Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2025, 22:57:19
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

"Ascultă, Israel: Domnul este Dumnezeul nostru, Domnul este Unul." (Deuteronom 6:4)

"Mărturisesc că nu există alt Dumnezeu în afară de Allah și că Muhammad este trimisul lui Allah."

"Cred într-unul Dumnezeu, Tatăl...Fiul...Duhul Sfânt...

Prima este mărturisirea de credință iudaică,a doua islamică și a 3-a creștină....

Nu sunt evreu, nici musulman și nici nu pot mărturisi Sfânta Treime...

Deci logic îmi caut o forma de mărturisire personală care să reprezinte ce cred...

Până atunci studiez nu?

Ca să am o credință bazată pe anumite fundamente...

Nu eu spun că anumite citate din Vechiul Testament sunt încă valabile, Dumnezeu spune...

Păi jertfe de animale există de Paște și de Crăciun la câți miei și porci se sacrifică, sângele de animal toți îl consumă înafara se evrei și musulmani, că de ăia îi zice sare kosher, că extrage tot sângele din carne, execuții sunt zilnice și astăzi.... Deci nici măcar Talionul nu se respectă,este legea junglei și a satanei...

Atenție că în vechiul testament se încerca educarea in special a evreilor de a nu se îndobitoci ca păgâni, profeții și chiar Iisus au fost trimiși continuu spre a îndrepta populația născută de Sus....

Last edited by Seraphim7; 26.02.2025 at 23:06:49.
Reply With Quote