![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar împrumuturile o să fie sub condiție să se sprijine ambițiile militariste al ue, deci tot ce vine va fi tirajat către alte țări care îți promit că o să-ți livreze tehnică militară cândva, în viitor.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 19.05.2025 at 07:26:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum una peste alta am ramas toti cu un gust amar. Urmeaza daca doresti, sa ne explici logic motivul pentru care Simion s-a autocompromis prin asa numitele "gafe" clar regizate. Daca nu o faci tu... dupa cum vezi in articolul de azi din Trenduri Economice ale lui DD o vor face altii,... deci vrei nu vrei va trebui intr-un fel sau altul sa abordezi tema asta...
Interesant ar fi sa aflam si parerea lui David
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
George Simion este un om foarte muncitor, capabil să alerge mult, dar se poate auto-sabota, eu prefer oricând un om muncitor, cu defecte la vedere, decât o putoare de tip iohannis, fritz, șordan șamd. Tu crezi că dacă era candidat Dan Puric de pildă sau oricine în afară de Călin Georgescu câștiga alegerile astea ? Totuși Simion a luat 5 milioane 339 mii de voturi fără să aibă primari ca și Victor Ponta în 2014, cu peste 100.000 de voturi cică anulate în diaspora, adică au condus sute de km și au stat la cozi să facă mișto de buletinul de vot, de timpul și banii lor. Victor Ponta a luat sub el în 2014 la o prezență asemănătoare, fiind prim-ministru și având bugete uriașe de campanie, primari și jumătate din presă alături.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 19.05.2025 at 08:22:28. |
|
||||
|
||||
![]()
CG a fost ca o ghiulea de plumb legata de piciorul suveranistilor care s-au certat si s-au dezbinat neintelegand de ce Simion preda partidul acestui lup ipocrit in blana de miel. Se voia presedinte ales, se credea castigator, se vedea premier insa Domnul impreuna cu poporul roman l-a smerit ca pe Crin impreuna cu USLamismul iredentist.
Fata de turul 1 cand scorul dintre candidati era de 67% Simion la 33% Nicusor, scorul in turul 2 dintre alegatorii ce nu au votat in primul tur cu ei a fost de 80% la 20% (dintre care 10% au fost din diaspora)... deci Simion de la 4mil in primul tur abea a mai strans 1 milion in plus dintre care 500k au fost din diaspora. Deci in tara scorul a fost de 90% Nicusor la 10% CG-Simion, votanti suplimentari ceea ce ne arata foarte clar ca Domnul impreuna cu romanii nu-l doresc pe CG la conducerea tarii, nefiind un mesia ci din contra, asa cum am afirmat mereu depre acest tepar, fiind defapt un mesia-antihrist cu plan pagan ce va vinde tot pentru banci si pentru specialii sistemului din care a facut parte toata viata dezicandu-se pe final doar ca sa parvina direct ca presedinte sau premier!!! Io l-am iertat pentru ca l-am smerit destul prin textele mele, l-a smerit si procurorul Iacob, acum si Domnul impreuna cu poporul, asa ca se poate considera iertat si sa-si vada de viata lui, si-i urez sa scape de puscarie ca sa-si poata vedea sanatos de viata lui si a familiei lui, de sotie si copii. Doamna Cristela insa nu are nicio vina si ea e pe drumul cel bun pe care speram sa-l poata aduce inapoi pe acest fiu risipitor, al pierzarii si al pacatului ce mai mult a incurcat miscarea suveranista bagandu-se ca musca-n lapte ca sa-i strice gustul, hipnotizandu-i pe toti ca sa-l aduleze si sa lupte pentru el, de la Cristoiu, Tuca, DanDiaconescuDirect, AncaA. si Realitatea TV, Turcescu, si alti jurnalisti. Iata deci ca nu io v-am mintit si se dovedeste ca CG nu ar fi ajuns presedinte ci ar fi pierdut in fata Elenei Lasconi fie atunci fie daca Simion ar fi declansat un referendum si ar fi adus turul 2 inapoi! In concluzie, decat Elena Lasconi poate ca e mai bine cu Nicusor Dan presedinte!.. desi eu am votat Simion insa acuma cred ca era mai rau daca castiga ajungand Simion-AUR ciuca batailor lovit din toate partile de toate televiziunile si ziarele sistemului cum s-a dovedit in campania electorala. Asta ar fi urmat nonstop pe televiziuni in urmatorii 3 ani de presedintie si de guvernare. Acum sunt datori castigatorii sa se puna la lucru in timp ce noi stam bine mersi in opozitie si crestem fara sa facem nimic, AUR avand 5.339.053 de voturi suveraniste in turbinca!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.05.2025 at 09:26:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci il felicit pe Nicusor Daniel Dan si-i urez succes pe noua functie, cea mai inata din statul roman.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Țin să te felicit că nu ai picat la șantajul lui Boc cu centura care nu se mai construiește și ai votat în contra curentului de nebunie de 70% pt Nicușor, scor de Coreea de Nord în județul Cluj. Untoldul a nenorocit prin inginerie socială și drogangism acel județ, să ne ferească Dumnezeu să nu apară câte o nebunie dintr-asta în fiecare oraș care mai are suflu tânăr. Simion a avut vreo 3.800.000 în T1 și a ajuns la 5.330.k cu multe voturi anulate în diaspora dintre care cel puțin 75% erau ale lui. A crescut cu 1,5, în 2004 Băsescu a ajuns președinte cu 5 milioane 200.000, deci mai puțin decât voturile anti-Nicusoroș.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
