![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-s pentru omorarea pacatosului cu pacat cu tot ci pentru invatarea lui sa lepede pacatul! Acum sa folosesti electoral pro sau contra un mars de protest de tip lgbtq mi se pare o prostie ca doar n-am auzit sa fie cineva fara de pacat prin Romania afara de catziva sfinti canonizati care au ajuns asa dupa o viata petrecuta in ascultare, Credinta, feciorie si saracie... deci nu e cazul sa ne credem noi fara de pacat ca sa osandim impreuna cu CG, pacatosii, privilegiatii banului public si bogatii, culmea in timp ce suntem parte si beneficiari de lux ai statului paralel. Ti-am zis ca nu pun botul la astfel de asmutiri electorale. Pentru mine, George Simion si Nicusor Dan sunt impreuna biruitorii fiarei USLamist iredentiste, adica a ciumei rosii care de 100 si ceva de ani ne innebuneste si ne chinuie trufind bagata la locuri sfinte de unde isi ia dubla comanda. Deci nu vicleniile ar trebui sa faca diferenta ci dezbaterile televizate care vor incepe din aceasta seara asa cum a declarat George Simion ca merge la toate televiziunile indiferent de jurnalisti si de patroni. Abea astept sa vad care din ei ajunge eroul dialogului si al bunului simt, al responsabilitatii si al onoarei. Suntem cu ochii pe voi domnilor candidati si dealtfel toata lumea e cu ochii pe voi, caci sunteti mai importanti si mai interesanti decat Trump-Bidon sau decat Putin-Medvedev. Deci nu incercati sa va sprijiniti candidatul prin lovituri sub centura ca mai mult rau ii faceti! Pe de alta parte nu pacatul altora iti face rau ci faradelegile si pacatele proprii si personale. Stai departe de marsh si nu te atinge de ei si pacatele lor nu au cum sa te afecteze daca nu le imiti!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|