![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare nu pentru cunoastere si identificare a raului creat de Imparatul Lumii, Mamona? Iisus in PUSTIE fiind, in confruntarile Sale neincetate cu acest Imparat care-i oferea Corporatiile, Aurul si Trilioanele acestei lumi pamantene in schimbul SLUJIRII LUI, Iisus a folosit simturile sale, pentru a-l identifica si INVINGE! Ïndrazniti ca Eu l-am invins"" cu alte cuvinte, nu va lasati manipulati, chiar daca Adam si cu a sa Eva au ales sa-i slujeasca Mamonei, EU, HRISTOSUL vostru v-am dovedit ca chiar si facand parte din Imparatia Mamonei, puteti EXISTA si in paralel cu ea. Daca nu o faceti, va asteapta moartea deoarece este scris ca: "NU PUTETI SLUJI LA DOI STAPANI, lui Dumnezeu si lui Mamona" Ca urmare pentru a implini aceasta Porunca de capatai, umbrela tuturor EXTENSIILOR numite de Teologi "pacate"este imperativ sa colaboram direct cu sursa Adevarului, Hristos, si cei care au INVINS ETERNA PROPUNERE A Satanei adresata sistematic fiecareui suflet de pe pamant, deci nu prin alti slujitori ai Mamonei. Cati din acestia cunosti in care poti sa te In CREZI fara sa folosesti empirismul stiintific? 2. Daca l-ai vedea caborand de pe cruce inseamna ca esti un ales, nu este un merit ci Pronie Dumnezeiasca ca ai fost ales sa fii printre putinii care au fost de fata la acea minune. Problema insa ramane in continuare, pentru ca dupa un scurt timp, REintra in functiune "telefonul fara fir" unde totul in lumea mamonei se tulbura si se cufunda in manipulari si minciuni, ca doar asta-i natura acestei lumi inselatoare, plina ochi de mincinosi in goana lor nestavilita dupa nevoia eterna de a indesa CAT MAI MULTI BANI SUB FUNDUL LOR. Priveste, foloseste-ti ochii si GUSTUL AMAR DIN GURA, fii intelept, nu prost, ca prim pas spre Mantuire! ... 4. Ba, oile pot fi pacalite si manipulate de NENUMARATE ORI si dupa ce aud despre Adevar. AI uitat cu cat AVANT au sarit oile cu milioanele sa faca procedurile ëlitiste"de acum 4 ani? Sa nu uitam ca ele se afla in staul(CONTROL TOTAL), desemenea si vitele pregatite pentru taiere.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 24.09.2025 at 13:36:46. |
|
|