![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În ce-l privește pe Simion, comentariul meu s-a referit la clipul pe care l-ai postat, corelat cu multe altele pe care le-a produs într-o manieră asemănătoare. Luându-mă după efectele vorbelor lui, respectiv ținta către care direcționează de fiecare dată ura oamenilor, pe care tot el caută să o aprindă și s-o întrețină, consider că intențiile lui nu sunt de a face bine, oricât ar pretinde el asta. Dacă faptele contrazic vorbele, atunci avem de-a face cu o minciună. La fel și în privința lui C.G. Dacă doreau să ajute, atât unul, cât și celălalt, se alăturau fără tam-tam și cu smerenie grupurilor de voluntari care chiar au construit și reparat case în zonele inundate, în mod coordonat, colaborând cu autoritățile locale și cu ISU. În ce privește episodul din viața mea personală la care te referi (pe care am expus-o destul de mult, în vreme ce eu nu-ți cunosc nici măcar numele), am făcut un efort ca să-mi dau seama la ce te referi. Cred că am povestit ceva legat de serviciu, care s-a petrecut în urmă cu aproape 20 de ani, dar fie eu n-am fost destul de clar atunci, fie tu l-ai reținut distorsionat. A fost vorba despre o situație de corupție față de care nu aveam dovezi clare, fiind mai degrabă suspiciuni, care abia târziu aveau să mi se clarifice dincolo de orice dubiu. Nu am luat-o pe ocolite și am intrat în conflict deschis cu conducerea, iar regretul pe care mi l-am exprimat mai târziu pe forum ținea de faptul că – deși eu am plecat fără supărare, nefiind un loc de muncă pe care să mi-l mai doresc – am lăsat acolo un om care continua să comită nedreptăți față de colegii mei.