![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am unele informații,de la persone din cadrul Bisericii, însă nu pot să le public, inclusiv despre cum mormonii s-au infiltrat în unele zone din Romania, inclusiv o mănăstire foarte influenta....
Dar mă abțin... Probabil va veni vremea când vor ieși ei singuri la "lumină", adică întunericul lor va fi prezentat ca lumină.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adică ăia de vor mai multe soții și au cultul poligamiei, taman într-un loc unde e votul fecioriei ? Așa și eu am auzit de la un om din cadrul Bisericii că C.G. ar fi de partea bună a istoriei și că are o educație axată pe muncă, cinste și onoare, cum erau educați bărbații prin perioada interbelică, dar nu mai e acum când societatea te învață să fii alunecos, descurcăreț, mincinos, lichea, inclusiv gender fluid sau curvă ca să reușești..
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.05.2025 at 00:45:25. |
|