![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și cu schit în curtea palatului nu am mai auzit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai interesant este... cam cati din aia care dorm pe acolo pe la palat sunt intr-adevar călugări sau doar simpla garda de corp a lui Jiji :))
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Deocamdata toate bazinele de inot de dinainte de 89 sunt privatizate in cluburi exclusiviste cu niste preturi la abonamente de trebuie sa-ti donezi un rinichi ca sa poti inota. Din pacate insa CG nu obisnuieste sa raspunda la intrebari si comentarii ci sa ramana in monolog...TARE NU?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alții la 62-63 de ani își horcăie plămânii fumați în zeci de ani, se cacă în pampers, au demență, au burtălăul până în gât, sau sunt storși cu pielea care li se scurge ca o gelatină fără fibră.
|
|||
|
|||
![]()
Iorest,ce faci,cum ești, toate bune?
N-ai mai venit tu pe la mine,vin eu la tine. Las-o încolo de politică, așteptăm regatul ceresc și ce atâta bătaie de cap.:) Totuși să știi că omul are nevoie și de odihnă. Te aștept și pe subiectele mele când ai chef, în rest spor!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Totuși n-am mai văzut un politician la 63 de ani în România în ultimii 35 de ani care să fie atât de activ, dinamic și să fie prieten cu diferiți sensei, antrenori - șanse să și facă ceva pt anumite discipline.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca urmare asta este, cu astia ai nostrii, asa cum sunt, fara dinti, cu burtile la nas, gafaitori la orice efort o sa DEFILAM si o sa ne aparam vietile, familiile si pamantul cum putem de acesti atleti. Mai vorbim dupa...daca ne-or mai lasa , ![]()
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Știu oameni de toate vârstele care fac sport, dar faptul că faci sport la 62 de ani mi se pare tare, cred că exista o genă altetică în neam, care s-a distrus după ce a pătruns fast foodul și statul la laptop, calculator. Ce e rău să ai un președinte auto-didact care dă un exemplu în sport și mai și investește măcar în câteva ramuri, nu un împiedicat ?