Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2025, 10:35:05
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Nici Raureanu nu s-a lasat mai prejos, dupa ce a spus ca Lucescu ca antrenor e terminat! Cand nu sunt rezultate e normal sa se caute vinovati. Daca si jucatorii ar fi macar pe jumatate talentati cum sunt la manele, cine stie, poate ar avea o sansa!
Reply With Quote
Vechi 11.09.2025, 13:45:05
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
Nici Raureanu nu s-a lasat mai prejos, dupa ce a spus ca Lucescu ca antrenor e terminat! Cand nu sunt rezultate e normal sa se caute vinovati. Daca si jucatorii ar fi macar pe jumatate talentati cum sunt la manele, cine stie, poate ar avea o sansa!
Da, din păcate am ajuns să râdem cu jurnaliștii de satiră de situațiile de la națională, în timp ce fotbalul e cel mai privilegiat sport din România și înghite multe milioane de euro pe an, dacă se investeau banii aceia în handbal, haltere, tir, box, atletism și alte discipline unde România a făcut performanță olimpică din anii 70 încoace - era bătaie măcar pe medaliile de bronz olimpice.

Cică e o debandadă și un vagabondaj la națională la toate grupele de vârstă și la Sub 21 de ani :

Scene de indisciplină în cantonamentul României U21? Daniel Pancu: „Văd 4 jucători! Puteam să îi trimit acasă”

Daniel Pancu (47 de ani) deplânge atitudinea anumitor fotbaliști din lotul României U21 de la EURO 2025. Fostul selecționer a criticat lipsa de disciplină, neprofesionalismul și neconștientizarea unui moment important pentru viitorul fotbalului românesc.

Văd 4 jucători. Unul era la masaj, 3 pe holuri. Eu consider că e indisciplină. Puteam să îi trimit acasă, dar s-ar fi creat iar vâlvă”, a început Pancu.

Acești 4 jucători „indisciplinați” au fost titulari cu Italia, după cum a amintit acesta. Fostul selecționer nu a vrut să dea nume, însă le-a reproșat foștilor săi jucători fazele care au condus România către cele 3 insuccese de la Euro: ratarea penalty-ului, încasarea unui cartonaș roșu și ratarea cu poarta goală. Louis Munteanu a ratat o lovitură de la 11 metri cu Italia, Vladislav Blănuță a luat „roșu” contra Spaniei, iar Zoran Mitrov a irosit o ocazie imensă împotriva italienilor.

Dacă eu spun că la ora 23 nu mai iese nimeni din cameră și cobor într-o seară la 23:21 să iau o apă și văd 4 jucători... Unul era la masaj, 3 pe holuri! Eu consider că e indisciplină. Puteam să îi trimit acasă, dar s-ar fi creat iar vâlvă. Toți 4 au fost titulari cu Italia.

Dacă spun că nu ai nevoie de telefon de la antrenament până la hotel și invers, îi mai vezi pe câte unii cu telefonul. Eu vorbesc la general. Grupul e responsabil pentru cel care nu stă în cameră, pentru cel care își ia telefonul cu el, pentru cel care are un kilogram în plus.

Așa se ajunge să ratezi cu poarta goală, să ratezi penalty sau iei un cartonaș roșu și se întoarce soarta jocului. Poate acum înțelege lumea la ce mă refer. Nu le pot reproșa nimic la capitolul atitudine”, a spus Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Last edited by Iorest; 11.09.2025 at 13:47:30.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2025, 02:19:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Mircea Lucescu scoate flăcări pe nas de nervi la adresa unui jurnalist pt că a îndrăznit să scrie că a întârziat la un antrenament al naționalei, adormind pe masa de masaj:

sursa gsp, stirea Momentul în care Mircea Lucescu își pierde controlul și trece la jigniri și șantaj: „Voi cine sunteți? Un dobitoc. Afară!”

„Voi cine sunteți? (n.r. - i se spune Digi Sport și pleacă). Dacă-l țineți pe ăsta care a zis că am stat și mi-a făcut masaj...

Ăla pe care-l țineți acolo. Există o limită și eu nu suport. A zis că am fost trei ore și am adormit pe masa de masaj. Lumea trebuie să înțeleagă că există un comportament corect și responsabil!

La vârsta mea, mă puneți într-o situație jenantă, lumea crede ce spuneți voi acolo. Atât timp cât lucrează el acolo, eu nu mai vorbesc cu niciunul. Îmi pare rău, poți să le spui. Nu se poate să-și bată joc de mine, am o vârstă, am făcut ceva. Unii n-au făcut nimic.

Eu am făcut toată viața, m-am sacrificat, am jucat, am umblat în lume, prin țară, și vine un dobitoc să spună că am adormit pe masa de masaj.

Să înțeleagă și să învețe să se comporte cu oamenii, mai ales cu unul ca mine, care a făcut ceva în viața asta! Aia e, să-l dea afară!”, a spus Lucescu.

