Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Istoria bisericii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2025, 17:48:32
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Șina care a străpuns tramvaiul 36, veche de 25 de ani. Mărturia vatmanului

Șinele de tramvai, capcane în traficul din București. Peste 35% dintre acestea sunt mai vechi de 40 de ani

Boss, după ani și ani de driapta, Băsescu, Videanu, șordan, n-au fost în stare să refacă calea de rulaj pentru tramvaie.

Vorbim de capitala României care ar trebui să fie la nivel cu Praga, Varșovia, Budapesta, șamd, cei mai mulți bani acolo se încasează și e și Parlamentul și Guvernul care ar putea aloca fonduri.

Același lucru e valabil și cu termoficarea și cu întreținerea spațiilor verzi.

Unui prieten i s-a furat telefonul în metrou, am așteptat 30 de minute după autobuz, am prins controlul la prima cursă în București, am avut bilet.

Metroul poate circulă mai bine și stai doar 15 minute care sunt ca și 5 minute în Viena, transportul de suprafață e praf, timpi de așteptare, experiența de trafic - mirosurile, canicula, hoții, materialele din care e făcut tramvaiul și calitatea șinei de rulare - simți vibrațiile în toate măruntaiele, te hurducăne, mai sunt și vatmani care pun frâne bruște, dau cu capul de podea bătrânii care nu apucă să se țină.
Ai dreptate partial. Sinele insa de tramvai se schimba extrem de greu mai ales in zonele nelargite de Nea Nicu atunci cand se putea in Ceausism cand nu piscaia absolut nimeni cand demolau aia in draci tot ce misca.

Sunt stradute cu sine de tramvai in cartierele vechi de pe timpul lui Pazvante Chiorul. Stradutele respective in multe cazuri sunt unicele cai de acces in mahalalele alea. Daca le inchizi isterizezi o gramada de clanuri cu sutele de masini mici pe care le detin.

Doar basmele se spun repede. Treburile iau timp mult sa le faci.