Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2025, 21:31:57
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Observ, Iorest, că atunci când cu argumente nu reușești să-ți atingi scopul de a convinge, recurgi la "bâtă" – un limbaj agresiv, jignitor, caracteristic, de altfel, partidului pe care-l susții cu înflăcărare. Și nu te mulțumești să lovești doar în interlocutorul de pe forum, ci jignești peste jumătate dintre români, respectiv pe cei care – tocmai de frica pe care tabăra cu care te identifici și de la care te-ai molipsit, din nefericire, de ură – au preferat să voteze pe oricine altcineva.
Frica e creștinească, nu e de la diavol, dacă te prostește presa cu aceleași teze de 35 de ani și vezi același ciclu satanic de fiecare dată ce constați ?

Când repeți aceeași greșeală de 35 de ani cum te numești ?
Știi cum definea Einstein prostia ?

Observ că nu faci remarci despre ura lui Iustin Dumitru față de Iliescu, care fie între noi vorba nu mai apărea în spațiul public de vreo 10-15 ani, deci cam era oale și ulcele.

Tocmai ăsta de ne făcea nouă apanajul echilibrului, propagă ură, când a murit un ins care nu mai făcea rău de mult, dar tîlharul de Băsescu care e tatăl sistemului ticăloșit de astăzi și a nenorocit multă lume care a făcut pușcărie nevinovată din cauza lui sau a avut probleme de trai e bine mersi cu privilegii.

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Mai demult, un astfel de comportament pe forum ducea destul de rapid la banare. Acum pare să treacă neobservat, probabil că nici măcar adminii nu prea mai citesc acest forum... decăzut.
Pe voi nu vă mai trezește decât adevărul spus mai dur, sau durerea provocată de un regim represiv și criminal care te lasă fără casă, te umple de juguri, biruri, te jefuiește și te muncește ca pe un rob.

Citat:
P.S. Petre Țuțea i-a "alintat" pe votanții lui Iliescu de la 20 mai 1990 cu adjectivul "idioți", cel de "tâmpit" atribuindu-și-l sieși, cu referire la cei 13 ani de temniță zădărniciți de opțiunile politice ale românilor. Este, însă, o diferență între acei votanți și cei care acum au votat respingând U.R.A. Părerea mea.
Tu nu-nțelegi că nu are treabă cu AUR-ul și Dan Dungaciu dacă ar fi candidat contra sistemului era ultimul om, așa acționează mecanismele astea satanice și perfide de manipulare.

Da boss s-a parafrazat
https://jurnalul.ro/editorial/tutea-...ti-619343.html
Vechi 06.08.2025, 22:01:43
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Frica e creștinească, nu e de la diavol
Eu m-am referit la frica pe care AUR a inspirat-o unei bune părți din cei 54% care l-au votat pe N.D. Frica creștinească este aceea de a nu pierde dragostea lui Dumnezeu. E o diferență...

Mai departe, ai atribuit spusele mele lui Iustin.

Constat, însă, că nu prea ne întâlnim în dialog, rezultând mai degrabă niște monologuri paralele, fiecare încercând să exprime ce-l preocupe, fără să-l audă pe celălalt.
Vechi 06.08.2025, 22:05:57
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu m-am referit la frica pe care AUR a inspirat-o unei bune părți din cei 54% care l-au votat pe N.D. Frica creștinească este aceea de a nu pierde dragostea lui Dumnezeu. E o diferență...

Mai departe, ai atribuit spusele mele lui Iustin.

Constat, însă, că nu prea ne întâlnim în dialog, rezultând mai degrabă niște monologuri paralele, fiecare încercând să exprime ce-l preocupe, fără să-l audă pe celălalt.
Nu știu dacă l-au votat 54%, să nu uităm că s-a făcut vot multiplu cu turism electoral, deci ăla 54% poate e și mai jos, l-a votat lumea că a mințit că nu mărește TVA, deci le-a tras-o ca Băsescu cu să trăiți bine.

Tîlharul de Băsescu se temea de C.G. și Simion pt că știa cât e scorul real, plus încă lumea nu e în perspectiva de a pierde casa, serviciul, a găsi cu greu hrană, tu ai văzut că a explodat TVA la vitamine și medicamente ?