CG nu ar fi castigat decat in mod ocult, prin sminteala, prin hipnoza, prin necunoastere, prin ascundere si viclenie!!! CG nu ar fi castigat niciodata in Romania, pentru ca Domnul vegheaza si poporul roman l-ar fi oprit de fiecare data! Io am votat mereu doar cu Simion (si Lasconi acum in turul 1 pentru ca a fost tradata de toti) stiind ca CG n-are cum ajunge in conducerea Romaniei decat la puscarie, fiind urmarit penal... dar de ce sa ne incurcam si sa ne-ncalcim ajungand ciuca batailor dupa o victorie? Mai bine a castigat Nicusor Dan in mod miraculos si baietii de la putere sunt acum in propria lor groapa, in care au bagat Romania, asa ca noi stam in opozitie si crestem fara sa facem nimic. Ne-a pazit Dumnezeu de loviturile fiarei globaliste cu multe capete care ar fi tras foc incrucisat din toate directiile prin toate mijloacele si pe toate canalele mediatice impotriva guvernului AUR si impotriva presedintelui suveranist Simion, prabusindu-l rapid, suspendandu-l, demitzandu-l si preluandu-i parlamentarii si votantii. S-a intamplat cum e cel mai bine pentru noi si pentru viitorul nostru suveranist. Ne-a pazit Dumnezeu de o mare victorie a pierzarii!!! Da, ai dreptate, Simion a adunat in plus 1,5 mil voturi! avand acum 5,5 mil voturi suveraniste daca le socotesti si pe cele anulate, furate, etc. Am pierdut presidentia dar am adunat votanti suveranisti, astfel ca AUR si suveranismul are acum o legitimitate populara de 45-50% in parlament, in opozitie. Culmea ar fi sa candideze la primaria Bucuresti careva suveranist si sa o castige!!! De exemplu, Mugur Mihaiescu sau Mihai Neamtu!..primar general. (PS io l-am iertat pe CG (pentru ca l-a ajutat sincer si altruist pe Simion pana la urma stiind ca el n-are cum ajunge premier fiind urmarit penal) si-i urez sa scape de puscarie, de urmarire penala si sa-si vada de familie, de viata si de sanatate, caci Domnul nu vrea moartea pacatosului, a vrajmasului Sau ci sa se intoarca la umilinta si smerenie, la ascultare, la Credinta si sa fie viu. Deci L-am iertat si iertarea mea, a lui sau a altora nu e mai mare ca Dragostea=Dumnezeu cum sustinea CG delirand, ci ”Iubirea Domnului pentru cel din urma pacatos e (infinit) mai mare (inclusiv iertatoare) decat iubirea celui mai mare sfant pentru Dumnezeu” sf.prooroc Arsenie Boca. Iar io nu-s cu nimic mai bun ca CG... ba mult mai pacatos si rau... asa ca... ce sa mai tot vorbim?)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.05.2025 at 12:39:13. |
|
||||
|
||||
![]()
George Simion putea castiga foarte usor daca vroia. Declara ca-l va desemna pe Ponta premier si pe Crin Antonescu sef la cancelaria prezidentiala si-si asigura 20% suplimentare fata de turul 1. Daca mergea la toate confruntarile electorale de pe televiziuni mai castiga 5% si ar fi avut acuma 66%. N-a vrut sa ajunga presedinte cu orice chip. A facut mai bine strategic daca a ales sa piarda fugind de la toate confruntarile televizate dupa ce a declarat ca va merge la toate in care ar fi fost in mod evident castigtor asa cum s-a dovedit la prima pe EuroNews. N-a mers nici macar singur la TVR ca sa ia primplanul. A refuzat sa se arate pe televiziuni in ultima saptamana evitand presa romaneasca desi stia ca e complet gresit ce face. Ce sa cauti in diaspora in ultima saptamana in locurile unde erai castigator sigur? A mers in Franta si Belgia si l-a atacat direct pe Macron facandu-l ayatolah iranian si Franta o tara murdara lipsita de democratie, spunand adevarul direct, nediplomatic, jignindu-l in toata presa internationala, dovedindu-se ca fiind pe linia pacifista trumpist-putinista. A avut mare curaj si a facut tot posibilul sa piarda si a pierdut. Insa pierzand acuma defapt a castigat pentru mai tarziu, suveranismul impreuna cu el a crescut si va tot creste in opozitie fara sa faca nimic, acum are 5,5 mil de suveranisti ce tin cu el si cu AUR pentru ca au votat cu el. Vor ramane fideli. Cei ce azi sunt castigatori impreuna cu sistemul restaurat si imbatranit in neschimbare, se bucura azi in deshert insa ei sunt deja in groapa, in groapa pe care au sapat-o suveranistilor ca sa cada in ea ca fraierii imediat dupa victorie, in caz de victorie istorica. Dumnezeu i-a pazit si i-a repus pe Cale pe suveranisti dupa ce i-a curatit de aiurelile ipocrite ale lui CG ce venea la pachet cu tot felul de duhuri rele, deznadajduitor mamoniace trezite in constiinta-pagana, duhuri rele istorice si griji lumesti curente, acuzari, revolte populiste comunistoid-haiducesti criminale!
Va fi bine! Tot mai bine!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.05.2025 at 14:18:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că este clar că „festivalul votului” atât de anunțat și de cântat de „fratele” Iorest s-a încheiat, cel puțin în „etapa actuală”, cu înfrîngeri pe linie, la toate scrutinele „anului 2024-2025”, ale forțelor să le zicem așa din spatele lui Simion & co., și probabil că trebuiau duse la definitivare operațiunile legate de punerea unui președinte. În sprijinul tezei regiei care a stat în spatele „finalei” și a „rezultatului” acesteia, dar și a sorții primului tur, sînt multe argumente, „autodetonările” lui Simion din ultimele două săptămâni fiind doar unele dintre ele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 19.05.2025 at 20:58:15. |
|