______

Nu e de mirare că am ajuns să ne bată Bosnia acasă în debutul preliminariilor, cu un stadion plin, cu elanul unui nou început, când nu ai jucători suspendați pentru cartonașe, și am ajuns să facem egal cu Cipru, chinuindu-ne să nu pierdem în ultimul minut, cu o națională foarte slabă din urna a 4-a.
(Bosnia a făcut egal cu Cipru din cauza arbitrajului video, cu penalty dat prin VAR în minutul 96)

Mircea Lucescu a căzut foarte rău ca antrenor, de la un om care se lupta de la egal la egal cu Barcelona la ea acasă când antrena Șahtiorul, cu 2 finale de cupă Uefa jucate, cu semifinală pierdută dramatic cu Sevilla când a dat gol portarul Andres Palop, fiind singurul nemarcat în ultimele minute, să ajungi să nu faci nici măcar egal acasă cu Bosnia.
Vechi 14.10.2025, 10:16:00
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Mircea Lucescu scoate flăcări pe nas de nervi la adresa unui jurnalist pt că a îndrăznit să scrie că a întârziat la un antrenament al naționalei, adormind pe masa de masaj:

sursa gsp, stirea Momentul în care Mircea Lucescu își pierde controlul și trece la jigniri și șantaj: „Voi cine sunteți? Un dobitoc. Afară!”

„Voi cine sunteți? (n.r. - i se spune Digi Sport și pleacă). Dacă-l țineți pe ăsta care a zis că am stat și mi-a făcut masaj...

Ăla pe care-l țineți acolo. Există o limită și eu nu suport. A zis că am fost trei ore și am adormit pe masa de masaj. Lumea trebuie să înțeleagă că există un comportament corect și responsabil!

La vârsta mea, mă puneți într-o situație jenantă, lumea crede ce spuneți voi acolo. Atât timp cât lucrează el acolo, eu nu mai vorbesc cu niciunul. Îmi pare rău, poți să le spui. Nu se poate să-și bată joc de mine, am o vârstă, am făcut ceva. Unii n-au făcut nimic.

Eu am făcut toată viața, m-am sacrificat, am jucat, am umblat în lume, prin țară, și vine un dobitoc să spună că am adormit pe masa de masaj.

Să înțeleagă și să învețe să se comporte cu oamenii, mai ales cu unul ca mine, care a făcut ceva în viața asta! Aia e, să-l dea afară!”, a spus Lucescu.

______

Nu e de mirare că am ajuns să ne bată Bosnia acasă în debutul preliminariilor, cu un stadion plin, cu elanul unui nou început, când nu ai jucători suspendați pentru cartonașe, și am ajuns să facem egal cu Cipru, chinuindu-ne să nu pierdem în ultimul minut, cu o națională foarte slabă din urna a 4-a.
(Bosnia a făcut egal cu Cipru din cauza arbitrajului video, cu penalty dat prin VAR în minutul 96)

Mircea Lucescu a căzut foarte rău ca antrenor, de la un om care se lupta de la egal la egal cu Barcelona la ea acasă când antrena Șahtiorul, cu 2 finale de cupă Uefa jucate, cu semifinală pierdută dramatic cu Sevilla când a dat gol portarul Andres Palop, fiind singurul nemarcat în ultimele minute, să ajungi să nu faci nici măcar egal acasă cu Bosnia.
https://youtu.be/77LBSKhfvng?si=3kQwRpopqbiS0onG

De Pe vremea când eram luptători.

Nu tot ce am avut înainte de ‘89 a fost rău.

Acum nu mai spun cum a ajuns echipa ca vorba altui frate de pe aici, vorbim urat și e păcat!

Last edited by cozia; 14.10.2025 at 10:34:55.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2025, 10:58:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
https://youtu.be/77LBSKhfvng?si=3kQwRpopqbiS0onG

De Pe vremea când eram luptători.

Nu tot ce am avut înainte de ‘89 a fost rău.

Acum nu mai spun cum a ajuns echipa ca vorba altui frate de pe aici, vorbim urat și e păcat!
Am văzut că și Insulele Feroe au bătut Cehia, acum și adversarii mai slabi studiază video, au antrenori cu experiență și tocmai de aia ca să fi menținut nivelul din anii 70-80 în sport trebuia sa fie toate bazele și stadioanele reconstruite în orașele populate și să fie un control al mâncării.

Sunt multe școli și liceee care au lidl, kaufland, mega image, profi peste drum, chiar dacă nu i-ar lăsa portarul să iasă, tot merg înainte și după, când eram la liceu-școală era un amărât de butic unde se vindea la suprapreț.

Nu mai spun că acum alocația pe lună nu mai e între 20 și 50 de lei ci vreo 292 de lei, banii ăia ajung în mare parte pe lucruri care nu au nicio legătură cu școala sau hrana sănătoasă.