Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2025, 02:34:13
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de John Doe Vezi mesajul
Subscriu. A avut atata prestanta ca ne-a iesit pe ochi pana la urma, de a ajuns sa nu mai conteze.
Privind in urma, cred ca Basescu a fost cel mai bataios iar Constantinescu cel mai solemn.
Sper ca Nicusor sa fie cel mai rational si cel mai conciliant. Cel mai prestant sau cel mai solemn, clar nu e...
Șordan nu e nici pe departe conciliant, el recită niște texte pe care i le-au scris alții, adevărata față a lui e când l-a ignorat pe P.F. Daniel, ceea ce-l onorează pe P.F. Daniel că nu a bătut palma cu ei cu mafioții din sistem.

Sper ca în sfârșit să avem o Biserică luptătoare care să pună punctul pe i în toate problemele teologico sociale, dacă ne băteam în plandemie aveam Bisericile deschise.

Iar petrov-băsescu era un câine care în țară era tiranic, iar afară era marginalizat la întâlnirea șefilor de stat și era prin colțul pozei, nu-l băga nimeni relevant în seamă să schimbe o vorbă la dineul oficial, în ochii adevăraților puternici el era un kkt, dar în ochii prostimii era zeu.
Citat:
Orice presedinte ar fi, daca legea trece de parlamenmt si vine la promulgat e obligat sa o semneze. Asa a decis CCR...
Fals, poate să întoarcă la reexaminare legea și poate trânti chiar și legea bugetului, deci prerogativele președintelui sunt mult mai mari, de aceea s-au zbătut toți diavolii sistemului să pună o marionetă care primește la plic ce are de făcut și de zis.

Citat:
Apropo de prostie, eu cred ca pentru majoritatea oamenilor e o stare de moment. E si vorba aia: "Ba, ce prost am fost!"... Deci toti avem momentele noastre de prostie. Exceptie fac cei care staruie in prostie.
Aici nu e vorba de prostie, e vorba de ticăloșie premeditată, exersată și la Referendumul pt Familie și în plandemie și în 2020 și în 2024-2025, prostie e când faci o dată și te-ai căit.

Degeaba încerci să bagi tu texte de disculpare vei fi vinovat pentru distrugerea României în intervalul 2025-2030 prin votul dat pt Șordan, pentru orice ticăloșie securistică, hedonistică, orice povară fiscală, orice lege liberticidă sau pentru trimiterea la război tu vei fi vinovat și tâmpiții care s-au ținut țanțoși că ei salvează România.

Last edited by Iorest; 28.05.2025 at 02:38:38.
Reply With Quote