![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bravo! Iti exersezi mintea cum trebuie! Doamne Ajuta!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]()
Păi îmi mai aduc aminte câte ceva, cea mai bună memorie o avea pr Cleopa citea saci de cărți salvate de la ars de către o bibliotecară și după dicta ucenicilor sau făcea predici.
Uite când a pierdut nea Gigi cu Vitoria Guimaraes a zis că-și taie capul dacă pierde calificarea și manșa retur s-a jucat de tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul: EXCLUSIV Dialog halucinant între Gigi Becali și Alexandru Tudor: „Blasfemia ta ne-a scos din Europa League!” Fostul arbitru i-a descifrat lui Gigi cheia întregii povești: "Meciul de la Guimaraes s-a jucat de «Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul». Și tu ai spus înaintea jocului că-ți vei tăia capul dacă portughezii ne dau vreun gol, a fost o blasfemie și d-aia Dumnezeu n-a ținut cu noi, ne-a pedepsit și ne-a eliminat din Europa!". O glumă de zece milioane de euro Lui Becali i s-a părut logică explicația, a îmbrățișat-o imediat: „Eu sunt vinovat, am plătit pentru păcatul meu!". Spusese în urma partidei de la Giurgiu: „M-au speriat toți specialiștii, «mamă, ce echipă e Guimaraes!», și m-am convins acum că portughezii sunt foarte slabi! Noi suntem ca și calificați după ce am văzut azi, n-avem cum să ratăm calificarea, că nu putem să luăm gol, e prea slabă Guimaraes! Dacă ne dă vreun gol, eu îmi tai capul!". Nu s-a gândit atunci că era sărbătoarea „Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul”. Tudor a făcut legătura abia după eliminarea din Europa League, un rezultat în urma căruia FCSB a pierdut zece milioane de euro, suma totală pe care ar fi încasat-o dacă ar fi continuat în competiție.
|
|||
|
|||
![]()
https://youtube.com/shorts/zAmrghjI5...o5DXui2ZIsLUNE
Altii doi care au crezut orbeste in ceea ce li s-a trancanit nonstop la tembelizor.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta era stirea: https://www.youtube.com/watch?v=Hg3SyCkmLh4 Dumnezeu sa-i odihneasca!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 15.04.2025 at 20:06:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Covid-ul și gripa sunt foarte reale si extrem de periculoase. Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne dea sănătate și sa ne protejam și noi la rândul nostru, pentru a preveni infectarea/ răspândirea virusului.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Azi a fost anuntat oficial la stiri ca, acasa fiind, unul dintre cei doi doctori tineri ar fi avut un stop SUBIT respirator, care a dus automat si la oprirea inimii, ceva mare care a obturat brusc un canal de comunicatie VITAL. Detalii insa... MUCLES!, ce anume era acel obiect urias obturator din sange. Desi cei de la autopsie stiu, se merge pe burta ca-i "apa mica" Ca urmare, oameni buni, ce se intampla aici si in toata lumea, de oameni vorba aia, beton educati in medicina nu apuca sa ajunga nici la spital?? Treaba este foarte stranie si as zice sinistra. Va dati seama cat popor simplu o fi care mor fix in acelasi mod si de care nu auzim in presa, de cat de saraci, si neimportanti sunt pentru a ajunge in stiri? Fereasca Dumnezeu!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 16.04.2025 at 20:20:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.activenews.ro/stiri/AL-P...cardier-196538 Nu cred că are legătură numai cu vaccinarea, fiindcă proteina spike s-ar transmite de la vaccinați la nevaccinați, cam toți suntem expuși și cei care ne-am ferit. Nu e exclus să se folosească arma sonică, au fost acuzați în Serbia că s-a folosit la proteste antiguvernamentale: https://stirileprotv.ro/stiri/intern...nte-video.html Imaginile prezentate însă de media internațională sunt însă șocante și par, într-adevăr, să indice folosirea unei arme sonice. Astfel, în timpul unei tăceri comemorative de 15 minute, martorii oculari au raportat că au auzit un zgomot pătrunzător brusc, care a făcut ca mulțimea să se împrăștie în panică. E vorba de presa sistemistă anti-conspiraționistă chipurile, care recunosc și ei că există arme sonice, psihotronice etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar directoarea aici a declarat ca tinerii nu fac mai mult de doua garzi /luna( fiind 100 de medici tineri in rezidentiat): https://www.youtube.com/watch?v=IiV8sh_tVYo si a linistit spiritele ce vehiculeaza ideea de "epuizare" care este o bazaconie. Ca sa nu mai vorbim ca au camerele lor de relaxare si somn cind vine vorba de a sta un pic peste program. Dar nimeni nu asculta...toti ca apucatii o tin tatica pe a lor, ca stiu ei mai bine! Asta este clar o speculatie. Stiu ce zici dar inca nu s-a demonstrat deocamdata nimic. Supozitia asta este in coada de peste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://ziare.com/vaccinare-romania/...cinist-1934301
|