![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pareri?Totul se afla in comentarii. Nu cred ca mai este nevoie de altele...
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doi la mana, aura albă reprezinta cum am mai zis, puritate spirituala / energie spirituala bună, demna de a fi călăuză pentru ceilalți. Simion are patimi!?!? De care or fi alea, nici ca ma intereseaza, dar, ce-i drept este ca are patimi, are cădere spirituala. Oricum, fiecare votează cu cine dorește între cei doi.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
||||
|
||||
![]()
-ALB- dacă e pur, e culoarea celui mai înalt nivel spiritual, a purificării și a iluminării.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta asa ca fapt divers...
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Albul nu este înșelătorie. La urma urmei, am mai povestit parca, sau dacă nu, povestesc scurt despre un vis pe care l-am avut în legătură cu Mantuitorului, și a sa aura era alb pur, un alb indescriptibil din punct de vedere pământesc. Alb pur nu este o inselatorie
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu dacă e confirmată se vede după eforturile care se fac să iasă Șordan președinte că e un întreg angrenaj în spatele lui, vezi turismul electoral din Republica Moldova:
VIDEO | Număr anormal de mare de votanți în Republica Moldova. Mai mulți oameni au fost filmați în timp ce erau aduși cu microbuzul la secțiile de votare | George Simion denunță implicarea Chișinăului în procesul electoral din România În anii 2000 Năstase era maestru în metoda autobuzul, de acolo a ieșit și Nu pot ei fura cât putem noi vota.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 16.05.2025 at 21:19:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi in anumite cazuri mentionate chiar in NT dar si in Isaia
Am gasit aici ceva referinte: https://www.gotquestions.org/Romana/...de-lumina.html
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Psalmul 50 este cheia pentru a obține discernerea necesara, mai ales la punctul 7 al Psalmului: "Căci iată Adevărul ai iubit; cele Nearătate și cele ascunse ale înțelepciunii Tale mi-ai arătat mie"
|