Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2025, 21:06:47
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul

„Vă spun o chestiune în exclusivitate, că mi-a crăpat obrazul de rușine. O doamnă foarte importantă pentru PNRR, cea care supervizează PNRR-ul în România, mi-a spus „domnul Bogdan, mai aveți de gând, voi românii, să mințiți? Domnul Boloș ne minte, domnul Ciolacu ne minte, domnul care a fost înainte ministrul Finanțelor ne-a mințit? Nu le puteți spune oamenilor acestora să nu ne mai mintă cu PNRR? Pentru că sunteți rușinea Europei, pe ultimele locuri”, a răspuns Bogdan.
1. Astea sunt subiective, ceva ce ti-a spus cineva important dintr-o cabina de WC in alta, acolo fiind toate evident Unisex. Nu poti avea incredere in asemenea declaratii fara inregistrari clare macar audio, deci sa ne lase....

2. Tu chiar crezi ca romanii mentionati mint ca le place lor sa minta autoritatile PNRR,..asa ca o dereglare mintala? Poate au facut-o de nevoie strategica in favoarea TA, A NOASTRA a tuturor? La asta oare te-ai gandit, ca unele batalii se castiga strategic prin pacalirea celuilalt, numai Dumnezeu stie! Iar Bogdan asta sigur stie motivul "mintirii" dar se face ca ploua, merge pe burta...Deci sa ne lase cu minciunile.
Las ca vedem in continuare cum nu vor mai mintii cei care vor castiga Cotroceniul si dupa aia mai vorbim.
Vechi 07.05.2025, 00:14:18
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
1. Astea sunt subiective, ceva ce ti-a spus cineva important dintr-o cabina de WC in alta, acolo fiind toate evident Unisex. Nu poti avea incredere in asemenea declaratii fara inregistrari clare macar audio, deci sa ne lase....

2. Tu chiar crezi ca romanii mentionati mint ca le place lor sa minta autoritatile PNRR,..asa ca o dereglare mintala? Poate au facut-o de nevoie strategica in favoarea TA, A NOASTRA a tuturor? La asta oare te-ai gandit, ca unele batalii se castiga strategic prin pacalirea celuilalt, numai Dumnezeu stie! Iar Bogdan asta sigur stie motivul "mintirii" dar se face ca ploua, merge pe burta...Deci sa ne lase cu minciunile.
Las ca vedem in continuare cum nu vor mai mintii cei care vor castiga Cotroceniul si dupa aia mai vorbim.
Boss e binevenită o răscoală a vectorilor de imagine din PNL, cum e Rareș Bogdan, practic mucușor ar vrea ca ăștia să-i aștearnă lui covor roșu și să poarte bătăliile pt el și el să apară pe la final să strângă caimacul.

Văd că și Boc e critic la adresa lui deși cam pute a aranjament rezultatul din județul Cluj unde împărățesc PNL la CJ și Primărie.

https://www.activenews.ro/stiri/Emil...a-VIDEO-196981

Last edited by Iorest; 07.05.2025 at 00:20:55.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2025, 09:02:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Cristoiu despre deprecierea speculativă a leului:

https://www.activenews.ro/opinii/Ion...erviciu-197040

Crin Antonescu NU VOTEAZĂ CU Nicușor Dan și dinamitează Coaliția “M**e PSD” care vrea să “salveze” țara cot la cot cu Băsescu și Pleșu: ”Am dreptul să nu fiu luat în turmă de SECURISTOIZI ca dl. NICUȘOR, new entry”

Marian Munteanu remarcă o declarație a dlui Crin Antonescu „care indică un lucru clar: NU îl va vota în niciun caz pe dl Nicușor Dan”. Trebuie să notăm și faptul că Crin Antonescu a fost furat de voturi din propriul partid - a se vedea cazul Cluj -, în favoarea candidatului progresist-legebetist Nicușor Dan. Iată declarația fostului candidat prezidențial Crin Antonescu urmată de Opiniile lui Ion Cristoiu:

