Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2025, 00:31:45
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Am unele informații,de la persone din cadrul Bisericii, însă nu pot să le public, inclusiv despre cum mormonii s-au infiltrat în unele zone din Romania, inclusiv o mănăstire foarte influenta....

Dar mă abțin...

Probabil va veni vremea când vor ieși ei singuri la "lumină", adică întunericul lor va fi prezentat ca lumină.
Vechi 06.05.2025, 00:42:13
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Am unele informații,de la persone din cadrul Bisericii, însă nu pot să le public, inclusiv despre cum mormonii s-au infiltrat în unele zone din Romania, inclusiv o mănăstire foarte influenta....
Mormonii boss la mănăstire ?
Adică ăia de vor mai multe soții și au cultul poligamiei, taman într-un loc unde e votul fecioriei ?

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dar mă abțin...
Probabil va veni vremea când vor ieși ei singuri la "lumină", adică întunericul lor va fi prezentat ca lumină.
Așa și eu am auzit de la un om din cadrul Bisericii că C.G. ar fi de partea bună a istoriei și că are o educație axată pe muncă, cinste și onoare, cum erau educați bărbații prin perioada interbelică, dar nu mai e acum când societatea te învață să fii alunecos, descurcăreț, mincinos, lichea, inclusiv gender fluid sau curvă ca să reușești..

Last edited by Iorest; 06.05.2025 at 00:45:25.
Reply With Quote
Răspunde