Citat:
În prealabil postat de Anamaria B
Cu ajutorul rugăciunilor Sfântului Ilie, am trăit mai multe minuni din mila Domnului. Cea care o trăiesc și acum, este vorba despre locul de munca, pe care l-am dobândit în urma rugăciunilor Sfântul Ilie. In urma cu 13 ani am fost dusă de o mătușă la raclă moaștelor Sfântului Ilie Lăcătușu din Giulesti,deoarece nu îmi găseam un loc de muncă raportat la dorințele mele. Deși fusesem la mai multe interviuri, aveam de ales intre 3 opțiuni și îl rugasem pe Sfântul Ilie să mă ajute cu rugăciunile lui să găsesc un loc de muncă binecuvântat. Menționez că era prima oară când ma închinăm la moaștele lui și nu am apucat sa ies pe poarta cimitirului, că deja mă sunase firma la care sunt angajata și în prezent și m-au informat că am fost acceptată și voi incepe munca , cu data de 22 iulie, fix de ziua Sfântului Ilie!!! Ar fi atât de multe lucuri de povestit însă, vreau sa sfătuiesc pe toți cei care se afla in strâmtorări, necazuri și caută o cale de ieșire din impas, să meargă la moaștele lui, din Cimitirul Giulești și să ii ceara ajutorul. Sfântul este grabnic ajutător și plin de dragoste față de toți oamenii și ni l-a daruit Dumnezeu ca și mijlocitor pentru noi păcătoșii. Sfinte Ilie Lăcătușu roaga-te lui Dumnezeu pentru noi păcătoșii!!
|
Si eu am fost la Sfântul Ilie Lacatusu la mormant, și pot sa spun ca o mare minune Dumnezeiasca am simțit acolo. Nu era nicio tamaiere făcută de vreun preot și, cu toate astea, mirosea atât de frumos a tămâie.
Sa îți ajute Bunul Dumnezeu sa ai parte de o buna continuitate în carieră.