2. Da, dragii mei, nici nu știm câți suntem. Dar știm CINE suntem. Cu voi vreau să vorbesc de acum înainte. Cu voi, care înțelegeți că rămânem aceiași, oricine ar fi președinte și oricât ar răstălmăci propagandele adevărul. Adevărul… Adevărul lor se schimbă repede. Dacă voturile PSD veneau spre mine, însemnau stagnare și "sistem”. Dacă ar merge la dl. Dan, ar fi bune, ar fi stabilitate și mobilizare întru "salvarea țării”. Dacă trebuie să mai "salvăm” țara, încă o dată (a câta?), cot la cot cu Băsescu, cu Pleșu, cu "m**e PSD” în primul tur și cu "săriți PSD” în turul 2, o salvăm.

3. Azi, în deplină liniște sufletească, aleg liber. Am plecat 10 ani, n-am cerut și n-am luat nimic de la "sistem”. Am venit când mi s-a spus că ar fi nevoie de mine. Chiar era. Oamenii au crezut altfel. Respect. Dar am dreptul să nu fiu luat în turmă pentru o nouă "salvare” a țării. Între demagogi de joasă speță care urmează să distrugă România mea și securistoizii (aceiași + dl. Nicușor, new entry) care – ajutați la "hei-rup” de atâția oameni de bună credință – o distrug de 20 de ani, am propria mea alegere. Dar e a mea. Nu mă luați voi cu arcanul mobilizării generale..

Last edited by Iorest; 09.05.2025 at 09:07:56.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2025, 00:40:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Nicușor Dan și-a chemat adepții în Piața Victoriei. Susținătorii lui și-au pregătit deja fustițele - FOTOGRAFIA NOPȚII. ACTUALIZARE: AU ÎNCĂLCAT LEGEA! Primăria Capitalei transmite ÎN DIRECT mitingul candidatului prezidențial al USR!

ACTUALIZARE: Nicușor Dan iar s-a gândit că poate să încalce legea electorală. La manifestarea de azi, echipa sa a afișat materiale electorale care nu respectă cadrul legal în vigoare, în scopul promovării candidatului la alegerile prezidențiale. FOTO mai sus.

În acest context, jandarmii au efectuat verificări de specialitate la fața locului și au întocmit un document de sesizare a Autorității Electorale Permanente, care va fi înaintat în cel mai scurt timp, însoțit de imagini foto-video.

Totodată, organizatorului adunării publice i s-au adus la cunoștință aspectele constatate și măsurile luate, fiindu-i solicitat să renunțe la folosirea acestui tip de material de propagandă electorală (ecran electronic de mari dimensiuni).

Fapta este contravențională și se sancționează cu amendă de la 10.000 la 25.000 de lei, conform art. 52 alin. (1) din Legea nr. 334/2006, pentru încălcarea prevederilor art. 36 alin. (2) din aceeasi lege.

Interesant este faptul că Echipa de campanie a lui Nicușor Dan a mai fost sancționata anterior pentru aceeași faptă, ceea ce demonstrează cât de mult le pasă de lege. Potrivit unor surse, AEP urmează să aplice sancțiunea chiar mâine. Nu că i-ar păsa candidatului „independent” cu fonduri ținute la secret...

ACTUALIZARE 2: Tânăra Iosefina Pascal semnalează o a doua încălcare a legii: Primăria Capitalei transmite pe banii noștri mitingul candidatului prezidențial al Renew Europe-USR-UDMR-PNL. FOTO-CAPTURĂ:

Cine să fie, oare, pe scenă la mitingul electoral al lui Nimicușor, aprobat chiar de Primarul Nimicușor?
Daniel Coriu, fostul șef al Colegiului Medicilor din România (fost racolat de Securitate - n.n.).
Corifeul plandemiei care a dat afară și a sancționat medici pentru că s-au opus înțepării cu forța.

Individul care a numit familia Georgescu "o amenințare directă la sănătatea colectivă".
Încă o dovadă că sistemul medical e căpușat de politruci.”

Last edited by Iorest; 12.05.2025 at 00:42:13.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2025, 11:40:23
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

https://www.activenews.ro/opinii/Neo...sor-Dan-197093

Știați că dexonline face reclamă la Nicușor? Fără cod de mandatar financiar, fără nimic!

