VIDEO | Daniel David îi trimite la muncă pe studenții cărora le-a tăiat bursele
Daniel David, ministrul Educației, i-a trimis la muncă pe studenții care protestează față de tăierea burselor. El le-a recomandat să-și caute măcar un job part-time din care să câștige niște bani.
„Nu vreau să vă supăr, doar poate cumva, poate că m-aș gândi să îmi iau și un job part-time“, i-a zis David unui student.
„Știu, noi nu avem cultura asta, dar eu sunt mai familiarizat un pic cu mediul american. Acolo, studenții au și un job part-time, nu doar vara, când nu au cursuri, uneori și pe parcursul anului“, a zis Ministerul Educației.
Sute de studenți au protestat ieri la Timișoara față de tăierea burselor de către Guvernul Bolojan. Protestul a fost organizat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).
E incredibil tupeul ăstuia de birocrat neo-european care știe că nu poate păți nimic și urinează în capul celor mai slabi, îmbuibat în salarii, sporuri și funcționar public de lux - viager în universitate pe care a folosit-o ca pe o trambulină de parvenire politică, întinând principiul neutralității politice universitare.
El nu trebuie să facă naveta ca să-și completeze clasele și se va bucura la pensie și de un spor de special, pt timpul cât a distrus viețile altora în ministeriat.
Pentru penibilul ăsta munca intelectuală care generează bursa, nu e tot un efort cuantificabil financiar în America sau pe oriunde, acolo se taie bursele așa din px, nu se dă nimic.