Da s-au intercalat unele citate, era al tău cel cu poporul de idioți, dar esența rămâne.
Vechi 06.08.2025, 22:15:57
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Cu privire la Iustin, omul a făcut o mărturisire cu privire la trecut, un sentiment pe care, spre cinstea lui, am înțeles că l-a depășit.
Vechi 06.08.2025, 22:31:17
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
Prietene tu nu ai dat dovadă că ai votat rațional, chiar tu ai recunoscut că ai deziluzii, ba mai aplici și o logică răsturnată - de vină sunt cei din opoziție și veți avea deziluzii cu opoziția nu cu puterea, curat -murdar.
Am spus ca am votat rational, pentru ca AUR mi-a inspirat teama fata de viitor,si de pierderea celui mai important lucru din acesti 35 de ani: libertatea
Nu neaparat ca ne baga in inchisori,ca acum nu mai e asa, dar nu mi ar fi placut ca ei sa fie la putere si sa aud de dimineata pana seara minciuni si manipulari, cum era pe vremea lui Dragnea.Eu apreciez ca demagogie si minciuna ce zic ei, aceea de a explica comportamentul politicienilor actuali prin vanzarea de tara. E jignirea in corpore a unei generatii de politicieni,chiar daca slabi, dar totusi onesti in fata uniunii eurpene care ne a tras ea inainte.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2025, 22:44:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am spus ca am votat rational, pentru ca AUR mi-a inspirat teama fata de viitor,si de pierderea celui mai important lucru din acesti 35 de ani: libertatea
Nu neaparat ca ne baga in inchisori,ca acum nu mai e asa, dar nu mi ar fi placut ca ei sa fie la putere si sa aud de dimineata pana seara minciuni si manipulari, cum era pe vremea lui Dragnea.Eu apreciez ca demagogie si minciuna ce zic ei, aceea de a explica comportamentul politicienilor actuali prin vanzarea de tara. E jignirea in corpore a unei generatii de politicieni,chiar daca slabi, dar totusi onesti in fata uniunii eurpene care ne a tras ea inainte.
Și acuma nu sunt minciuni și manipulări de dimineața până seara ?
Sau dacă le auzi de la digi sunt mai credibile ?

Deci tu ai vreo 50 de ani și ai îmbătrânit în spiritul maoist, așa ca un flăcăiandru din ăsta mereu în luptă cu stafii imaginare, tu și la 70 de ani o reacționezi pavlovian la mantrele haștagiste ?

Politicienii actuali ne-au băgat în groapă, că se mai trage câte o dâră de asfalt nu e evoluție, dacă judeci în principiile corporatiste de potențial maxim vs potențial atins sunt grave discrepanțe, dacă lucrau la patron erau concediați de buni administratori ce sunt pentru rezultatele lor.
Vechi 06.08.2025, 22:55:24
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Și acuma nu sunt minciuni și manipulări de dimineața până seara ?
Sau dacă le auzi de la digi sunt mai credibile ?

Deci tu ai vreo 50 de ani și ai îmbătrânit în spiritul maoist, așa ca un flăcăiandru din ăsta mereu în luptă cu stafii imaginare, tu și la 70 de ani o reacționezi pavlovian la mantrele haștagiste ?

Politicienii actuali ne-au băgat în groapă, că se mai trage câte o dâră de asfalt nu e evoluție, dacă judeci în principiile corporatiste de potențial maxim vs potențial atins sunt grave discrepanțe, dacă lucrau la patron erau concediați de buni administratori ce sunt pentru rezultatele lor.
Acum sunt nu minciuuni, ca doar se spune unde am ajuns si se arata dezastrul. Acum este putina neglijenta , pentru ca ar trtebui mai multa empatie si analiza cu oamenii si grija la detalii atunci cand vrei sa le tai venituri. Deci sunt pe o cale gresita cred, si o sa sfarseasca ca si pdl in ura poporului,pentru ca nu stiu sa comunice,nu pentru ca sunt mincinosi.