Am vrut și io să caut un cuvât și-am dat de drăcia asta!

După ce am bifat „Nu”, m-a pus să mă mai gândesc!

Incredibil, nu se poate așa ceva!

Alis Popa

Alis Popa: Actorul Marius Manole a demarat o campanie de PROPAGANDĂ POLITICĂ în liceele din București și din țară!

Marius Manole și Oana Pellea, alături de directorii instituțiilor de învățământ și inspectorii din ISMB, de sector și din Primăria Generală trebuie cercetați de instituțiile statului pentru încălcarea Articolul 11, alin. 2 din Legea învățământului preuniversitar nr. 198/2023, prin care manifestările și propaganda de natură politică, precum și prozelitismul religios sunt interzise în instituțiile de învățământ preuniversitar din România.

Stimați părinți, vă interesează ce „activități” se defășoară în licee?

Vă interesează dacă propaganda useristoidă pătrunde în școli și le dă copiilor dvs. „direcția”?

Stimați directori și stimate cadre didactice, de când influențarea politică a elevilor cu drept de vot a devenit o normalitate, ba chiar o prioritate în școala românească??

Declarat și asumat, Marius Manole și-a propus să convingă elevii să meargă la vot, dar mai ales să le dea „direcția”, așa cum el însuși mărturisește!

Astfel, a ajuns deja în câteva licee bucureștene și, profitând de inocența elevilor, care aveau impresia că participă la un proiect cultural, a condus discuția astfel încât să convingă și să-și creeze prozeliți!

Last edited by Iorest; 12.05.2025 at 11:46:09.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2025, 18:59:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Virgiliu Gheorghe analiză:

https://www.facebook.com/reel/554762767672451
Vechi 17.05.2025, 21:05:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Mai multe multinaționale, printre care și Decathlon, acuzate că-l susțin pe Nicușor Dan cu mesaje subliminale: „Un weekeND frumos”
Vechi 21.05.2025, 01:17:08
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Cică un liberal traseist vrea închisoare pentru părinți dacă nu-și duc la psiholog copiii:

Florin Roman de la PNL vrea închisoare pentru părinții care nu își duc la psiholog copiii agresivi

Florin Roman, deputat PNL, vrea închisoare pentru părinții care nu își duc la psiholog copiii agresivi. El a depus un proiect de lege prin care părinții riscă să facă închisoare de la 1 la 3 ani.

„Am depus proiectul de lege, care înăsprește sancțiunile pentru minorii ce comit acte de violență. Alături de colegi liberali și social-democrați. Până acum, singura sancțiune ce putea fi aplicată în astfel de situații era doar amenda aplicată părinților. Și parcurgerea unei perioade de consiliere psihologică. Numai ca acest ultim lucru nu se mai petrecea.

În legea depusă azi, părinții care nu își duc copiii agresori la consiliere psihologică, riscă sancțiunea cu închisoarea de la 1 la 3 ani”, spune Florin Roman.
Copilul poate fi mutat într-un centru rezidențial specializat

De asemenea, un copil care nu răspunde penal pentru o faptă violentă poate fi dus într-un centru rezidențial specializat.

„Direcțiile județene de asistență socială și protecția copilului au obligația să înființeze cel puțin un centru rezidențial specializat de consiliere și integrare socială a copilului care a săvârșit o faptă penală și nu răspunde penal. E nevoie de măsuri dure pentru ca fenomenul delicventei juvenile să fie combătut. Părinții minorilor violenți trebuie să înțeleagă ca dacă nu își supraveghează copiii riscă viitorul familiei”, spune Roman.

Legea modifică articolul 84 din Legea nr. 272/2004 privind drepturile copilului și articolul 121 din Codul penal. În prezent, legea nu prevede în mod direct pedepse penale, cum ar fi închisoarea, pentru părinții care nu își duc copiii la consiliere psihologică. Totuși, dacă instanța a impus această obligație, iar părinții nu o respectă, pot exista consecințe legale — cum ar fi amenzi sau alte măsuri stabilite de autorități.

