![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema insa este ca umanitatea nu a facut INCA acel pas si inca depindem de bani pentru plata facturilor si a impozitelor care ne coplesesc. Iar banii nostrii, pensii si salarii, din cauza alegerii care am facut-o in '90, trebuiesc cersiti semestrial de la Stapanii banilor. Moroco draga, capetele astea vorbitoare de mai sus se manifesta exclusiv in MONOLOG...pentru ca asa ii invata smecherii in taberele de pregatire...sa nu dea interviuri publice la care nu stiu dinainte intrebarile. Ei nu stau sa fie intrebati si evident INCUIATI cu REALITATI usturatoare, fara raspuns de unii ca noi. Ei doar viseaza SOLO( sau cu gasca intima) si dau din maxilare de unii singuri in fata unei bucati de sticla. Nici nu conteaza numele, este irelevant daca este nea Tarziu, nea Devreme, nea CImpoaca, nea Caisa...toti in fata REALELOR probleme sunt muti si fara putere . CInd se face ca mai dai de ei din astia ca Tarziu, prin Mall-uri si piete si ii intrebi ceva se uita ca niste zombi la tine, sau prin tine fara sa raspunda cu ceva care are o logica, numai sabloane, idiotenii pregatite din timp. Citat:
" Da, pe Iisus Hristos il cunosc, dar tu cine esti?"
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 27.06.2025 at 00:40:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că tot partidul ăsta încape în garsoniera OTV a lui D.D, dinainte ca Dănuț să cunoască succesul.