![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe alocuri este foarte emotional prin candoarea reprezentarii scenelor evanghelice cum nu am mai vazut in nici o ecranizare evanghelica a vietii scurte petrecute de Hristos pe Pamant in mijlocul oamenilor. "Alesii"("The Chosen") este un serial foarte bine realizat cu fonduri modeste si cu foarte mult voluntariat din cate am citit. Din partea mea are nota 10+. PS: Mie-mi place de Mel GIbson dar filmul lui despre Patimile lui Hristos a avut un efect neplacut care a last multora un gust amar. Testul acestui film il faci prin a incerca sa-l mai vizionezi o data. Categoric Nu , sub nici o forma! Pe cand scenele din "Alesii" le-am revazut cu drag de foarte multe ori, si inca continui sa le revizitez cu mare placere. Un exemplu absolut superb si cutremurator aici: Unde Iisus il trezeste pe Evanghelistul Matei pentru a-i dicta modul/Harta pin care oamenii il pot gasi pe Hristos oriunde s-ar afla! https://www.youtube.com/watch?v=o5OnF3sg0cY
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 27.02.2025 at 07:06:15. |
|