu și Gabriela Calițescu Nașul Tv.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.02.2025 at 00:20:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Motivul insa il vom afla mai tarziu cind este foarte posibil ca ea sa iasa inainte si sa iti/ne zica in fata: "Eu ce am tot vorbit si urlat de atata amar de vreme si nu m-ati ascultat" acum " Ce ati semanat aia culegeti" Opaaa, asa ca sa avem grija si rabdare pina ni se va revela ADEVARUL! Ar fi foarte trist sa ajungem in punctul acela!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E genul de om care nu suportă să audă un cuvânt bun despre cineva pe care-l vede competitor în lupta ei de ascensiune. Probabil asta ascunde în spate diferite frustrări, traume șamd. Până una alta ea nu e primită în niciun grup european, a fost resinsă și de grupul în care e AFD, iar în ECR nu va fi admisă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu putem sa ne dam cu parerea de la distanta ce este in sufletul ei cu adevarat si care este sursa traumelor care o fac sa se manifeste exagerat cateodata.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi ar trebui să ne gândim cum să câștigăm bătălia cu ciclopii PNL-PSD-UDMR nu să se facă 10 partide de apartament care să-și surpe unii altora voturile. E vorba de eficiență și pragmatism electoral, efort dozat pt eficiență maximă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.02.2025 at 01:28:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu crede si mai ales nu se exprima in astfel de termeni categorici din cauza vizibilitatii cetzei, a noroiului si a ingustimii mintii celor care candideaza. Tu fara sa-ti dai seama te exprimi fix ca un candidat, parlamentar, comentator specializat electoral, posibil politician...si foarte bine, bravo tie! Nu-i nimic rau in asta. Banuiesc si cine esti, dar ma abtin:)) Am lucrat foarte mult cu oamenii si cred ca sunt un bun observator.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred că merge nimeni să se distreze la vot, să piardă timp degeaba până la urnă, să-și strice o Duminică de posibil city break și benzina până la secție, că n-ar avea ce face pe acasă. Nu cred că sunt mulți ca număr din total care să anuleze la mișto votul cu mai multe ștampile or să pună din start candidați fără șanse fiindcă ar însemna să-și bată joc de timpul lui. La asta m-am referit când faci lucruri eficiente și se urmărește un minim rezultat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ȘOȘocarii de fapt nu există, singura lor menire de până acum a fost să contribuie la asigurarea unor surse de venituri și de poziții pentru Diana „Șoșocara” și pentru câțiva acoliți, cei dispuși să facă oricâte compromisuri și să îi accepte toate inepțiile și mîrșăviile comise. La fel ca orice tiran aberant, unica „Șoșocară” nu acceptă ca „parteneri” decât aserviți dispuși la n compromisuri neraționale, unele chiar pline de mișelie și de trădare; de altfel s-a și văzut la recentele alegeri, „vedetele” intrate pe listele ȘOȘului în parlament sînt oameni care nu aveau istoric în ȘOȘ, nici măcar „vedetele” (Peia, Coarnă, Ionescu de ex.) nu se alăturaseră activității ȘOȘului de-a lungul vremii, ci au fost cooptați doar în „buza” alegerilor, după ce printr-o suită de „autodetonări” „Șoșocara” și-a spart tribune, nuclee de „fraieri” (de care s-a folosit) și și-a alungat singură diverși „parteneri”, demonstrând, similar oarecum cu escrocul G. Simion, că operațiunile ei „politice” au avut și au alte scopuri decât cele prezentate public pentru atragerea de „fraieri” de care să se folosească până la o vreme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Acu că are și ea cât avea AUR în 2020, nu numai că nu face nimic, face și greșeli, îi pleacă parlamentari din primele 2 luni, cine răspunde pt plasarea lor pe liste ? Să zicem că a făcut AUR greșeli nici POT, nici SOS nici alții nu mai au nicio scuză că nu au învățat din ele și nu au evoluat, electoratul va fi necruțător peste 4 ani. Citat:
În 2029 lumea nu o să se mai uite că i-ai avut pe Coarnă, Gușă etc o să te sancționeze, de când s-a întors împotriva lui Călin Georgescu și făcea scenetele alea când se forța să plângă cu ai trădat Căline, Simioane am văzut în rubricile de comentarii că mulți regretau votul pt SOS, a zburat puiul cu ața și pt ea. Chiar mi-aș dori să candideze în mai 2025 și să ia 3% cât are ea real, să vadă lumea cu cât a mai rămas.
|
|||
|
|||
![]()
Iulian Capsali definește magistral
PUCI CU DANS ȘI SÂNGERETE Trebuie să fii complet idiot sau o lichea patentată ca să crezi că Georgescu ar fi trebuit să dea o lovitură de stat ca să preia puterea, când absolut toate sondajele îl dau câștigător la distanță. El trebuia doar să participe la alegeri, nu să riște niște vieți aiurea. În fine, să dai lovitură de stat cu câțiva militari este absolut ridicol; nu poți face asta nici în Burkina Faso, d'apăi într-o țară membră NATO. Dar cunoaștem toate tertipurile deja: dacă nu e cu rușii e cu legionarii, sau chiar acum asistăm la un bizar mix ruso-legionar. Acum întrebarea este din ce categorie face parte Șoșoacă, care tocmai zice că a citit rechizitoriul și e real, că și ei i s-a propus de către "mercenari" să fie ajutată prin forță ca să preia puterea acum doi ani. Insistă că va trebui chemată în calitate de martor (sic) împotriva lui CG. Eu cred că "mercenarii" au chemat-o la tăierea porcului de Ignat, dar îi place să creadă că asta făcea parte dintr-un complot ca să fie așezată pe masă și să danseze printre fleici. În fine, dacă electoratul ei e format din imbecili, prostia asta hilară poate prinde. Însă pentru restul e greu să nu mai credem că individa este a Sistemului 100%. Nu cred că mai există dubii. Link dupa min 16 - tot de la Capsali completare https://www.facebook.com/DianaSosoac...5621572013673/
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.03.2025 at 00:19:54. |
|