Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2025, 18:51:27
alexHurley98 alexHurley98 is offline
Member

Data înregistrării: 19.06.2023
Implicit Vedenie despre alegeri

https://www.chilieathonita.ro/2025/0...ZToh-cOO9UinhA

Pareri?
Reply With Quote
Vechi 16.05.2025, 19:04:33
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Interesant!
Pareri?Totul se afla in comentarii. Nu cred ca mai este nevoie de altele...
Vechi 16.05.2025, 20:05:00
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Dacă l-a văzut Alb, în mod normal aura albă are semnificatia de puritate spirituala. Și în plus, foarte Interesanta treaba asta, o sa mai analizez
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Vechi 16.05.2025, 20:18:54
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am lectura Articolul și mai bine și am sa îmi spun părerea mea: nu are ce cauta sistemul Bisericesc sa fie folosit de politica, unu la mana.

Doi la mana, aura albă reprezinta cum am mai zis, puritate spirituala / energie spirituala bună, demna de a fi călăuză pentru ceilalți. Simion are patimi!?!? De care or fi alea, nici ca ma intereseaza, dar, ce-i drept este ca are patimi, are cădere spirituala.

Oricum, fiecare votează cu cine dorește între cei doi.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Vechi 16.05.2025, 20:22:43
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Implicit Aura Alba - Semnificație!!!

-ALB- dacă e pur, e culoarea celui mai înalt nivel spiritual, a purificării și a iluminării.

Reply With Quote
Vechi 16.05.2025, 20:28:10
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
... aura albă reprezinta cum am mai zis, puritate spirituala / energie spirituala bună, demna de a fi călăuză pentru ceilalți..
Eu din ce stiu, aura galbena spre auriu-portocaliu este cea mai benefica cand o intalnesti in viata, in locuri pustii sau in paduri, pentru dobandiri de puteri si duhovnicie, nu albul. Albul pur este inselatorie,///din nou parerea mea si a celor de la care am invatat.
Asta asa ca fapt divers...
Vechi 16.05.2025, 20:32:12
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Eu din ce stiu, aura galbena spre auriu-portocaliu este cea mai benefica cand o intalnesti in viata, in locuri pustii sau in paduri, pentru dobandiri de puteri si duhovnicie, nu albul. Albul pur este inselatorie,///din nou parerea mea si a celor de la care am invatat.
Asta asa ca fapt divers...
Aura galbena spre auriu-portocalie reprezinta asocierea cu Soarele, puterea masculina (Soarele a fost și este asociat cu masculinitatea), iar Portocaliul poate reprezenta, în funcție de context și nuanță, vindecare, mai ales emoțională si in unele situații puteri vindecătoare pe plan psihoemotional.

Albul nu este înșelătorie. La urma urmei, am mai povestit parca, sau dacă nu, povestesc scurt despre un vis pe care l-am avut în legătură cu Mantuitorului, și a sa aura era alb pur, un alb indescriptibil din punct de vedere pământesc.

Alb pur nu este o inselatorie

Reply With Quote
Vechi 16.05.2025, 21:17:37
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Nu știu dacă e confirmată se vede după eforturile care se fac să iasă Șordan președinte că e un întreg angrenaj în spatele lui, vezi turismul electoral din Republica Moldova:

VIDEO | Număr anormal de mare de votanți în Republica Moldova. Mai mulți oameni au fost filmați în timp ce erau aduși cu microbuzul la secțiile de votare | George Simion denunță implicarea Chișinăului în procesul electoral din România

În anii 2000 Năstase era maestru în metoda autobuzul, de acolo a ieșit și Nu pot ei fura cât putem noi vota.

Last edited by Iorest; 16.05.2025 at 21:19:40.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2025, 19:59:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Alb pur nu este o inselatorie
Poate fi in anumite cazuri mentionate chiar in NT dar si in Isaia
Am gasit aici ceva referinte:
https://www.gotquestions.org/Romana/...de-lumina.html
Vechi 17.05.2025, 20:56:41
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Poate fi in anumite cazuri mentionate chiar in NT dar si in Isaia
Am gasit aici ceva referinte:
https://www.gotquestions.org/Romana/...de-lumina.html
Am înțeles. Alea sunt cele mai grave și reale cazuri. Ideea este ca oricum, lumina contrafăcuta, oricât ar fi de dulce, cu ajutorul discernerii de la Bunul Dumnezeu se poate afla de unde vine sursa de fapt.

Psalmul 50 este cheia pentru a obține discernerea necesara, mai ales la punctul 7 al Psalmului:
"Căci iată Adevărul ai iubit; cele Nearătate și cele ascunse ale înțelepciunii Tale mi-ai arătat mie"

Reply With Quote
Răspunde