_______

DREAPTA înseamnă MAI PUȚIN STAT - dar pnl e obsedat de control, legi penale dure, închisoare pt părinți chiar și de unii ar fi plecați în străinătate, sau ar fi bolnavi și și-ar scăpa odraslele din mână.

Last edited by Iorest; 21.05.2025 at 01:23:13.
Reply With Quote
Vechi 24.05.2025, 02:21:02
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Cică un liberal traseist vrea închisoare pentru părinți dacă nu-și duc la psiholog copiii:

Florin Roman de la PNL vrea închisoare pentru părinții care nu își duc la psiholog copiii agresivi

E nevoie de măsuri dure pentru ca fenomenul delicventei juvenile să fie combătut. Părinții minorilor violenți trebuie să înțeleagă ca dacă nu își supraveghează copiii riscă viitorul familiei”, spune Roman.

Legea modifică articolul 84 din Legea nr. 272/2004 privind drepturile copilului și articolul 121 din Codul penal. În prezent, legea nu prevede în mod direct pedepse penale, cum ar fi închisoarea, pentru părinții care nu își duc copiii la consiliere psihologică. Totuși, dacă instanța a impus această obligație, iar părinții nu o respectă, pot exista consecințe legale — cum ar fi amenzi sau alte măsuri stabilite de autorități.

_______

DREAPTA înseamnă MAI PUȚIN STAT - dar pnl e obsedat de control, legi penale dure, închisoare pt părinți chiar și de unii ar fi plecați în străinătate, sau ar fi bolnavi și și-ar scăpa odraslele din mână.
Concluzia finala personal mi se pare facuta in necunostinta de cauza.
Pentru a intelege despre ce este vorba ar trebui sa petreci nu mai mult decat cateva ore cu acesti ineri 'deosebiti" de dotati in a scoate tot ceea ce este mai rau din ei, in timp ce Educatorii sunt practic legati de maini si de pidioare in imposibilitatea de a corecta sau disciplina pe acest tanar.

Devierile extrem de grave psihice si de comportament care in general vin in buchet pot surveni incepand chiar cu gradinita si continuind cu elementara si mai departe.

Legislatia este mai mult decat binevenita.

Parerea mea este sa nu va dati cu parere fara sa fiti informati corespunzator.

Norocul nostru este ca in Parlament avem totusi oameni bine pregatiti carora nu trebuie sa le explici prea mult esenta acestei legi!
Vechi 25.05.2025, 21:49:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Concluzia finala personal mi se pare facuta in necunostinta de cauza.
Pentru a intelege despre ce este vorba ar trebui sa petreci nu mai mult decat cateva ore cu acesti ineri 'deosebiti" de dotati in a scoate tot ceea ce este mai rau din ei, in timp ce Educatorii sunt practic legati de maini si de pidioare in imposibilitatea de a corecta sau disciplina pe acest tanar.

Devierile extrem de grave psihice si de comportament care in general vin in buchet pot surveni incepand chiar cu gradinita si continuind cu elementara si mai departe.

Legislatia este mai mult decat binevenita.

Parerea mea este sa nu va dati cu parere fara sa fiti informati corespunzator.

Norocul nostru este ca in Parlament avem totusi oameni bine pregatiti carora nu trebuie sa le explici prea mult esenta acestei legi!
Concluzia ta e pe lângă ca de obicei, în foarte puține cazuri părinții își instigă copiii la rău sau infracțiuni, în cele mai multe scapă din mână tot datorită sistemului de învățământ și anturajelor de pe lângă școli, iar părinții o dată sunt legați de mâini că nu pot aplica pedepse fizice în casă, iar a doua oară sunt obligați de sistemul capitalist să fie tot timpul pe la muncă și nu toți au bani de bone și oameni care să le urmărească copiii.

Dacă tu acreditezi că soluția e închisoarea, sau că trebuie să scoată din buzunar tot ei pt ședințe la psiholog deși unii n-au bani să treacă luna, n-ai decât să ai parte de justiția strâmbă din România!

Tags
curente, evenimente, interpetari, opinii