Iar rezultatele slabe de care zici ,au fost asemanatoare si in evolutia altor tari, o societate se construieste cu zeile si sutele de ani.
Doar ca ai nostri au avut o gaselnita , aceasta a haiduciei , luam de la cei care mai au ceva, dam saracilor, si apoi ne mai facem si noi parte, ca doar avem imaginea ca avem grihja de popor deci ne permitem. Si iluziia aceasta pesedista vanduta ani intregi si care le a asigurat o anumita imunitate in a fura, nbe a facut sa stam pe loc,provocand in mare inflatie. Dar in paralel ,incet incet,uita te in jur,s-a mai si construit.
Nu trebuie sa ne acuzam prea tare, toater popoarele au avut o evolutie in istorie ,cu suisuri si coborasuri.
Iar despre AUR zic ca minte in a identifica corect cauzele inapoierii tarii . Nu obedienta fata de straini a fost, ca si PSD a avut un brand patriotic , ci targul politic care l-au facut: noi amantem viitorul tarii si al copiilor iar voi ne lasati sa ne vedem de treaba.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2025, 22:44:44
Senior Member

Implicit

Citat:
Da,poate ai dreptate. Dar nici nu ar fi rau sa fie paralele,fiecare sa isi spuna ideile lui. Mai rau este daca iti jignesti/superi/combati inutil/provoci interlocutorul.Cand te rogi sera te rogi pentru toate aceste pacatele fata de aproapele si mai mici decat acestea. Multumesc de feedback,chiar m-a ajutat,o sa incerc doar sa imi spun ideile,uneori si eu m-am mai luat de Ioreste dandu-i sfaturi sau criticandu-l. Dar observ ca are o mare pasiune pentru politica, si daca omu vrea sa vorbeasca de ce sa nu ne spunem toti opiniile,bune sau rele.
Daca ar tacea el sau eu sau unul din noi ar vorbi singur, atunci fiecare din noi nu si ar mai verifica si intari ideile. Dar promit sa ma abtn sa mai ating pe cineva, limitandu-ma la idei
Reply With Quote
Vechi 07.08.2025, 09:13:59
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Multumesc de feedback,chiar m-a ajutat,o sa incerc doar sa imi spun ideile,uneori si eu m-am mai luat de Ioreste dandu-i sfaturi sau criticandu-l.
Cu plăcere, dar era pentru Iorest. Mai ales cu el trăiesc sezația că nu ne întâlnim decât rareori pe un subiect, având discursuri paralele. Cred că nu citește cu atenție mesajul interlocutorului, oprindu-se mai degrabă asupra declanșatorilor pe care-i identifică în el și folosind prilejul pentru a-și exprima nemulțumirile profunde, susținute adesea de judecăți parțiale ori chiar eronate, întrucât informațiile pe care se bazează s-au dovedit a fi tendențioase ori pur și simplu fake-uri.
Vechi 07.08.2025, 20:58:20
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cu plăcere, dar era pentru Iorest. Mai ales cu el trăiesc sezația că nu ne întâlnim decât rareori pe un subiect, având discursuri paralele. Cred că nu citește cu atenție mesajul interlocutorului, oprindu-se mai degrabă asupra declanșatorilor pe care-i identifică în el și folosind prilejul pentru a-și exprima nemulțumirile profunde, susținute adesea de judecăți parțiale ori chiar eronate, întrucât informațiile pe care se bazează s-au dovedit a fi tendențioase ori pur și simplu fake-uri.
Mda și pe tine te deranjează să fii contrazis, îți dau o sursă zici că aia e prea părtinitoare, tu mai degrabă ești setat să vezi doar răul la Simion și AUR și la oricare îți demonizează sistemul.
Cred că asta e, merge să ajute, ajută de când e pe băncile liceului, gata zici tu că face din interes, tu care stai la tastatură.

Când ai avut o problemă legată de servici acu niște ani îmi aduc aminte, nu mergeai la țintă o luai pe ocolite, te sperii de ce-ți dă presa la servite fără să te gândești că presa apasă intenționat de 35 de ani butoanele de panică din creierul omului.

Nu te gândești că toți ticăloșii care au nenorocit România au fost mângâiați pe creștet de presă în timp ce ceilalți erau prezentați ca ultimii oameni, n-ai învățat nimic din demonizarea lui Vadim în 2000, din demonizarea lui Rațiu și Câmpeanu în 90 șamd.

Last edited by Iorest; 07.08.2025 at 21:00:49.
Reply With Quote
Răspunde