Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2025, 01:52:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Știu, dar nu uita ca este vorba MAI ALES de transparență între ei. Acolo este urletul si scrâșnirea dinților. plus imbecilitatea artificială te va clasifica Carbonic în următoarea secundă ca fiind un consumator in exces si te va sanctiona. IA-la nu are cum sa aibe algoritm pentru acceptarea favorurilor politice. S-ar scurtcircuita.
Nu scăpa nimeni indiferent dacă plătești dări sau nu. Acum încă se visează ca unii o vor duce ca n sânul lui Avram…

Referitor la dispariția banilor de hârtie și atașarea ID-ului fiecăruia la cei digitali este moarte și într-adevăr începutul sfârșitului. Dar după cum vezi acest lucru este ignorat intenționat în interviul cu tinerelul ăla. Orice dar ignorantii de catastrofă care înaintează spre noi NU cred ca sunt.

Ei cu puterea uriașă pe care o dețin ar fi putut să contribuie la întârzierea mierlirii masive…și după cum vezi se fac ca ploua.
1. Din neștiință?
2. Din visare, stare de adormire
3. Din promisiuni ca de ei nu se vor lua și vor continua ca până acum, lucru care miroase a “plasa monumentală “
Treaba lor , ei aleg să fie ca n vest, asta vor primi.
Până la urmă toată treaba cu donația la POS e pt colectare de donație de la cei care nu mai poartă cash la ei, inclusiv străini sau turiști și pt donație mai mare, nimeni nu cred că pune din POS 1-2 lei ci de la 10 în sus,

E noul purtător de cuvânt al Patriarhiei, acel tinerel mult mai adecvat decât Bănescu, are alt discurs, nu provoacă incidente.

Last edited by Iorest; 30.10.2025 at 01:59:10.
Reply With Quote

Tags
bancarizare, card, cip, cutiamilei, pos