Citat:
În prealabil postat de Iorest
Nu știu de ce tot bagi AUR-ul la categoria Șoșoacă, Șoșoacă nici măcar nu e primită în vreun grup parlamentar, la P.E., nu e primită în European Conservative ca AUR unde George Simion e vicepreședinte, nu e primită nici la grupul unde sunt Alternative Fur Deutschland.
Din câte se vede e singura conservă care se auto-invită pe la ambasada Rusiei, nici măcar profesorul Călin Georgescu care are un sprijin american puternic pt el, nu a fost fotografiat pe acolo.
Nu există săptămână să nu spurce pe câte cineva de pe culoarul suveranist, s-a luat prima dată de Simion și toți care-l urau pe Simion îi dădeau dreptate, acum când s-a luat de Călinache a pierdut mulți susținători.
În 2029 se va zbate să prindă pragul deși încă are nesimțirea să mintă porcește că fără ea AUR care a luat 10% nu intra în Parlament în 2020, diferența între ea și AUR e de 6% la 20%, dar suina asta își arogă merite de parcă ea e buricul pământului.
|
Nu bag AUR-ul neaparat la categoria Sosoaca. Știu ca a fost în AUR, dar eu vorbeam mai mult de contextul lingailor de acolo ce au făcut alianta cu Sosoaca. Asta era ideea.
Mai departe, și eu cred că de multe ori Sosoaca se autoinvita pe la ambasada Rusiei și ca deseori, din pricina unui egocentrism peste limite, își aroga prea multa importanță și merite. La urma urmei, nu a făcut și nici ca va face ceva pentru România, ceva BUN ma refer. Ca, altfel, sa facă ceva rau și sa ne facă de ras și mai mult, vad ca asta a facut-o deja și o face în continuare.